Erkek milleti..?

Konu sahibi lütfen yanlış anlamayın ama gerçek anlamda Türkçe ile ilgili sorunlarınız varmış gibi duruyor.

Kimse, özellikle de eğlencesine girilen bir sitede, mükemmel yazmak zorunda değil. Benim de yazım kusursuz değil ama yine de derdimizi anlatacak kadar bilsek iyi olur diye düşünüyorum 😊

Yani kitap okuyun falan deniyor ama benim annemin de kitaplarla hiç alakası yoktur üstelik sosyal medyayı bile yeni kullanmaya başladı. Gayet anlaşılır cümleler kurabiliyor. Siz de gayet rahat yapabilirsiniz.
Yazı diline gore kitap okuma tavsiyesinde bulunmak da ne bileyim:/

Telefonla mesaj da yazmayı sevmiyorum konuşarak daha rahat bende:)
Değişik bir konuşmaniz var. tamam sevmiyorsunuzdur bende çok sevmem yazmayı ama yazdıklarım anlaşılır. Daha rahat bence demeniz gerekirken bende demişsiniz, bu yazım hatası değil devrik cümleler kullanıyorsunuz . Yabancılar gibi yada Türkçeyi az biliyor gibi 😊

Esin terazi burcu mu?
Benim de bir terazi sevglim vardı, adam assssslaaaa tartışmaya katılmazdi. Yani her tartışma kötü olacak degil, sen konuş-ben konuşayım, neye kirildigimizi bilelim, daha dikkat edelim.
Ama ne kızdığı bir şeyi söylerdi, ne de benim konuşmama izin verirdi. Azıcık suratım düştüğü gibi beni konuşturmaya çalışıp , espri yapıp keyfimi yerine getirmeye calisirdi. Ondan fırsat bulup azıcık problemimden bahsettiğim anda, daha sorunu anlamadan 'nasil düzeltebilirim?' derdi.
Bence çok sağlıksız bir iletişim biçimi.

Ben aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruz :KK43:
Aynı biz.ben güzelce konuştum dedim tartışmak canının sıkılması olmasın istiyorsan bi sorun olduğu zaman susma daha çok sinirleniyorum bişey düzelmiyor. Oturup konuş ki içim rahat etsin dedim.bi de benimki hiç bişey olmamış gibi davranıyordu.glip konuşmaya sarılmaya falan kalkınca bu sefer ben de konuşup içimi rahatatmadıgı için ters davranıyordum haydi ikinci bir kavga daha.en son konuşunca şimdi alıştı gibi.konusuyor.güzellikle anlatın benim gibi.mutlaka da üzülüyorum kırılıyorum diye ekleyin ☺ erkekler sert konuşmakla düzeltmiyor ancak böyle

Ben aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruz :KK43:
Aynı biz.ben güzelce konuştum dedim tartışmak canının sıkılması olmasın istiyorsan bi sorun olduğu zaman susma daha çok sinirleniyorum bişey düzelmiyor. Oturup konuş ki içim rahat etsin dedim.bi de benimki hiç bişey olmamış gibi davranıyordu.glip konuşmaya sarılmaya falan kalkınca bu sefer ben de konuşup içimi rahatatmadıgı için ters davranıyordum haydi ikinci bir kavga daha.en son konuşunca şimdi alıştı gibi.konusuyor.güzellikle anlatın benim gibi.mutlaka da üzülüyorum kırılıyorum diye ekleyin ☺ erkekler sert konuşmakla düzeltmiyor
Esin terazi burcu mu?
Benim de bir terazi sevglim vardı, adam assssslaaaa tartışmaya katılmazdi. Yani her tartışma kötü olacak degil, sen konuş-ben konuşayım, neye kirildigimizi bilelim, daha dikkat edelim.
Ama ne kızdığı bir şeyi söylerdi, ne de benim konuşmama izin verirdi. Azıcık suratım düştüğü gibi beni konuşturmaya çalışıp , espri yapıp keyfimi yerine getirmeye calisirdi. Ondan fırsat bulup azıcık problemimden bahsettiğim anda, daha sorunu anlamadan 'nasil düzeltebilirim?' derdi.
Bence çok sağlıksız bir iletişim biçimi.
Evet bazıları böyle oluyor ya benimki de koç aslımda böyle değil koçlar da.yükseleni oğlak.kırılsa da çok nadir söyler.hata yapsam bile onu bile yüzüme vurmaz.ben yengeç burcuyum tartışma çok severim.ama kavga değil.dediginiz gibi ne yanlış ne doğru ya da çözüm ne vs düzeltmek için tartısmak isterim ama o sanıyor ki kavga ediyorum.neyse ki şimdi kendi kendine açıklamaya başlıyor 😂

Back
X