erkek kuaför

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhaba kızlar, ben anlayamadım size danışmak istedim.. erkek arkadaşımla 1.5 yıldır görüşüyoruz. bu süre içinde günden güne oturaklı, sakin olmaya başladı, ancak aynı zamanda da muhafazakarlaşıyor. en son olarak erkek kuaföre gitme, günah dedi. ben de kuaförü tanıyorum, evli barklı ve işini iyi yapıyor, sonuçta mesleğini yapıyor diyorum ama anlamıyor. ben gittim saçımı yaptırdım ama 3-4 gündür trip yapıyo. tedirginim, bugün erkek kuaföre gitmeyi bıraksam, yarın askılı giyme derse, öbür gün başka bişi.. öyle çok kıskanç biri de değil ama dini açıdan bakıyo. he kendisi herşeyi dört dörtlük yapıyo mu, tabiki hayır. ama takmış işte başka erkek saçını elledi deyip duruyo. 2 sene öncesine kadar biri bana böyle bi sorununu anlatsa, köpürürdüm. ahanda benim başıma geldi, offff :2:

Tamam sana fikrini söyleyebilir ama senin tercihlerinede saygı duymak zorunda sonrasından gelebilecek durumlarıda göz ardı etmemeniz lazım.

eğer günahı o kadar biliyorsa dinimize göre arada dini nikah olmadan sizinle el ele tutuşması,vb.. falanda haram..o zaman o tür şeylere de dikkat etsin değil mi? böyle gereksiz kıskançlıklara dinimizi alet etmek hiç hoş değil.siz bilirsiniz ama taviz tavizi doğrur derler.

Son düzenleme:
Ben de kişisel tercih olarak erkek kuaföre gitmem. Ama tepkisini anlayamadım,sonuçta ağda yaptırmıyorsun adama.:1::1::1:

Offf kolay gelsin sana ya böyle erkeklerle uğraşmak çok zor. Adam başlamış zaten sorun çıkarmaya...

eğer günahı o kadar biliyorsa dinimize göre arada dini nikah olmadan sizinle el ele tutuşması,vb.. falanda haram..o zaman o tür şeylere de dikkat etsin değil mi? böyle gereksiz kıskançlıklara dinimizi alet etmek hiç hoş değil.siz bilirsiniz ama taviz tavizi doğrur derler.

katılıyorum ama işte gel de anlat.

lafim direk olarak erkek arkadasiniza degil tanidigim bu tarz kisilere gore konusucam
bu tip erkekler ona buna gunah deyip,etrafindaki bayanlara salyalarini akita akita bakan tiplerdir.
cok ayrintiya girilirse sizinle icinde bulundugu durum da gunah.
kendisine de aynen boyle soylersiniz.

Elini verirsen kolunu kaptırırsın bugun kuafore gitmemeye evet dersen yarın başka şeylere de karışır ben böyle düşünüyorum canım.. Ama kuaför meselesi çok sorun olacaksa kuaförümle bozuştuk artık gitmicem de yani o dediği için değil de kendin istediğin için bırakmış olursun böyle bir çözüm olabilir mi?

buna kızan erkekleri bende goruyorum cevremde ama sahsen bana dert edilcek birsey gelmiyor cunku bu erkek kuaforler dun cıkmadı evvelinden beri var ve cok unlu kuaforlere bakarsan cogu erkekdir hani sacına dokununca noluyor sanki baska birsey yapıyor adam hem gunah diyorsa diger arkadaslara katılıyorum onunda sana dokunması gunah arada nikah yokken bunuda dusunmesi lazım

gereksiz kıskanclıklarını dini alet etmesi hiç dogru degıl .

dininin kurallarını bu kadar önemsıyor ıse ; erkek kuaforune gelene

kadar daha neler neler günah:ssz:

merhaba kızlar, ben anlayamadım size danışmak istedim.. erkek arkadaşımla 1.5 yıldır görüşüyoruz. bu süre içinde günden güne oturaklı, sakin olmaya başladı, ancak aynı zamanda da muhafazakarlaşıyor. en son olarak erkek kuaföre gitme, günah dedi. ben de kuaförü tanıyorum, evli barklı ve işini iyi yapıyor, sonuçta mesleğini yapıyor diyorum ama anlamıyor. ben gittim saçımı yaptırdım ama 3-4 gündür trip yapıyo. tedirginim, bugün erkek kuaföre gitmeyi bıraksam, yarın askılı giyme derse, öbür gün başka bişi.. öyle çok kıskanç biri de değil ama dini açıdan bakıyo. he kendisi herşeyi dört dörtlük yapıyo mu, tabiki hayır. ama takmış işte başka erkek saçını elledi deyip duruyo. 2 sene öncesine kadar biri bana böyle bi sorununu anlatsa, köpürürdüm. ahanda benim başıma geldi, offff :2:

Madem bukadar geride kalmış biri böyle birinin yanında hala ne isin varki arkadasım?
Ben derim kezinlikle böyle bur seye izin verme! Bunu aynen sununla kiyasla hastasin ve bir doktora görünmek sorundasin ama bu kalkar sana sırf benciginden günah der, doktor kadınımı kalmadı diye:)
Sınır oldum ya:) benim nişanlımda zamanında bukadarda tozunu kaçırmış olmazsada bencilliği yüzünden herseyi yasaklıyordu ama şimdi yavaş yavaş normal hayata dondü:)sen elini verirsin o elini kapar bu yüzden bu durumda o kendisini senden daha çok seviyor çünkü bencil ve kıskanç.. Seni seviyorsa ne seni üzsün nede kıysın. Hangi devirdeyiz? Ozaman oda su Mekke'de giyilen uzun elbiselerden giysin madem bukadar inançlı. Pantolon giyemezsin her yerin meydanda de bı şakasına bakalım ne yapacak. Kezin saçmalama der sen şart koy bence basda seni nasil kabul etiyse öyle kabul etsin sonradan çocukmussun gibi oynamazsın. Biraz saygılı olsun.

Erkek arkadaşın kıskanç olabilir de dine bağlaması tuhaf geldi...
O senin kocan değil sonucta o senin saçına elliyor elini tutuyor vs. ona günah olmuyo mu o torpilli mi yani töbeee töbee :41:
Benim erkek arkadaşım da ilk zamanlarda pek kıskanmazdı ama zamanla çok değişti bikini giymeme şort giymeme laf yapıyor o da beni göndermez erkek kuaföre mesela ama ben gidiyorum çünküü adam güzel kesiyor napayım :23:
İpleri çok eline bırakmıcaksın o zaman iyice sahibin sanıyo kendisini ya :20:

Doğrudur, bir kadının saçına yabancı bir erkeğin değil dokunması bakması bile haramdır. Ha ben uyuyor muyum maalesef uymuyorum ama din bunu gerektirmez diye inkara girecek değilim.
Benim kabul etmediğim şey askılı giymeniz ona sorun olmuyor, askılı giyen bir kızla çıkıyor, muhtamelen el ele tutuşuyorsunuz en masumundan... Sizi böyle sevmiş, böyle istemiş... Şimdi günah felan diyor öyle mi.. Sen onu gel benim külahıma anlat. Şu erkeklerin her naneyi yiyip kıskançlığı da dine bağlamaları yok mu, şeytan diyor tut bacaklarından bunların hepsini çöpe at :) Çok gördüm sevgilin gibi insanlardan. Sen ona de ki; sen önce kendi günahlarınla meşgul ol, benimkilerin tasasını bana bırak...

O zaman sizde dini nikah olmadan görüşmeyeceğinizi eşiniz olmadığı için sizin üzerinizde söz sahibi olmayacağını söyleyin :1::1::1: Nefret ederim böyle dinin gereklerinden bir ikisini yapıp kendini dindar sanan insanlardan :19::19::19:

Erkek kuaföre gitme diyen,elbette askılı giyme diyecek.Bu iş kuaförle kalmaz,orası kesin.

Ama kesin olan başka birşey,kuaföre gitmeye devam etmekle sorunu çözemeyeceksin.Arkadaşının düşünceleri aynı kalacak.

Yaşam tarzını,alışkanlıklarını,hayata bakışını,duruşunu değiştirmek isteyen birisiyle mutlu olamazsın.

Şimdi tatlı gelir,"aman da ne güzel beni kıskanıyor,koruyor kolluyor,gözünden sakınıyor" dersin.

İleride bir bakarsın esir gibisin.Bütün erkekler sapık,bir tek kendisi düzgün adam sanki.

Sana "yapma" dediklerini kendisinin yaptığını farkettiğin zamansa iş işten geçmiş olur.

Son düzenleme:
Bnce seni sahiplendiğini gösterir ve aslında bı bakıma haklı sayılır yanlış anlamayın ama kuaförmu kalmadı memlekette siz bu dediğine uyun bence kaldırmıyor demekki başka bı erkeğin size dokunmasına...demek istediğim konunun büyümesine gerek yok bnce

doğrudur, hak verilir tarafı çok..bakılan açının çok doğru olduğunu bilmeyen yoktur elbette.ama herkes alimden akıl almak istiyor.. :10:

Back
X