• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ruhu bozuk , psikolojik rahatsızlıkları olan insanlardan bahsetmiyorum, ki onlar kendilerine dahi zarar verebilir intihar bile ediyorlar.Candan tatlı şey mi var? Ona bile kıyıyorlar.
Ama ben erkek çocuk isteyip kız oldu diye sevmediğine inanmıyorum.Konu sahibi abartılı konuşuyor sanki
Bunu bilemezsin iste :) ayrica belki bu kadininda ruhu bozuk psikolojik sorunu varsa??

Bazı eltiler cidden can sıkıcı oluyor benim elimde 2 buçuk yıldır evliyim 2 sene boyunca yokmu diye her ay kontrol etmek için beni aradı
Çocuğu sevdiğim de aman yengesi çocuğumu elimden mı alacaksın diye saçma sapan şeyler söyledi.
Bazi insanlar gerçekten karşısındakine nasıl şeyler hissettirdiğini anlamıyor

Ruhu bozuk , psikolojik rahatsızlıkları olan insanlardan bahsetmiyorum, ki onlar kendilerine dahi zarar verebilir intihar bile ediyorlar.Candan tatlı şey mi var? Ona bile kıyıyorlar.
Ama ben erkek çocuk isteyip kız oldu diye sevmediğine inanmıyorum.Konu sahibi abartılı konuşuyor sanki
Canım sana birşey diyecem belki inanmazsın ama daha önce intihar girişimi oldu

Tabii ki bilemeyiz, ama ya değilse? Bunu da bilemeyiz öyle değil mi?
Iyide bu kadin kendi acisindan ne goruyosa onu soyluyor:) ki konunun ozu bu degil! Buze sordugu sey; nasil kirmadan cinsiyet olayini sormamasini saglarim demis

Kızlarını erkek gibi giydiriyo yok şu demiş erkege benziyo yok karnımdayken herkes diyodu erkege benziyodu falan diyo hala sanki kız onun degilmiş gibi

Iyide bu kadin kendi acisindan ne goruyosa onu soyluyor:) ki konunun ozu bu degil! Buze sordugu sey; nasil kirmadan cinsiyet olayini sormamasini saglarim demis
Aynen konu çok başka yerlere gitti

Çocuklarında psikolojisini bozacak manyak kadın ya
Çok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı

Benim ki de oğlum olacağını öğrenince bana küsmüştü Doğuma kadar görüşmedik :KK70:tatlı mı yiyorsun ekşi mi diye sorduğunda sucuğun üstüne Nutella sürüp yiyorum ben dedim bi daha sormadı :halay:

Aynen öyle!
Ama konunun özü kadar birileri tarafından bir annenin evladını sevip sevmediğine karar verilmesi de önemli, üstüne düşülmesi gereken bir konu.kimse bunu bilemez ,bir annenin içini evladı bile bilemez belki.Siz de hiç belgesel izlemiyorsunuz galiba, bakın en yırtıcı hayvanlar bile evlatları karşısında kuzu gibi oluyor önüne yatıp emziriyor.Kaldı ki biz insanlar, merhametli varlıklarız.Hele de evlatlarımıza olan şefkatimizin hesabı yok.

Çok üzülüyorum o kızlara bi gece küçügüne öyle bi vurmuş ki zavalım nefes alamamış bir süre birde eşinin önünde birde bunu pişkin pişkin anlatıyordu sizce seven bi insan bunu yapar mı
canım ben sevdigimin helede canımdan bi parçanın canını acıtamam
Aynen öyle!
Ama konunun özü kadar birileri tarafından bir annenin evladını sevip sevmediğine karar verilmesi de önemli, üstüne düşülmesi gereken bir konu.kimse bunu bilemez ,bir annenin içini evladı bile bilemez belki.Siz de hiç belgesel izlemiyorsunuz galiba, bakın en yırtıcı hayvanlar bile evlatları karşısında kuzu gibi oluyor önüne yatıp emziriyor.Kaldı ki biz insanlar, merhametli varlıklarız.Hele de evlatlarımıza olan şefkatimizin hesabı yok.

Üzüldüm inanın o çocukların adına, Allah ıslah etsin

Back
X