Pamuklu kumaşım iyidir kılıflarım sanmıyorum.Kullandığın yastık veya yastık kılıfı fazla terletiyor olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pamuklu kumaşım iyidir kılıflarım sanmıyorum.Kullandığın yastık veya yastık kılıfı fazla terletiyor olabilir mi
Onlar içeride mitoz bölünme yaşamışlar bir kaç defa..
Babamda bir ara öyleydi çok terlerdi,koku olmaz ama babam kışın kalın pijama takımı yorgan+battaniye kafasına kadar çekerdi hani filmlerde olur ya bazen evden kaçarlar battaniyenin altından hiçbirşey gözükmez aynı öyle yatardı :) annem çözümü ince pijama ve ince battaniye verdi yorgan örtmüyor terlemiyor artık.Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?
Yıkanır aama liflenmeyi sık yapmıyor .ben hep liflenirim ve 1 hafta bile dursa kılıfım koktuğunu bilmem böyle.isten gelince yikaniyor mu?
Koktuğunu kabul etmiyor o nedenle doktora görünmekte istemiyor.ben kılıfı hergün değiştirsem yeğdir.çok zor geliyor oda ,ama bana da kokuyor rahatsız ediyor.başka bi çözüm bulmaya çalışıyorumDuzgun yikanamiyor demek ki
Her gun yikanan adam ne kadar terlerse terlesin kokmaz
Yedikleriyle alakali sorunu olabilir mi? Veya hormonal problemi? Bunlar icin doktora gitmesi lazim ama duzgun yikanmak sart. Yastiklari ben her gun havalandiririm ayrica, uc gunde bir de degistiririm. Her yastigin icinde alezi de var. Onlari da haftada bir yikarim mutlaka.
liflenme yoksa yikanma da yok canm. hergun liflensn. gun icindeki ter kokusu oyle liflenmeden gider miYıkanır aama liflenmeyi sık yapmıyor .ben hep liflenirim ve 1 hafta bile dursa kılıfım koktuğunu bilmem böyle.
Kesin çözümleri severimAllah iyiliginizi versin ya cok guldum:)