- Konu Sahibi doktoradayi
-
başlığı görür görmez yazma isteği duydum, bütün evliliğin boyunca küfür duyacağını bilerek evlen. asla ve asla değişmiyorlar, aile içinde birbirlerine küfürlü sözlerle hitap edenler senin yanında çekinmiyorlar ve bu hiç değişmiyor üzüldüğünle kalıyorsun. bunu kaldırıp kaldıramayacağına karar ver sonra ilişkini ya devam ettir ya da bitir.
Buyuk konuşmak istemem ama gözlemim doğrultusunda sunu soyleyebilirim,
eger bi erkek o küfür alışkanlığını aileden kaptiysa asla değişmez.
O ortamda büyümüş, yetişmiş, iliklerine işlemiş bence hafif torpuler, ama cinnet anında gene küfür eder.
Allah yardimciniz olsun
tskr ederim umarim dogru karar veririm kabullenemiyecegim bisey bu.
oysa ki o kadar anlayisli biri ki keske bu huyu olmasaydi keske
Bilmiyorum tamamen kufre bakış acinizla alakali. Bir zaman sonra insan soğumaya başlıyor küfür duya duya.
belki nisanliniz değişir kim bilir. Ama sizin de sert ve kararlı bi duruş sergilemeniz lazım ki bi dursun düşünsün.
Yoksa duzelmiyor bu adamlar valla
arkadaşa katılıyorum, sert bir duruş belki "çok anlayışlı" nişanlını değiştirir.denemekte fayda var. ama ben inanmıyorum değişeceğine. yaşıyorum oradan biliyorum 4 sene oldu, üstelik benimkileri dışarıdan gören hoca zanneder! (yarama tuz bastın) Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin, kimse vazgeçilmez değildir, ömür boyu pişman olmayacağın bir karar verirsin umarım.
diger konunda da eski sevgilin mi nisanlin mi diye bahs etmistin.. ben seni anlamiyorum gercekten.. :44:
bazı huylar neden yadırganıyor ? bence çok üstüne düştüğün için bu kadar çok ağzına alıyor.her erkek aşağı yukarı küfür eder.
hele ki kadınlar artık daha da beter.ben de kullanırım ama olur olmaz değildir.aileden ,çevreden..her yerden edinmek mümkün.
alıştırmaya çalışsan iyi olur kendini, direttikçe asileşir.
bu huydan daha ötesi,
ben küfürü sadece bir huy olarak görmüyorum, tamamiyle terbiye yoksunluğu
ve bir ailede küfür varsa o evde ne hayır, ne bereket olur diye düşünüyorum
tabiki beterin beteri var dediğiniz gibi, Fakat iyileri de örnek göstermek lazım
Bence konu sahibi KENDİNİ değil, nişanlısı kendini alıştırmalı küfür etmemeye...
ben de çok güzel küfür ederim, terbiyem çok bozuk bu dediğiniz ölçüde.
ama ben buna katılmıyorum.bu kadarı yeter sanırım.
aslinda cok sakin biri nrmlde ben bazen asiri sinrlendigim konuya o kadar sakince cozum bulur ki sasarim.bana haksizlik yapilmasina dayanamiyorum ve bu sekilde tapki veriyorum diyor.kendimi sana yada baskasina anlatamadigim zaman kufur kullaniyorum diyor.gercekten yaptigim hatalarda beni asla yargilmaz gunluk hayatta cok sakin fakat bi sinirlendimi iste o zaman onu durduramiyorum.bana kufur etti en son sana etmedim ki ben tepkimi oyle dile getirdim diyor.pisman oluyor bunu goruyorum.çok sinirliyim.sinirimi bir şekilde bu yönde çıkartıyorum.ulu orta söylemem, yeri zamanı vardır.iğrenç küfürleri dilime dolamam.zaten söylemesem kimse de bilmez.bu şekilde bakabilirsin.
kim yadırgarsa yadırgasın beni .pek takmıyorum açıkçası.sonuçta küfürden daha önemli şeyler var evlilik için göz önüne alınması gereken.her gülün bir dikeni var değil mi.sonuçta sessiz biri diyorsun, bana karışmaz diyorsun.bu onu tü kaka bir adam yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?