erkek milleti degilmi hepsi ayni..

nereden bakılıyor buna ben bilmiyorum ve cidden merak ettim

Kendi profiline gir sağa doğru bi'yerde "Hareket Dökümü" yazar ona tıkla orda yaptığın her şey tek tek çıkar kimi arattın, neyi beğendin, hangi etkinliğe katıldın, neye yorum yaptın. Sol kısımda da grup grup ayrılmış "ara"ya basarsan kimler aratılmış görürsün Üstte de aramayı sil yazar

saol canım teşekkürler

Haklısın ben onu unuttum..
Hiç silme gereği duymadım çünkü

Bu durumu ben de yasadım. Erkek arkadasım bende ekli olan erkek iş arkadaslarımı kıskanıp onları sileceksin diye benimle kavga etmiş, ben silmeyince de bitti, sen onları tercih ettin vs diyerek benden ayrılmıştı. 1 gün sonra da makul bir şekilde konuştuktan sonra barışmıştık. Bu olaydan bir kac gün sonra ben Facebook'ta bu özelliği keşfediyorum ve bi bakıyorum ki, deli gibi kavga ettiğimiz saatlerde ve ayrılığın eşiğine geldiğimiz o gün listesindeki bir kızın profiline 3-4 kere bakmış. 1-2 saat aralıklarla. O günden ayrı olarak günaşırı da bakmış, o güne has bi durum degil. Başka arattığı kızlar da vardı tabi oraya hiç değinmiyorum normaldir, bi fesatlık aramamaya calisiyorum.

Ben ise bu aramaların screen shot'ını alıp bir süre sesimi cıkarmayarak takip edeyim dedim. Ertesi gün bizim cingöz arama geçmişini farketmiş ve girip hepsini temizlemiş. Ben bunu görünce delirdim tabiki, yaptığı açıklamalar, "o gün hastaydım, elim değmiştir bişe olmuştur mouse çarpmıştır" gibisinden saçmalıklardı. Çok sonradan tekrar konu açıldığında şöyle bi açıklama geldi "resimlerini beğeniyordum baktım". Yani kızı beğeniyorsun diyorum, öyle bişey demedim diyor. Üstünü kapatıp geçtik. Bence bu normal bi durum değil. Kız bir de baya güzel. Elim ayağım buz kesti yine ha

Butun erkekler ayni ya hepsi ayni. Sanki butun erkekleri taniyormusum gibi konusuyorum. Etrafimdaki butun iliskileri inciliyorum nerdeyse bu yuzden .

Anlamiyorum ki. Okuz trene baktigi gibi, ne bakiyorlar. Dunyaya bir bela diyemi geldiler acaba bunlar? Vllhi hala sinirim var ona. Iyiki daha evli degilim. Azcik guvenim var, buda ona bagli. Ben kaybetmem o kaybeder.

Fazlada takma bence sende. sen sus ve izle. Sabir tastigi yere kadar.

Ne lanet sey su facebook. her baktigimda facebookla ilgili aldatilma olayi okuyorum brn de nisanliyim onunda facebooku var hele bi evleniyim sildirecem o facebooku. bekliycez bakalim hayirlisi.

Ben de bu özelliği keşfettiğimde hemen sevgilimin facesinde uygulamıştım . yeni yakınlarda bir kız aratmamış ama bundan bir sene önce ben hayatında yokken aratmış.Bunları bile sorun edip kim bu kızlar felan diye sordum hep aynı şeyler hatırlamıyorumm ayakları. sonrasında da facesini kapattı zavallım

Son düzenleme:

üzgünüm ama sana katılıyorum evet erkekler böyle.erkeklerle yanyana çok bulunmuş biri olarak facebookta okuldan,bilmem nerden vs tanıdıkları kızları aratıp bakma,birbirlerine gösterme gibi huyları olduğunu biliyorum.veya işte birilerinin arkadaş listesinde görüp beğenip bakıp duruyorlar,veya okuldan ve arkadaş çevrelerinden tanıdıkları kızlara bakıyorlar.üzgünüm ama öyle bir şey yapmış olabilir. haklısın işte erkek değil mi hepsi aynı...farklı erkekler vardır,onlar da zaten insan statüsünde değerlendirilemez,nietzschenin dediği üst insan statüsündedir. bu sistemin içinde olmadıkları için onlarla yaşam düşünemezsin,ama işte onlar doğrudur.

Son düzenleme:

Sen de takmamaya calıs canım. Haklısın , cok sinir bi durum, hadi diyelim 40 yılın bası eski sevgilisi bi yerden aklına geldi arattı baktı (bu da okdr olgunlukla karsılanacak bi durum degil evet ama hadi ona yine eyvallah) . ya tanımadıgın veya bi alakan olmayan kıza sırf resmini begeniyosun diye neden günde 10 kere bakarsın. Buna takıntı derim işte ben. Ona da platonik misin sen git onla cık dedim kavgamızda, binbir yakarıs yok işte o kız benden once de arkadasıymıs sevseymis onla cıkarmıs (bu lafa da hastayım sanki kız dünden razı) yok ölesine yaptıgı biseymis.. Sonuc olarak kızı sildi (bi de silmeseydi). Ama işte herşey niyet, içinde ruhunda aldatmak varsa her türlü yaparlar. İstedigimiz kadar ajanlık yapalım. Seninki de sırf meraktan da yapmıs olabilir bunu. Bi de şey dusunuyorum ne zoru var ki baskasından hoslandıysan ayrıl benden ne tutuyoki adam seni coluk yok cocuk yok atılmıs bi imza yok. Sonuç olarak Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, hayırlı insanlarla karsılastırsın!..

Son düzenleme:

ben mi biraz rahatım anlamadım... evet gayet sinir bozucu bir durum ama bu kadar takmanıza degmez bence.
bir de siz ustunde baktın bakmadın diye baskı kurmaya calıstıkca adama o kızlar cirkin bile olsa "fotografa kacamak bakmak" cekici gelebilir. biz kadınlar bile bazen dısarda cok guzel bir kadın gorunce dönüp dönüp bakıyoruz.
eger yakalandıgını farkettiyse adam, ben olsam sikayetimi dile getirir nedenini sorar sonra da konuyu sert bir dille kapatır ve onu kendi haline bırakırdım sanırım. zaten benimkisi zamanla bakmaktan da usanırdı.
her seyin azı karar, cogu zarar

Herkesi okumadım , aynı şeyi yazan olduysa affola ama , eski sevgilisine bakması normal bende bakıyorum ne demek anlamadım ... Nasıl bir düşüncedir bilemedim , sevgilisine yada eşine aşık ondan başkasını gözü görmeyen birisi neden eski sevgilisine bakma ihtiyacı duysun ? Demek ki eski sevgilisi aklında, bu durumda pek doğru ve sağlıklı değildir , aklı tamamiyle sendr değil demektir derim ben. Diğer kızlara gelince , zaten kişiler ekli olmadığı için aratıp profil fotolarına bakıp kapatıyodur , ekli olsalar zaten anasayfasında onları görür girer , aratmaya gerel kalmaz. Tüm yaptıkları çok ama çok saçma. Silmeyi öğrenmesi de hiç hoş olmamış , artık hep siler sende bişi yapamazsın...

yanındaki insana kalbinde özel bir yer veren insan yolda giderken bazı kadınların da yaptığı gibi öküz gibi neden bakma ihtiyacı duysun acaba?Biz kadınlar derken öyle bir genelleme de yapmayın ,her kadın yolda belde yanından gelip geçen canlılarla ilgilenmez.kimi özgüven yoksunu,kendini başka kadınlarla kıyaslayan kadınlarda bu durum olabilir. ben kendi adıma konuşayım yanımdan afrodit geçse beni ırgalamaz..bana ne;güzellik yarışı jürisi değilim...o bakışa değecek çok daha önemli olaylar ve hayatlar var...

Son düzenleme:
Konunuzu görünce dur bende bi bakayım dedim. Geçen aylarda aratmış bilmediğim kız isimleri vardı ama çok kötü bişi olduğunu düşünmüyorum sadece merak etmiş olabilir.Bence erkekler bir çoğu bakıyordur diye düşünüyorum ufak şeyler ya boşver.Sonuçta mesaj ya da foto beğenme gibi bi şi yok.Tabi böyle de hoş değil ama büyütmeye de değmez

bakmanın her zaman icin ihtiyactan kaynaklandıgını dusunmuyorum. nedeni ise kisiye gore degisir. kıyaslama, cinsel yonelim, begeni, utanma, cast hazırlıgı, gozlem yapma... cesitlendirebiliriz. ancak sizin dediginiz kıyas icin ozguven eksikligini sart gormuyorum. bazıları kıyaslama yoluna, kendisinin o topluluktaki ustunlugunu pekistirmek icin veya kisisel eksiklik olarak gordugu seylerin seviyesini kendince belirleyebilmek icin basvurabilir. ayrıca baskasını rakip goren kıyas yapan yapmayan -hatta hic bakmayan- insanda ozguven eksikligi de olabilir ve bunu da kadın erkek cogu kisinin farklı yas donemlerinde dahi olsa yasadıgını dusunuyorum. hatta asıl nedeni ruhsal bir problem de olabilir ki bu durum icin de sizinle yine farklı yorumlar yaparız muhtemelen.
farkettigimiz hareketli nesne ve canlılara bakmak genetik olarak islenmis bir sey ne yazık ki. o kisinin bundan rahatsız olacagını dusunmek veya karsı tarafın hakkımızda dusunebileceklerinden rahatsızlık duymak ya da canlı-hareketli bir seyi tanımladıktan sonra degersiz gormek kisinin kendisine kalmıs bir durum. ayrıca esas alınan rekabetse, bu durumda iradi olarak bakmamak da bir tercih olabilir. umarım sorunuzu yanıtlayabilmisimdir. gerisi sizin kendi hayat gorusunuz zaten.

burda bakmaktaki özne en başından beri erkek tarafı farkındaysanız,hemcinslerin birbirine bakması değildi.ben sadece genellemenize karşı çıktım ama ana konu dışına çıktık.dediklerinize halen de katılmıyorum.ben yanımdaki erkeğe değer veriyor,onun da beni sevdiğini hissediyorsam yanında başka bir erkeğe bakmam,ilgilenmem,dikkatimi çekmez. çünkü bu yanımdakine büyük bir ayıptır.her erdemli insan da böyle yapar.erdemsiz olanlar kös kös bakmaya devam etsin.

Bu arada evet rekabetçi kadınlar birbirini süzer genellikle kıskançlıkla bu bir gerçek.bakmayanın umrunda olduğunu sanmam.

Ne lanet sey su facebook. her baktigimda facebookla ilgili aldatilma olayi okuyorum brn de nisanliyim onunda facebooku var hele bi evleniyim sildirecem o facebooku. bekliycez bakalim hayirlisi.

facebook beladan başka bir şey değil insan hayatında ben sildim tamamen zaten 2 yıldır falan kullanıordum hiç açmasam daha iyimiş

öküz, ozguven yoksunu diyerek bazı kadınları asagılayıcı bir tavrınız oldugunu dusundugum icin sorunuz konunun dısına cıkmasına ragmen "...neden bakma ihtiyacı duyar?" ı acıklamaya calıstım ki oradaki ozne de kadındı, yoksa genellemedeki elestirinizi yapıcı bulmustum.
konu sahibesinin moralinin bozulması sinirlenmesi cogu kisinin yasayacagı bir durum. fakat anladıgım kadarıyla bunu iliskiyi bitirecek bir gerekce olarak gormuyor. bu konuda nasıl bir tavır alacagını ve can sıkıntısını paylasmıs, ben oyle anladım ve ona istinaden konuya cevap yazmıstım.
herkes farklı olabilir kimisinin dikkatini ceker ama ilgilenmez, kimisi ise -bence- ahlaksızdır gordukten sonra uzun uzun bakıp bir de kas goz eder ya da aynı andan birkac kisiyi idare eder... ben bu tur durumlarda yanımdaki kisinin yanı sıra kendime saygısızlık gorup baskasına farklı gozle bakamam dusunemem. iliskilerdeki saygıda belirleyici unsur, ses yukseltmek kufur siddet ya da daha farklı davranıslardan ibaret degil, once insanın kendisine olan ozsaygısıdır bence.
malesef bazen bizim karsımızdaki insana yakıstıramadıgımız seyleri insanlar gayet kendilerine yakıstırıp uyguluyorlar, konudaki erkek de oyle. muhtemelen su anki iliskisini sahipleniyor istiyor fakat aklı baska yerlerde, eskiler alternatifler kimin sacı yuzu kıyafeti guzel vs. bir merak durumu soz konusu.
eger bu, temel bir sorun olarak gorulup ayrılmak dusunulmuyorsa bu konu cok dillendirilmeden yuz goz olunmadan kapatılması baskı uygulayarak caydırı olunacagını sanmak yerine gizli isler cevirmesine neden olmamayı dusunmesini soylemistim, soyluyorum.

konu sahibi bu durumu ilişkiyi bitirecek büyük bir sorunsal olarak görmediği için ben gibiler felaket çığırtkanı gibi mi sizce?belki de haklısınız, başlık sahibi bu durumdayken daha ılımlı yapıcı yorumlar yazılmalı.

Bu tip erkekler evlendikten sonra eşlerini aldatan erkek kategorisindeki erkekler biliyorsunuz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…