- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Simdi evlenirse gorumcenin gorumcesi mi olacaksin
Hayirr baskasiyla evlilik dusunuyor gorumcem. Kardesimle gorumcemin arasinda bisey yok
Kardesini Cok koruyorsun Tabiki Ozaman ogrenemez hayatin gerceklerini...Kendi farkina varir ve kendi Ogrensin Siz Bence karismayin. Sizden de utanir size acilmamis ki Yani durum Boyle diye. Bi erkek de ogrenmeli Ask acisi Nasildir diye ve ya kaybetmek nasildir diye vs. Utangaclini yenmesi gerek ustune varmayin Yoksa hic ogrenemicek
Kesinlikle söyle. Yarın bir gün bilmeden açılmaya kalkar sevgilisi olan kadına, o zaman aile içinde bile konuşulabilir(bazı kadınların ağzı sıkı değildir) hoş olmaz. Sonuçta aynı ortamlarda bulunabilirler. Bu durumu öğrenen patavatsızlar salak salak şakalar bile yapabilirler kardeşinin yanında. Kimse duymasa bile görümcen ile kardeşin aynı ortama girmek istemezler,birbirlerinden kaçarlar. Bir sürü şey olabilir valla. Geç olmadan söyle.
Direkt demeyin.Konusunu açın ve "aa x biriyle görüşüyormuş.Çok sevindim" falan deyin. Bunu derken de kardeşinize çaktırmayın. Ortamda anneniz falan da olsun Annenize bakarak derseniz,farkına vardığınızı düşünmez.Inkar edecektir ama yinede soylemis olmak istiyorum cunku kendisinin daha once ne sevgilisi ne flortu olmustur hic sevmez de oyle seyleeri cafeymis kizla gezmeymiş hic sevmedigini de soyler. Ama gelin gorunki gorumcem tam tersi. Ilk zamanlar gorumcemin agzini aradim ama yok mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?