erkek milleti degilmi hepsi ayni..

Ben can sktinisindan paylasmadim. Canim skiliyorsa baska seyler yaparim.
Sadece boyle basina gelen baska kizlar varmi diye bilmek istedim. Ben afettim ama kafama takiliyor simdi. Afetmekle hatami yaptim belkide sizin fikiriniz benim icin onemlidir. Isin icindeykene ben dusunemiyorum dogru durust.

kusura bakmayın, yanlıs ifade etmisim sanırım, can sıkıntısından kastım moral bozulması o konunun kafanıza takılması.
bosluktan canı sıkılıyor gibi bir anlamda kurmamıstım cumleyi, "bir derdim var" manasında...
benim erkek arkadasımda da bu durum olmustu ama basladıgımız (flort donemi) ilk zamanlardaydı, iliskinin adı olmadıgı icin her ne kadar uzerine gitsem de kafamda soru isaretleri bıraksa da benden once sayılır, bu sadakatsizlik anlamına gelmez diyip devam etmistim ( belki kendimi kandırdım... bilemiyorum) ve bir daha benzer bir durum hic yasanmadı (Benim bildigim kadarıyla)
genelde erkeklerin uzerine cok gitmemek gerektigini dusunurum ben, hem biraz rahat bırakacak hem de bir bakısınızla tavrınızın net oldugunu ve her seyi goze alabileceginizi hissetmeli derim genelde. bir nevi evdeki baskıcı olmayan babaların kızlarına olan yaklasımı gibi.
yasadıgınız sey iliskinin ortasında benim basıma gelse, ciddi bir guven sorunu yasardım. eger gercekten sevdigim ve baska hic bir hatasını gormedigim biriyse hemen ayrılmazdım sanırım.
genelde her seyi konusarak cozmeye calısan biri oldugum icin ( ne kadar dogru bilmiyorum ama... fakat konustum cozulmuyorsa anında bırakabilme kararlılıgını gosterdim ve gosteririm... ) kavga etmeden neden baska insanlara bakma geregi duydugunu sorardım. bu merakın nedenini ustu kapalı kurcalar, bunu da mumkun oldugunca kıskanclıga vardırmadan yapardım.
aldıgım cevaplar tatmin edici ise ve mantıklı ise devam ederdim. aklıma yatmıyorsa iliskiye biraz mesafe koyar sonra hislerim ve mantıgımı birlestirip karar veriridim, muhtemelen de ayrılırdım.
fakat karsımdaki kisiyi hic kaybetmek istemiyorsam, hemen ayrılabilecegim bir durumda degilsem (evli ve cocugumun olması gibi durumlar. hatta boyle bir sey olmasa bile iliskiyi o seviyede goruyorsam) bu fotograflar vs konusunda ozur dilemesini saglar, birazcık soguk davranır ama arayı da fazla acmadan konuyu sert bir sekilde hatta biraz tehditkar bir dille kapatır bir daha da ustune dusmezdim.
fakat dogru olanın tam olaran ne oldugunu inanın ben de bilmiyorum. simdiye kadar dolaylı ve dolaysız yoldan aldatılmıslıklarım var ve hicbiriyle de devam etmedim. mutsuz muyum? su an gayet seviyeli, ve sadakatinden pek suphe etmedigim ( yine de erkek olmasını goz onunde bulundurarak temkinli yaklasıyorum) guven ustune temellendirebildigim bir iliskim var...
70milyon insanın yarısı erkek, onun 4te1i de genc, onun yarısı da bekar olsa... kimseye mecbur kalmak zorunda olmadıgımı dusunurum.
biraz uzun yazdım ama kac kac uzaklas veya sus devam et diyebilmeyi kendime hak goremedim...

şu ınternet cıktı ccıkalı nekadar cok evlılıkler bıttı... tamamıyle kapattır kullandırma o sıtelerı...

Ne guzel anlatmisin, bende herseyi konusarak haletmeyi severim. Icimde birakamam. Gecen sordum zaten baktigin kiz kim diye, art niyetim yoktu konusmuslugum bile olmadi daha once diyince fazla ustunede gitmedim. Aslinda bende bakarim oyle meraktan baskalarina, o yuzden fazla bsyde sormadim. Bu sefer affetim dedim kendi kendime bidaha olmasin umuduyla.

Ben susmam hani, yok onu kaybedecem yok benden sogucak diyede korkum olmaz hic kimsede. Kaybetme korkusunu hisetiriyorum arada. Genelde Bazi kizlar herseyden altan kalir. Ve iste en cok orda kaybediyorlar.

Yani bir kez daha yapsin patlarim ozaman. :) mantigim ile aklim girer ozmn araya..simdiye kadar hep kalbimi kulandim.

Yorumun icin tsk ederim

rica ederim,
dilerim hep mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…