- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Kızlarını sevmediğine inanasım gelmediKızlarını sevmiyor ne demek ulan varya nasıl sinir oldum böylelerine evlat nasip etmiş Allah neyse Allahın takdiri ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarını sevmediğine inanasım gelmediKızlarını sevmiyor ne demek ulan varya nasıl sinir oldum böylelerine evlat nasip etmiş Allah neyse Allahın takdiri ..
Bunu bilemezsin iste :) ayrica belki bu kadininda ruhu bozuk psikolojik sorunu varsa??Ruhu bozuk , psikolojik rahatsızlıkları olan insanlardan bahsetmiyorum, ki onlar kendilerine dahi zarar verebilir intihar bile ediyorlar.Candan tatlı şey mi var? Ona bile kıyıyorlar.
Ama ben erkek çocuk isteyip kız oldu diye sevmediğine inanmıyorum.Konu sahibi abartılı konuşuyor sanki
Tabii ki bilemeyiz, ama ya değilse? Bunu da bilemeyiz öyle değil mi?Bunu bilemezsin iste :) ayrica belki bu kadininda ruhu bozuk psikolojik sorunu varsa??
Canım sana birşey diyecem belki inanmazsın ama daha önce intihar girişimi olduRuhu bozuk , psikolojik rahatsızlıkları olan insanlardan bahsetmiyorum, ki onlar kendilerine dahi zarar verebilir intihar bile ediyorlar.Candan tatlı şey mi var? Ona bile kıyıyorlar.
Ama ben erkek çocuk isteyip kız oldu diye sevmediğine inanmıyorum.Konu sahibi abartılı konuşuyor sanki
Birini bana ver der
AynenBirini bana ver der![]()
Allah yardımcısı olsun, akıl fıkır versin İnşâllah..Siz de çok muhatap olmayın boşverin, kızmayın bile.Canım sana birşey diyecem belki inanmazsın ama daha önce intihar girişimi oldu
Iyide bu kadin kendi acisindan ne goruyosa onu soyluyor:) ki konunun ozu bu degil! Buze sordugu sey; nasil kirmadan cinsiyet olayini sormamasini saglarim demisTabii ki bilemeyiz, ama ya değilse? Bunu da bilemeyiz öyle değil mi?
Kızlarını erkek gibi giydiriyo yok şu demiş erkege benziyo yok karnımdayken herkes diyodu erkege benziyodu falan diyo hala sanki kız onun degilmiş gibi
Artık kızamıyorum zaten eşiylede arası iyi degil zaten hiç bulaşmıyorumAllah yardımcısı olsun, akıl fıkır versin İnşâllah..Siz de çok muhatap olmayın boşverin, kızmayın bile.
Aynen konu çok başka yerlere gittiIyide bu kadin kendi acisindan ne goruyosa onu soyluyor:) ki konunun ozu bu degil! Buze sordugu sey; nasil kirmadan cinsiyet olayini sormamasini saglarim demis
Çok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mıÇocuklarında psikolojisini bozacak manyak kadın ya
O zaman Allah yardımcısı olsun, duadan başka bir şey söylemek gereksiz, psikoloji bozukluğu çok zor. Allah korusun herkesiCanım sana birşey diyecem belki inanmazsın ama daha önce intihar girişimi oldu
Aynen öyle!Iyide bu kadin kendi acisindan ne goruyosa onu soyluyor:) ki konunun ozu bu degil! Buze sordugu sey; nasil kirmadan cinsiyet olayini sormamasini saglarim demis
canım ben sevdigimin helede canımdan bi parçanın canını acıtamamÇok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı
Aynen öyle!
Ama konunun özü kadar birileri tarafından bir annenin evladını sevip sevmediğine karar verilmesi de önemli, üstüne düşülmesi gereken bir konu.kimse bunu bilemez ,bir annenin içini evladı bile bilemez belki.Siz de hiç belgesel izlemiyorsunuz galiba, bakın en yırtıcı hayvanlar bile evlatları karşısında kuzu gibi oluyor önüne yatıp emziriyor.Kaldı ki biz insanlar, merhametli varlıklarız.Hele de evlatlarımıza olan şefkatimizin hesabı yok.
Üzüldüm inanın o çocukların adına, Allah ıslah etsinÇok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı