Merhaba yine ben rahatsız ediyorum ama yine aynı sorun bu sefer farklı şekilde
Daha önce erkek arkadaşımla yaşadığım sorundan bahsetmiştim.Erkek arkadaşımın güya beni denemek için ömür boyu sevgili kalmak istediğini yada dini nikah yapmak istediğini resmi nikah isteyincede evlilik sözleşmesi şartı koyduğunu şarttada boşanma ya da onun ölümü halinde tek kuruş hak talebim olmayacak bu arada çalışmam da yasak.
Ayrılmak istediğimi söylemiştim 3 hafta sonra sanki hiç sorun yaşamadan ayrılmışız gibi bi tavırla selam hayatım gibi bişeyler söyledi bende geçmişi açınca bu kez tartışma çıkartan insan oldum.Sorduğum hiç bi soruya cevap vermedi sadece söylediği ben seninle iyi olmaya çalışıyorum sen sorun yaratıyorsun bu şekilde devam edersen beni kaybedersin gibi rest çeker bi tavır yaptı.
Sitede okuduğum yazılarda bu tür erkek modellerini de okudum da bu erkeklerin mantıkları nasıl çalışıyor.Sorsan duymamazlıktan geliyorlar ısrar etsen kavgacı tartışmacı tip oluyorsun.Hep arayan soran daha çok ilgi gösteren sen olman gerekiyor.Acaba benim beraber olduğum adam mı çok egoist yoksa genel tür mü bu şekilde.
İnsan sorularına cevap alamayıp rahatlamadıkça bişey yapasıda gelmiyor.Geçmiş geçmişte kalmış bidaha konu açılmayacakmış.
Hiç içimden bişey yapasım gelmiyor ne yapmalıyım en doğrusu ne tür bi tavır yardım rica ediyorum