• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı

Kırılsın o vurduğu eller ben hergun ellerimi açıyorum rabbime bi evlat diye
Millet elini açıp çocuklarımı koru diyeceği yerde o ellerle onlara vuruyor

Annesini de onu sevmedi demek ki. O da kiz abi nasil oluyor ya. Hem cinsini nasil sevmez insan. Ben zencilere cok kizardim insan nasil kendi irkina şiddetli dusman olur diye bizim hemcinsler arasi daha daha kuvvetli nefret var

Aynen öyle!
Ama konunun özü kadar birileri tarafından bir annenin evladını sevip sevmediğine karar verilmesi de önemli, üstüne düşülmesi gereken bir konu.kimse bunu bilemez ,bir annenin içini evladı bile bilemez belki.Siz de hiç belgesel izlemiyorsunuz galiba, bakın en yırtıcı hayvanlar bile evlatları karşısında kuzu gibi oluyor önüne yatıp emziriyor.Kaldı ki biz insanlar, merhametli varlıklarız.Hele de evlatlarımıza olan şefkatimizin hesabı yok.
:) hafif bir tebessum ediyorum cnm postuna.. diger msjlari gormedin sanirim.. kadinin intihar tesebbusu olmus.. yani psikolojisi cokta iyi degil galiba

:) hafif bir tebessum ediyorum cnm postuna.. diger msjlari gormedin sanirim.. kadinin intihar tesebbusu olmus.. yani psikolojisi cokta iyi degil galiba
Evet öyleymiş, Allah yardımcısı olsun. En çok da çocukların ,üzüldüm..

Çocuklarını sevmeyen biriyle asla muhattap olmazdım yazık o çocuklara. Çok sinirlendim ne demek kızlarını sevmiyor. Evlat bu be kızı erkeği mi olur.

Ne kadar saçmalamışsınız ya ben burdan sinir oldum size allah karşınızdaki kadıncağıza sabir versin. Yav he herkes size özeniyor herkes sizin peşinizde sizin hayatınızda kiz mi erkek mi diye didik didik merak ediyolar. Madem rahatsizsiniz kadının arkasından konusucaginiza sohbeti tamamen kesin olsun bitsin ayrıca ne demek kızlarını sevmiyor ? Siz mi ölçtünüz sevgisini ? Ayıptır be

Çocuğa şiddeti sayfaları cevirdikçe okudum eğer gerçekten şiddet uyguluyorsa yazıklar olsun

Pipili hissediyorum çatla da patla deyin..

Tövbe yarabbim insanı çileden çıkarırlar. Tersleyiverin niye alttan alıyosunuz ki ona nee..

O beğenmediği kızlar yarın düşünce elinden tutar.. kız evlat vefadır candır.. Allah kıymetini bildirsin o hadsize inşallah.. hem çocuklara vurduğunda da tersleyin kızın.. izin vermeyin vurmasına..

Yanımda biri kendi çocuğu da olsa vuracak hee hadi bi yeltensin bakalım..

Ne alaka ya ben buna inanmıyorum. Ben iki oğlumda da ekşi yedim. İlkin de sonradan tatlı turude çok yerdim ama ikinci tatlı yediğim zaman hastanelik ederdi. Ben tatlı delisi olarak pastadan tiskiniyordum. Ayrıca kız evlat gibisi var mı. Bende bir oğlum vardi diğeri kız istedim. Ama o da oğlan oldu. Allah'ım sağlık versin. İki kızın varsa sigortalısın,bir kızın bir oğlun varsa bagkurlusun, iki oğlun varsa gelinin vicdanına kalmış diye bı laf duymuştum. Çok da doğru

Kız erkek ne farkedermiş.. ben kiz hastasıydım, oğlum oldu. neden diye üzülmedim ve canımdan ötedir evladım.. nasıl sevmez bir anne çocuğunu.. aman Ya Rabbi..
Benim cevremde böyle saplantili biri olsa, cinsiyetini henüz öğrenmedik ya da supriz olsun diye sormuyoruz derdim. (Ki vardı ve cinsiyetini 6. aydan sonra söyledim). Belki gulen olacak ama nazarından korkardım..

Bende bir kızım olsun istiyorum ama hayırlisi yoksa ben oğullarina aşik bir anneyim.:)))

Kusura bakmayın ama sizi çok art niyetli buldum bi öyle yazdı diye neler düşünmüşsünüz hamileliğiniz yeni.yani çocuk düşündüğünü nasıl öğrendiniz kızlarını neden sevmesin kadın ya Allah aşkına öyle şey olur mu. İki çocuğu olan kadın kaçıncı haftada cinsiyetin belli olacağını biliyordur ikide bir neden sorsun size ne istiyorsa yapar.

Yanlis inanc. Sokaga birakanlar tecavuzune goz yumanlar hatta kendi tecavuz edenler. Herkes temiz degil malesef
Ruhsal sıkıntısı psikolojik hastalığı olanlar hariç tabi onların kendilerine hayrı yok .
Tabi dediğiniz doğru, çocuğunun ölümüne göz göre göre ses çıkarmayanları da gördük .Allah ıslah etsin böylelerini.

Çocuğunu nasıl sevemeyebilir bir anne ya? Hemde erkek doğmamış diye? Belkide heyecandan soruyordur. Ben öğrenirsem sana söylerim deyip geçiştirin bu sualleri.

Birde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
Yuhh manyak mı o ya zırcahil pislik şey oğlan meraklısı olmasından belli psikopat olduğu napcak oğlu olunca ona tapacak mıymış

Şu KK’da “konu sahibi çok fesatsınız, elticiğiniz sadece belirtileri sormuş ne var bunda”cılara hayranım :KK200:

Konu sahibi belli ki kadını tanıyor önceki vakalarını biliyor. Elbette tek şu mesajlarla yargılamıyordur.

Nasıl bir pembe gözlük anlayışı, ne kadar sahte :bicak:

Back
X