Anket erkek mi olmak isterdiniz kadın mı

erkek mi kadın mı

• erkek

OY: 62 41,6%
  • kadın

OY: 87 58,4%

• Ankete Katılan
    149
2000'li senelerde değilde hani şu eski zamanlarda 1 maaşla 5 kişilik ailenin geçinebileceği kadar olan zamanda olsa idik evet erkek olmak isterdim, şimdiki zamana bakarsak 1 maaşla ev kirasını ödemek bile korkulu rüya olmuşken istemiyorum kardeşim erkek merkek olmak :) hanım der beeeyyy vitrin takımı gördüm bana onu alsana e bide 70 kişilik yemek takımı ile içini doldursana, çocuklar desen baba şunu isterim baba bunu isterim yetişmek zor en iyisimi bu zamanda bayan olmak makbuldür :))

erkek olmayi isterdim belki de nasil bi duygu falan diye kendi kendine gezmek es cocuk olmadan falan filan :D
yoksa kadin olmak ayricalikdir
yoksa anneligi tatmazdim

bazen sinirlenip ye erkek olmadım desemde en güzel şey bayan olmak..asla değişmem...:nazar:

ya eger erkek olsaydım annemler benı evlatlıktan redederlerdı herhal allah bıldıgı ıcın kız yaratmıs galıbaaa:roflol:cok capkın olurdummmmsengözlerimebaksanabama ben bu halımle gayet memnunum cunku erkeklerı ıstedıgımız yone cekebılırız bu halımızleeeekötükedihüso:sm_cool::roflol::roflol:

kadın olmaktan memnunum belki hayatım çok yolunda gitseydi fikrim değişmezdi ama erkek olarak aşamak daha kolay bu dünyada o yüzden erkek olmak isterdim

kesinlikle erkek olmak isterdim rahat özgür yemek temizlik kıyafet ütü herşey önüme ohhhh birde zengin erkek olsam şöyle yanımda çalışanar falan olsa hiçte fena olmaz hani evi geçindircek derdim olmasa... bir de askerlik... hoş erkek gibiyim ama..
ahhh ahh o zaman demezdim sakalımız yokki sözümüz geçsin....

Bende taaa ufaklğımdan beridir hep içimde bi erkek olma hevesi vardır nedensee....:)):

Son düzenleme:
halimden menunum...
bence kadınlar daha akıllı,mantıklı,düşünceli,çalışan....

Allaha şükür kadınım.
erkek olup da hamile kalmak ve cocuk doğurmak gibi bir mucizeden mahrum kalmak istemezdim

kadınlığımdan memnunum ama....yinede erkek olmak isterdim heralde değişik olurdu.hemde rahat olurdum.........

KADIN KADIN KADIN KESİnlklee:CüvCüv:biz cok şanslıyız yaa erkeklere bazen acıyorm mesela otobüsteykn hepsi ayakta soraaa etek pantol elbise istedigimizi giyeriz ama onlar sadece pantol...bi yere gittigimzde hesabı onlar ödüyoo....saçlarımıza istedigimizi yapabilirz...hayatmz boyunca birsürü erkegi red ederiz onlar ise hep red edilirlerkaydirigubbakcemile3...istedigimiz renk kıyafet giyebilirz...her basarılı erkegin arkasında kadın vardır ama her basarılı kadın o mevkiye kendi emegiyle gelmiştir...ayrıca bizim herzmn bir meslegimz var ev hanımlıgı onların ise işsiz kaldıklarında bos gezen olurlar...30 yasından sora kel kalma die bi derdimiz yok...poşetlerinizi tasıma derdinz yok mutlaka hayırsevr bi erkek vardır...arbamzn tekerlegini degistirme derdimzz yok...BU KADINLIK COK ZOR YAAA:CüvCüv:

kadın olarak gelmek isterdim
mümkünse yine aynı şartlarda eşimle evlenmek isterdim
ve dünya tatlısı iki çocuğumun annesi olmak isterdim.....

ben yine kadın olmak isterdimm alkisalkisalkis
kadın olmanın çok hoşlukları var bence opuyorumnanaktan
mutluyum böyle delikafadulden

Back
X