Kiskaniyolar mi dedim? Ve bu konuda bahsettigim kisi ben degilim basta belirttim. Sktiysam yorum yapma sende.Her konunda da seni kıskanıyorlar..
Artık başka bir şey bul ya.. Sıktın.
Hangi siteyi kullanicagimi sana sorucak degilim buranin editoru de sen degilsin yoneticisi de yanlis bisey yapinca zaten kurallar var burada istedigim gibi konu acarim dertlerimi yazarim kimseyi ilgilendirmez. Istedigim gibi de fotograf koyarim dudak da buzerim:) kime neSevgili 18 yaşındaki kendini gösterme merakındaki üye; lütfen amacına uygun başka sosyal alanlar kullan. Farzı mahal, ig.
Ama hep aynı açıdan, aynı bakışla ve dudak büzme ile poz verme yeni şeyler bul.
Yok yakin davranmakla alakasi yok ama o kisinin tembihlerek kuzenlerinle yakin olma felan demesi bana haince geliyo neden yani hele ki 18 20 yaslarindaki kizlarin nesini kiskaniyosan bakislari vs olsun cok kindar bakiyo sanki gozunden hainlik akiyo gibi Allah mutlu etsin bize dusmez ama cok sacma geliyo bana bu davranislar..
Kizlar yeni bi konu acicam o konu benim hakkimda kotu seyler yasiyorum bu aralar bi bakarsiniz yorumlarinizi bekliyorum
Herkesin derdi kendine sana bisey dusuyo bu konuda ama soylemiyim. Yorum yapma ozaman herseye atlayan bi tipsin ama belli.Maço erkek sevdan, sana asılan karaktersiz hocan, "arkadaşını" kuzeninden kıskanan eşler .. baydi baydi..
Bi de anket yapar gibi ilgi alanlarını soruyorsun ona göre konu acicam diye. Kuru kalabalıksin ya..
Söyle evladım, çekinme. Kişisel günlük bellemis forumu, dk başı manasız şeyler.Herkesin derdi kendine sana bisey dusuyo bu konuda ama soylemiyim. Yorum yapma ozaman herseye atlayan bi tipsin ama belli.
Yok yakin davranmakla alakasi yok ama o kisinin tembihlerek kuzenlerinle yakin olma felan demesi bana haince geliyo neden yani hele ki 18 20 yaslarindaki kizlarin nesini kiskaniyosan bakislari vs olsun cok kindar bakiyo sanki gozunden hainlik akiyo gibi Allah mutlu etsin bize dusmez ama cok sacma geliyo bana bu davranislar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?