• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek/ Kiz arkadas ve Sevgilinin arasinda ki fark

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
Selam kizlar,

bu soruyu herzaman kendime sormusumdur....

Bazi insanlar erkek arkadas veya kiz arkadas dan bahsederler sevdikleri "ciktiklari" (bu arada bu kelimeden nefret ediyorum) digerleri ise Sevgilim diyorlar...

Peki bunlarin arasindaki fark nedir? Fark varmidir?
Sevgili nedir, erkek arkadas nedir?
Yada acaba herkesin özel düsüncesinemi bagli birsey?

Ben sahsen sevdigim kisiye sevgilim derim....

Ya siz?

sevgilim demek banada daha mantıklı geliyor zaten öle derdim ölede haldı artık eşim ama hala sevgilim:69::69::69:

Hayatıma her giren erkeğe sevgilim demem!!!:63:
Erkek arkadaşımdır,flörtümdür derim ama sevgilim olabilmesi için 40 fırından daha fazla ekmek yemesi gerek!:69:

bi fark yok aralarında.. ikiside aynı anlama geliyo
ama sanki erkek arkadaşım diyince daha resmi gibi olıuyor
mesela sevgilini bi arkadaşınla tanıştırdığın zaman sevgilim demezsinde, erkek arkadaşım dersin.
"sevgilim" diyince biraz tuhaf yada ne bilim basit duruyo gibi..
bu arada bu soru nerden aklınıza geldi? :)

Hayatıma her giren erkeğe sevgilim demem!!!:63:
Erkek arkadaşımdır,flörtümdür derim ama sevgilim olabilmesi için 40 fırından daha fazla ekmek yemesi gerek!:69:

bi fark yok aralarında.. ikiside aynı anlama geliyo
ama sanki erkek arkadaşım diyince daha resmi gibi olıuyor
mesela sevgilini bi arkadaşınla tanıştırdığın zaman sevgilim demezsinde, erkek arkadaşım dersin.
"sevgilim" diyince biraz tuhaf yada ne bilim basit duruyo gibi..
bu arada bu soru nerden aklınıza geldi? :)

Ikinizinde cevabi ne kadar farkli, birinize erkek arkadas basit geliyor digerine sevgili....
Bende sahsen erkek arkadas kelimsini daha basit buluyorum, sevgili sanki daha derin...

Neden mi aklima takilidi... Aklima takilmadi, sirf bazi insanlarin erkek arkadas, kiz arkadas digerlerinin ise sevgili kelimesini kullanmalari ilgimi cekti, ve acaba niye diye sordum kenime bir cok kez

Ikinizinde cevabi ne kadar farkli, birinize erkek arkadas basit geliyor digerine sevgili....
Bende sahsen erkek arkadas kelimsini daha basit buluyorum, sevgili sanki daha derin...

Neden mi aklima takilidi... Aklima takilmadi, sirf bazi insanlarin erkek arkadas, kiz arkadas digerlerinin ise sevgili kelimesini kullanmalari ilgimi cekti, ve acaba niye diye sordum kenime bir cok kez

Sevgilim kelimesi tabiki anlam olarak daha özel ama ben bunu sadece sevgilimle benim aramda kullanılmasını isterim.. başkalarının yanında erkek arkadaşım demek daha mantıklı geliyo

bazen gercekten düsünmeden konusuyormusuz:) onu anladim! yorumlari okuyunca herkes hakli gibi acaba hangisi dogru?
flört ingilizce, sevgilim sanki daha özel baskalarinin yaninda özeli aciga vurmak gibi, erkek arkadasim desennn eee arkadas: arkadas demektir yani insanin bi cok arkadasi vardir. ama siniftan arkadasini birine erkek arkadasim diye tanitmazsin cünkü erkek oldugu görülüyo zaten:) aman bunaldim ben evliyim kocam, esim , okadar!

Back
X