• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mantığı nasıl bir şey?

çok biliyodan kastın ne emu? ne açıdan çok şey biliyo?

ben senin yerinde olsam onun tedavilik hasta olduğunu düşünür ve ondan kaçardım... mesajını okur okumaz tüylerim diken diken oldu.... buradan konuyu anlatıp mantık ne diyorsun... sen bulabilirsin cevabı bence.... sana bunları yapan bir adam -ne kadar- senin EŞin olabilir ki..umarım en kısa zamanda kurtulursun arkadaşım...akannehir

Çok bilen çok yanılır..

çok şey mi biliyor yoksa hiç bir şey mi?
Kendini çok şey biliyor diye lanse eden aslında hiç bir şey bilmiyordur..
çok felsefik oldu ama doğrusu bu yerimseniben

Bir bayanın bileceği yemeğin her çeşidi kendi yapar evde yoğurt yapıyor peynir yapıyor reçel turşu yapıyor

Her türlü ev tadilatını kendi yapıyor.Elektrikti boyasıydı çeşme boru tamiratını

Sağlıklı alakalı her türlü bilgi bişey olsa desem ki şunu yap bunu asla yapmam bu bunun içindir zarar verir ya da hastayım desem şunu yap fayda eder

Bilimsel her türlü şey fizik kimya biyoloji astronomi

Bilgisayar tamiratının en ilerisini

Bir film sorsanız bir müzik sorsanız bir kitap sorsanız hep bilir

Tarih cografya hakkında çok bilgisi vardır

Bir sürü spor faaliyeti var ve iyi derecede yapar ve iddialıdır

Hastalık derecesinde temizlik yapar bir bayandan daha çok titizdir

Bir şeye kafa takarsa mutlaka herşeyi en iyi şekilde yapar.

Bir erkeğin alakalı olduğu her şeyi bilir yapar ve mutlaka hepsini tek tek bilir

Sen bir şey bil o senden mutlaka daha iyisini bilir mutlaka senden daha iyidir mutlaka senden daha iyi olmak zorundadır senin onun önünde olma ihtimalin hiç yok

Gerçekten biliyor çünki bir çok olayda ben gerçek söylediğine emin olamadığım tüm olaylarda araştırma yapıyorum hepsi doğru çıkıyor

ben senin yerinde olsam onun tedavilik hasta olduğunu düşünür ve ondan kaçardım... mesajını okur okumaz tüylerim diken diken oldu.... buradan konuyu anlatıp mantık ne diyorsun... sen bulabilirsin cevabı bence.... sana bunları yapan bir adam -ne kadar- senin EŞin olabilir ki..umarım en kısa zamanda kurtulursun arkadaşım...akannehir

Aslında başlarda çok şey bilen birinin olmasına çok sevinmiştim çünkü babam çoğu şeyle alakalı olmadığı için her türlü şeyle annemle ben ilgilenirdim o yönden süper demiştim.Birinin sağlık konusunda bu kadar bilgili olması ve bir çok konu hakkında fikirlerinin olması sıkıcı bir hayatımın olmayacağına dair bir kanıt gibiydi ama sonrasında herşeyi uç noktalarda görmek bende rahatsızlık yaptı ama en çok kuzenimin eşide benim erkek arkadaşıma benzediğini görünce korkmaya başladım tabiiki de zamanla her şey yerine oturur diye düşündüm.Çünki hiç bir şey için zorlamıyordu

Ben kendisini paranoyak olarak düşündüğüm ve o şekilde kabullenmeye başladığım için ilk söylediğinde çok umursamadım ama ikinci kez söylediğinde bende soğudum zaten ve ben bitti dedikten sonra hiç bir şey yokmuş gibi dönmesinden sonra kafam karıştı.

Hani biri vardır olmamışta mı dönmüştür yada farklı bi mantık mı çünki bu sitede bir çok erkeğin benim erkek arkadaşım gibi tavırlarının olduğunu görünce sizden fikir almak istedim.Bir çok evli arkadaş var kimisinin eşi dürüstçe kendi fikrini açıklıyor o yüzden yardım almak istedim

ne oldu en son, görüşüyor musun hala?

ne oldu en son, görüşüyor musun hala?

şuan dersleri yoğun heralde nete girmiyor ama bir anda kestirip atamam çünki biraz kinci bir tip sorun yaşarım ama bitecek şuan eskiden yasakladığı şeyleri yapıyorum tepkisini göreceğim intikamımı almak istiyorum :)))

Faceten silmişti şimdi ekleyip ilişki durumunu değiştirmeni istiyorum dedim eski arkadaşlarımı hep ekledim.Büyük ihtimal itiraz edecek ve bende bitireceğim böylece sorunsuz ayrılmış olacağım

her şeyi berbat etmiş. şimdi sen düzeltsen de geri de çekilden suçlu olursun.

erkek mantığını ben de anlamıyorum hem de hiç.

her şeyi berbat etmiş. şimdi sen düzeltsen de geri de çekilden suçlu olursun.

erkek mantığını ben de anlamıyorum hem de hiç.

Hayatını erkeğin isteğine göre şekillendirirsen senden iyisi yok.Güzel olacaksın, yemek yapacaksın çok konuşmayacak ne derse itiraz etmeyeceksin.Dövsede sövsede kocam sensin diyeceksin,Birine giderse oturup bekleyeceksin,kuma getirse itiraz etmeyeceksin.

Bu şekilde olursan senden iyisi yok az tepki göstersen sorgulasan sevgisiz insan oluveriyorsun

Hayatını erkeğin isteğine göre şekillendirirsen senden iyisi yok.Güzel olacaksın, yemek yapacaksın çok konuşmayacak ne derse itiraz etmeyeceksin.Dövsede sövsede kocam sensin diyeceksin,Birine giderse oturup bekleyeceksin,kuma getirse itiraz etmeyeceksin.

Bu şekilde olursan senden iyisi yok az tepki göstersen sorgulasan sevgisiz insan oluveriyorsun

yoo bu sefer değersiz kuklanın teki oluyosun. erkeğin istediği gibi olup da değer gören kadın görmedim ben hiç. aksine daha da aşağılayıp eziyorlar.

yoo bu sefer değersiz kuklanın teki oluyosun. erkeğin istediği gibi olup da değer gören kadın görmedim ben hiç. aksine daha da aşağılayıp eziyorlar.

Bana sunduğu sözleşmeyi bir çok arkadaşa sordum hepsi ben öyle düşünmem dedi bir tane farklı cevapta şu

Demek sana güvenmiyor ki ondan bunu sunmuş.Peki ya neden evlenmek istiyor ?

Eşimi seviyorum ama yinede aldatmak hoşuma gidiyor gibi bir cevap galiba

Güvensiz biri olmak kötüymüş :)))))))

ne derse itiraz etmeyeceksin maddesi çok önemli onlar için. diğer maddelerden daha fazla hem de. kişilikli bir tek konuşman cümlen bile ters tepiyor. aptal rolü oynamak gerekiyor. çünkü ancak aptal rolü oynarsan karşındaki erkekle aynı seviyey gelebiliyorsun. :))

ne derse itiraz etmeyeceksin maddesi çok önemli onlar için. diğer maddelerden daha fazla hem de. kişilikli bir tek konuşman cümlen bile ters tepiyor. aptal rolü oynamak gerekiyor. çünkü ancak aptal rolü oynarsan karşındaki erkekle aynı seviyey gelebiliyorsun. :))

evet ama bu saatten sonra ne onun için nede bir başkası için hiç birşeyden vazgeçmeye niyetim yok.Mutsuzum bu şekilde olmuyormuş başka biri olmaya çalışmak

Mutsuz olmaktansa mutlu ve yalnız olmak en güzeli

evet ama bu saatten sonra ne onun için nede bir başkası için hiç birşeyden vazgeçmeye niyetim yok.Mutsuzum bu şekilde olmuyormuş başka biri olmaya çalışmak

Mutsuz olmaktansa mutlu ve yalnız olmak en güzeli

acı çekmemiş olsaydım yalnızken bu kadar mutlu olamazdım diye düşünürüm hep. yalnızken de mutlu olunabiliyor amaa bir yere kadar. kötünün iyisini seçmek zorunda bırakılıyoruz belki de. bazılarımız için kötünün iyisi bir ilişkiyi sürüklemek, bazılarımız içinse yalnızlık. çok az bir şanslı kesim var belki de...

Son düzenleme:
acı çekmemiş olsaydım yalnızken bu kadar mutlu olamazdım diye düşünürüm hep. yalnızken de mutlu olunabiliyor amaa bir yere kadar. kötünün iyisini seçmek zrunda bırakılıyoruz belki de. bazılarımız için kötünün iyi bir ilişkiyi sürüklemek, bazılarımız içinse yalnızlık. çok az bir şanslı kesim var belki de...

Düşündümde başkası için yaşamak başkasının dediği gibi olmaya çalışmak kendi hayatımı zehir etmek bana göre şeyler değil.Şu da var evlenseniz eşinizle boşanmayacağınıza dair garantiniz de yok yada ölmeyeceğine dair çocuğunuz olsa dahi bakacağına garantide veremezsiniz.Hayatı yaşarken hep çevrende birileri olursa kötü değildir.En azından hala huzur evlerinde AŞK var :))))))

erkek arkadaşının mantığı gerçekte çok acayipmiş
ama bn ce 100/90 böyle bu erkekler yaa
yada hep bana rastlıyor bu tür kişileralsanaalsanasmile
çoçuktan farkları yok ...özellikle eşim dahil buna
kaynım abim eniştem komşum say say bitmez valla

erkek arkadaşının mantığı gerçekte çok acayipmiş
ama bn ce 100/90 böyle bu erkekler yaa
yada hep bana rastlıyor bu tür kişileralsanaalsanasmile
çoçuktan farkları yok ...özellikle eşim dahil buna
kaynım abim eniştem komşum say say bitmez valla

Belkide benim erkek arkadaşım açıkca niyetini ortaya koydu başında ama genelde de erkek boşanmak istediğinde kadına bişey verme isteğinde olmuyor malı kaçırmaya yada işi zora koşmaya çalışıyor.Ölüme ise çaresi yok :D

Back
X