Erkek kuzenle mesafe

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kizlar size birsey sorucam sizce erkek kuzeninizin nisanlisi karisi vs onu kuzeninden kiskanmasi ne derece dogru bi davranis?

Yok yakin davranmakla alakasi yok ama o kisinin tembihlerek kuzenlerinle yakin olma felan demesi bana haince geliyo neden yani hele ki 18 20 yaslarindaki kizlarin nesini kiskaniyosan bakislari vs olsun cok kindar bakiyo sanki gozunden hainlik akiyo gibi Allah mutlu etsin bize dusmez ama cok sacma geliyo bana bu davranislar..

Kizlar yeni bi konu acicam o konu benim hakkimda kotu seyler yasiyorum bu aralar bi bakarsiniz yorumlarinizi bekliyorum

Aile yapınıza bağlı.
Kimi ailelerde kuzenler arası evlilik olur, hatta mümkünse öyle tercih edilir vs...
bu durumda siz de yakın davranıyorsanız müstakbel eş yanlış fikirlere kapılabilir.
Kimi ailelerde kuzenler kardeş gibi büyür, evlilik söz konusu değildir. siz gereksiz bir davranışta bulunmadıkça müstakbel eş boşa kıskanmış olur, ayıp eder. Bu gereksiz davranışta kişilerin sınırlarına göre değişir.
Olay anlatsanızda öyle konuşsak böyle kitap yazar gibi oluyor

Kizlar size birsey sorucam sizce erkek kuzeninizin nisanlisi karisi vs onu kuzeninden kiskanmasi ne derece dogru bi davranis?
kanka olan kuzenler vardır. 3. kişi bu kankalıgı anlamazlar.
en guzeli taraflar birbirini tanıyıp anlayana kadar mesafeli olmak.

Kuzen yani böyle saçma seyler çıkarıp insanların kafasına kuzene yangözle bakılanılırmış alt mesajı vermesin o kişi bilinçaltına işliyor sonra bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…