Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bilen çok yanılır..
çok şey mi biliyor yoksa hiç bir şey mi?
Kendini çok şey biliyor diye lanse eden aslında hiç bir şey bilmiyordur..
çok felsefik oldu ama doğrusu bu yerimseniben
ben senin yerinde olsam onun tedavilik hasta olduğunu düşünür ve ondan kaçardım... mesajını okur okumaz tüylerim diken diken oldu.... buradan konuyu anlatıp mantık ne diyorsun... sen bulabilirsin cevabı bence.... sana bunları yapan bir adam -ne kadar- senin EŞin olabilir ki..umarım en kısa zamanda kurtulursun arkadaşım...akannehir
ne oldu en son, görüşüyor musun hala?
her şeyi berbat etmiş. şimdi sen düzeltsen de geri de çekilden suçlu olursun.
erkek mantığını ben de anlamıyorum hem de hiç.
Hayatını erkeğin isteğine göre şekillendirirsen senden iyisi yok.Güzel olacaksın, yemek yapacaksın çok konuşmayacak ne derse itiraz etmeyeceksin.Dövsede sövsede kocam sensin diyeceksin,Birine giderse oturup bekleyeceksin,kuma getirse itiraz etmeyeceksin.
Bu şekilde olursan senden iyisi yok az tepki göstersen sorgulasan sevgisiz insan oluveriyorsun
yerim ben böyle mantığı ...arkadaşım ayagına iyi bir spor giy ve kaçabildigin kadar kaç ..
yoo bu sefer değersiz kuklanın teki oluyosun. erkeğin istediği gibi olup da değer gören kadın görmedim ben hiç. aksine daha da aşağılayıp eziyorlar.
Hayatını erkeğin isteğine göre şekillendirirsen senden iyisi yok.Güzel olacaksın, yemek yapacaksın çok konuşmayacak ne derse itiraz etmeyeceksin.Dövsede sövsede kocam sensin diyeceksin,Birine giderse oturup bekleyeceksin,kuma getirse itiraz etmeyeceksin.
Bu şekilde olursan senden iyisi yok az tepki göstersen sorgulasan sevgisiz insan oluveriyorsun
ne derse itiraz etmeyeceksin maddesi çok önemli onlar için. diğer maddelerden daha fazla hem de. kişilikli bir tek konuşman cümlen bile ters tepiyor. aptal rolü oynamak gerekiyor. çünkü ancak aptal rolü oynarsan karşındaki erkekle aynı seviyey gelebiliyorsun. :))
evet ama bu saatten sonra ne onun için nede bir başkası için hiç birşeyden vazgeçmeye niyetim yok.Mutsuzum bu şekilde olmuyormuş başka biri olmaya çalışmak
Mutsuz olmaktansa mutlu ve yalnız olmak en güzeli
acı çekmemiş olsaydım yalnızken bu kadar mutlu olamazdım diye düşünürüm hep. yalnızken de mutlu olunabiliyor amaa bir yere kadar. kötünün iyisini seçmek zrunda bırakılıyoruz belki de. bazılarımız için kötünün iyi bir ilişkiyi sürüklemek, bazılarımız içinse yalnızlık. çok az bir şanslı kesim var belki de...
evet o da doğru, huzurevlerinde aşk var. hadi gidelim. :))
erkek arkadaşının mantığı gerçekte çok acayipmiş
ama bn ce 100/90 böyle bu erkekler yaa
yada hep bana rastlıyor bu tür kişileralsanaalsanasmile
çoçuktan farkları yok ...özellikle eşim dahil buna
kaynım abim eniştem komşum say say bitmez valla