Erkek kuzenlerimin böyle davranması neye işaret??

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
36
Bursa
Arkadaşlar sizden akıl almak için yazıyorum buraya lütfen bir şeyler söyleyin ben kısaca bahsedicem derdimden ben şuan 20 yaşındayım babamın tarafından 8 kuzeniz (amcamlarımın çocukları yani). benim yaşıma yakın iki tane erkek kuzenim var birisi benimle aynı yaşıt diğeride benden 2 yaş büyük bunlar ben ilkokulda olduğumdan beri bana takıklar hemde fena şekilde onlar yüzünden çevremde hiç erkek bulunmuyordu ilkokulda ilk aşkımla benimle kuzenlerimin ona baskı uygulamasından dolayı ayrıldım ve bu böyle sürüp gitti hep beni takip etme çevremde erkek var mı .çıktğm var mı diye takılıyolardı.liseye başlaydıktan 2 sene sonra biriyle ciddi bir ilişki içindeydim ve bir kerelik anlatym derdimi sonuçta benim yaşıtımlar artık bana karışmazlar arkadaş gibiyiz dedim buna güvenerek anlattım ve bunlar bu çocuğun peşine düştüler ayrılcaksınız diye bunada tehditler savurmaya başladılar bunlar yüzünden 1 sene çıktım ve ayrıldım diye yalan söyledim gizli gizli çıkmaya devam ettik bu sefer kuzenlerim gizli çıktğmzı öğrenmşler araştırmşlar çıktğm çocuğu ve bir akşam saat akşam 10 gibi bi yerde buluşma ayarlamışlar arabalarla gelmşler ve kavga etmşler grup halinde ondan sonra ilşkimiz tamamen bitti ve kuzenlerimlede aram açıldı bana tavırlılar.benden 2 yaş büyük olan kuzenimde bizim liseden bir kızla çıkmaya başlamış ( ben bunu mezuniyetimde öğrendim) kızın yolu değildi afedersiniz ama kşar diye hitap edilen kızlardandı ben ne yapıyorsam ağzımı arayıp çaktırmadan kuzenime yetiştiriyormuş ben nefret ediyodum bunu duydum bende o kuzenimn başına vurdum bunları ''sen bana laf ediyosun benim hayatıma karışıyosun neden ben sana karışamyrum o ortalığı karıştıran kızlaa çıkıyorsun o pisliğin teki bende onu sevmiyorum bundan sonra sende benim haytma karşma istemiyorum hiç bir şeyini '' dediim ve o gün bugündür hiç konuşmuyoruz aile ortamlarında bayramlarda köye gidiyoruz aynı evde kalmak zorunda oluyorz ve ben konuşmuyorum ikisiylede aynı ortamdayız ama birbrmzle konuşmuyoruz ben çok geriliyorum artık aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum tıpkı eski sevgilimle mecburiyetten aynı ortama giriyormuşum gibi geriliyorum.Küstüğümüzden beri düşünüyorum geçmişimizi bana devamlı karışmalarını,erkekleri çevremden kovmalarını sevgilim olmasını istememelerini ve en büyüğüde benim haricmde 3 tane daha kız kuzenleri varken sadece bana bu kadar müdahale etmelerini düşünüyorum beni niye bukadar kıskanıyolar özellikle benden 2 yaş büyük olan aşırı kıskanıyo devamlı benmle uğraşıyodu bu şeklde davranıyodu falan acaba diyorum sadece ve bunu daha yeni yeni düşünmeye başladım benden mi hoşlanıyodu çünkü benden büyük abim gibi değldi bildğniz aynı yaşıt takılıyorduuk normalde düşünüyorm çevremdeki arkadaşlarmın kuzenleriyle ilişkleri böyle değil arkadaş gibi erkek arkadşlarını anlatıyolardı birbrlerine ve sadece kendimde gördüm böyle bir şey.. Sakın ha beni yanlış anlamayın ben kardeşim arkadaşım gibi görüyordum onları ama bu şeklde davranmaları özellikle büyük olanın devamlı benimle aynı yaşşıt olan kuzenimi benim peşime takıp alttan alttan planlar yapması bunları ben hep sonralarda öğrendim acaba böyle bir durum varmıdr çünkü eski sevgili gibi birbirmizin suratına bakmaya çekiniyoruz birbrmzden kaçıyoruz ve ben çok garip hissetmeye başladım... :(

ola bilir neden olmasin tabi seni kardes gibi kollamis da olabilir:34:
ama eger oyle bi sey olsaydi neden senin cevrenden biriyle ciksin dimi ama??

ola bilir neden olmasin tabi seni kardes gibi kollamis da olabilir:34:
ama eger oyle bi sey olsaydi neden senin cevrenden biriyle ciksin dimi ama??

evet haklısın hoşlanıyorsada şimdiye kadar niye söylemiyo yani ama zaten böyle bir durum olsa bile söyleyemez babamlar var sonuçta işin içinde kardeş çocuklarıyız . artık benden kaçıyo tek söyleyebildiğm bu ablamın düüğünü oldu ve benden kaçtı hep arada bi uzaktan baktığını gördüm çaktırmadan okadar

evet haklısın hoşlanıyorsada şimdiye kadar niye söylemiyo yani ama zaten böyle bir durum olsa bile söyleyemez babamlar var sonuçta işin içinde kardeş çocuklarıyız . artık benden kaçıyo tek söyleyebildiğm bu ablamın düüğünü oldu ve benden kaçtı hep arada bi uzaktan baktığını gördüm çaktırmadan okadar

benim esim de halamin oglu mesela:1:
oyle kacamak bakislar varsa bi seyler hiss ediyo ola bilir
heralde utaniyo size soylemege
nasil birisi mesela bu konularda utangacmidir?

Bu konuyu durduk yere merak etmediniz sanırım??????

Kuzeninizin uzak durması hayırlı olan,amca çocuğunuzdan bahsediyorsunuz ,kardeş sayılırsınız ve akraba evlilikleri sonucunda doğan sakat çocuklardan mutlaka haberiniz vardır.

Bu sevdadan vazgeçin.

benim esim de halamin oglu mesela:1:
oyle kacamak bakislar varsa bi seyler hiss ediyo ola bilir
heralde utaniyo size soylemege
nasil birisi mesela bu konularda utangacmidir?

Aslında çok çapkındır devamlı bi kız arkadaşı vardı boş kaldığı zamanı hatırlamıyorum en sonuncusuda bu benim okuldan arkkadaşım oldu kızı nerden bulup tanıştıysa çıkmaya başlamış ve ben bunu kuzenmden duymadım kızdan duydum ''biliyomusuunnn biz kuzeninle çıkmaya başladık'' dedi benim beynimden kaynar sular indi ozaman.annemede demşki ''yenge ben o kızla buketin çevresi nasıl onunla ilgili bilgiler almak için çıkıyorum binevi takip amaçlı '' demiş.Düşündüğümde beni sevme ihtimaline olanak vermek istemyrm veya aramzda brşeyler olablme ihtmaline çnkü çocukluktan beri beraber büyüdük falan ama diğer yönüyle düşünüyorum hep birbrmzden kaçıyoruz mesela salonda ailecek oturuluyo benn geldğimde o bi 10 dk sonra falan salondan çıkıyo veya ben gerilip çıkıyorum falan 1senedir konuşmuyoruz

Bu konuyu durduk yere merak etmediniz sanırım??????

Kuzeninizin uzak durması hayırlı olan,amca çocuğunuzdan bahsediyorsunuz ,kardeş sayılırsınız ve akraba evlilikleri sonucunda doğan sakat çocuklardan mutlaka haberiniz vardır.

Bu sevdadan vazgeçin.

Hayır sen yanlış anladın ben aşık değilim kuzenime onun hareketlerinden acaba benle bi alakası var mı diye birşeyler düşünmeye başladım ben kardeşm gibi görüyordum ama onun bu hareketlerinden sonra ayrıldığım sevgilim gibi görmeye başladım onu

Aslında çok çapkındır devamlı bi kız arkadaşı vardı boş kaldığı zamanı hatırlamıyorum en sonuncusuda bu benim okuldan arkkadaşım oldu kızı nerden bulup tanıştıysa çıkmaya başlamış ve ben bunu kuzenmden duymadım kızdan duydum ''biliyomusuunnn biz kuzeninle çıkmaya başladık'' dedi benim beynimden kaynar sular indi ozaman.annemede demşki ''yenge ben o kızla buketin çevresi nasıl onunla ilgili bilgiler almak için çıkıyorum binevi takip amaçlı '' demiş.Düşündüğümde beni sevme ihtimaline olanak vermek istemyrm veya aramzda brşeyler olablme ihtmaline çnkü çocukluktan beri beraber büyüdük falan ama diğer yönüyle düşünüyorum hep birbrmzden kaçıyoruz mesela salonda ailecek oturuluyo benn geldğimde o bi 10 dk sonra falan salondan çıkıyo veya ben gerilip çıkıyorum falan 1senedir konuşmuyoruz

ayni benim esim:1::1:
benim esim de oyleydi:1::1::1:hatta bazen beni kiskandiginda ters tepki veriyomus bunu sonradan soyledi bana

ayni benim esim:1::1:
benim esim de oyleydi:1::1::1:hatta bazen beni kiskandiginda ters tepki veriyomus bunu sonradan soyledi bana

siz nasıl evlendiniz peki ailelerinz karşı çıkmadı mı evlenmenize ilk başlarda siz biz kuzeniz ama tepkisi gösteermednz mi birbrinize biraz bahsedermisiniz?

siz nasıl evlendiniz peki ailelerinz karşı çıkmadı mı evlenmenize ilk başlarda siz biz kuzeniz ama tepkisi gösteermednz mi birbrinize biraz bahsedermisiniz?

hayir kimse karsi cikmadi hatta esimle aramda 10 yas var
o bi kere nisanli bile oldu
ama 1 yil bizde kaldi onu ailecek daha yakinda tanima sansimiz oldu onu cok sevdik o yuzden de babam hic karsi cikmadi

Hayır sen yanlış anladın ben aşık değilim kuzenime onun hareketlerinden acaba benle bi alakası var mı diye birşeyler düşünmeye başladım ben kardeşm gibi görüyordum ama onun bu hareketlerinden sonra ayrıldığım sevgilim gibi görmeye başladım onu

Kardeşim gibi gördüğüm kuzenimin benden hoşlandığını hissetsem,hemen ondan uzaklaşır ve bu konu hakkında hiçbirşey merak etmezdim,bence kendini kandırıyorsun.

hayir kimse karsi cikmadi hatta esimle aramda 10 yas var
o bi kere nisanli bile oldu
ama 1 yil bizde kaldi onu ailecek daha yakinda tanima sansimiz oldu onu cok sevdik o yuzden de babam hic karsi cikmadi

siz sonradan mı tanıştınız yoksa küçüklükten beri vakit geçiriyormusunuz peki

Kendini kandirma bence sen aşik olmussun amcanin ogluna.
Cok kötü ya.

Ben aşık değilim ama farklı bi duygu oluşmaya başladı ona karşıı bilmiyorum ne olduğunu bi aile ortamı olcağnda kimseden çekinmiyrm ondan çekiniyorum artık offf yaa yine aynı ortamda olucaz diye gerilioyrumm konuşmadığımızdan çok farklıı bir şey anlatamam..

yok aramizda baya bi yas farki oldugu icin birlikte buyumek gibi bi seyimiz olmadi bi de biz baska sehirlerde yasiyoduk
iişte bunda biraz bununda etkisi olabilir bizde devamlı siz kardeşsiniz siz kardeşsiniz olayıyla büyüttüler bizi ama kardeş olamadık artık hepimiz birbirmizden koptuk sence bana karşı davrnışları beni hep erkek arkdşlarmdan ayrması beni kıskanıp bir şey hissettğnden mi yoksa ben mi yanlş anlamşm kardeş gibi gördğnden mi?

Ben aşık değilim ama farklı bi duygu oluşmaya başladı ona karşıı bilmiyorum ne olduğunu bi aile ortamı olcağnda kimseden çekinmiyrm ondan çekiniyorum artık offf yaa yine aynı ortamda olucaz diye gerilioyrumm konuşmadığımızdan çok farklıı bir şey anlatamam..

anliyorum seni canim sevgi olusmasa da bi merak uyaniyodur kesin

Aşk degilsede bir hoşlanti var yorumlarinizdan bu cikiyor.

iişte bunda biraz bununda etkisi olabilir bizde devamlı siz kardeşsiniz siz kardeşsiniz olayıyla büyüttüler bizi ama kardeş olamadık artık hepimiz birbirmizden koptuk sence bana karşı davrnışları beni hep erkek arkdşlarmdan ayrması beni kıskanıp bir şey hissettğnden mi yoksa ben mi yanlş anlamşm kardeş gibi gördğnden mi?

valla canim her ikisi ola bilir simdi o karakter meselesi gormedigim kisi icin bi sey soyleyemem
ama boyle kacamak haraketler yapmasi garip
en son ne zaman oldu bu olaylar seni errkek arkadasindan ayirmasi falan
belki de simdi utaniyodur senden
o yuzden boyle gozlerini falan kaciriyodur

Back
X