Erkek milleti..?

Acaba konu çözüme ulaşıyor da siz kendi istediğiniz gibi olmadığı için uzatıyor olabilir misiniz?mesela konu kapanır. Benim aklıma birşey gelir,tekrar tekrar konuyu açar konuşurum.bu huyumu sevmiyorum.yada istediğim gibi sonuçlanmazsa tekrar tekrar açarım konuyu çünkü kendi içimde çözüme kavuşturamıyorum..

Aynı benim adam😀 ölümüne susar üç gün susabilir öyle de inat, bende susarım sonra ufaktan bi tuzu uzatırmısınlar ne biliyim kahve içecekmisinler falan derken çaktırmadan flörtleşen liselilere döneriz sonra düzeliriz yavaştan ve sakin kafayla yaşanan problemi konuşur çözeriz çok tatlıyız lan 🧿
Seninkine meydan okuyorum..😁Biz de
öyleyiz amaa küslük uzadıkça yiprandigimi hissediyorum

Acaba konu çözüme ulaşıyor da siz kendi istediğiniz gibi olmadığı için uzatıyor olabilir misiniz?mesela konu kapanır. Benim aklıma birşey gelir,tekrar tekrar konuyu açar konuşurum.bu huyumu sevmiyorum.yada istediğim gibi sonuçlanmazsa tekrar tekrar açarım konuyu çünkü kendi içimde çözüme kavuşturamıyorum..
Evet net

Seninkine meydan okuyorum..😁Biz de
öyleyiz amaa küslük uzadıkça yiprandigimi hissediyorum
Bende sevmiyorum hiç o geçen süreyi bizden gidiyo sonuçta resmen kayıp, ama iyi geliyo bi yandan da sakinleşiyo insan, gerçi yine çözme taraftarı ben oluyorum öyle kapanıp gitse işlerine gelir erkeklerin

Bende sevmiyorum hiç o geçen süreyi bizden gidiyo sonuçta resmen kayıp, ama iyi geliyo bi yandan da sakinleşiyo insan, gerçi yine çözme taraftarı ben oluyorum öyle kapanıp gitse işlerine gelir erkeklerin
Aynen o tuzu Uzat İLK diyen benim karşılık veriyor ama..hani demesem kıyamete kadar uzayabilir

Yaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum 😁
Benim ex eşimde bi laf etsem milyon lafla karşılık verirdi beynim patlıcak gibi olurdu sonunda eee tamam uzatma napalım şimdi derdim ne yapmamız gerektiğini uzunca zaman düşündüm ve boşandım 😂 roller değişebiliyo çok kafa ütülememek lazım😁

Benim ex eşimde bi laf etsem milyon lafla karşılık verirdi beynim patlıcak gibi olurdu sonunda eee tamam uzatma napalım şimdi derdim ne yapmamız gerektiğini uzunca zaman düşündüm ve boşandım 😂 roller değişebiliyo çok kafa ütülememek lazım😁
Gülüyorum ama çok yıpratıcı..ben de kaldıramıyorum aslında..Ona da zor ama bana da kolay değil.. çocuklar da var ama benim değişmem bekleniyor,🙄

Gülüyorum ama çok yıpratıcı..ben de kaldıramıyorum aslında..Ona da zor ama bana da kolay değil.. çocuklar da var ama benim değişmem bekleniyor,🙄
Biraz umursamaz olsanız aslında ne kendinizi ne eşinizi sıkmasanız takıldığınız konular her neyse amaaan diyip geçin biraz neler geçmiyo ki?

Eşiniz böyle değil bence aslında erkek milleti de böyle değil
Eşiniz sayenizde böyle ben de sürekli konuşan birine böyle cevap veririm.

Back
X