- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi papatyasevilir
Sen eski bensinŞu çenemi tutamıyorum ..Süs otur o düşünsun ama yok..Annemin deyimiyle Tilkiyi illa inine kadar kovalayacağim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen eski bensinŞu çenemi tutamıyorum ..Süs otur o düşünsun ama yok..Annemin deyimiyle Tilkiyi illa inine kadar kovalayacağim..
Canım o kendini değiştirmesin demedim ki iki taraflı da sıkıntı var olayı büyütüp çok konusmaktada karşı tarafın susmadında da. İlişkinize zarar verir bu durum aynı evin içinde çok zor böyle yaşamak ortak Bi noktada buluşmanız lazım o da sende bu durumdan rahatsızsanız alışkanlıklarınızdan ödün verin birazŞunu anlayamiyorm.. Çözüm benden bekleniyor o mizacini değiştirmesin ama ben zorlamaliyim kendimi?
Eşiniz konuları tartışma konusu olarak mi görmüyor acaba? Örnek verir misiniz?en son ne üzerine tartıştınızŞunu anlayamiyorm.. Çözüm benden bekleniyor o mizacini değiştirmesin ama ben zorlamaliyim kendimi?
Anlaşıldığı kadarıyla bir şeyler yazmaya çalışıyoruz hepimiz. Çıkarım yapabilmek için karşıdakinin düzgün cümleler kurup, kendini anlatabilmesi gerekiyor.Ne çıkarımlarda bulunulmuş böyle..![]()
dövdü diye gülen emoji mi attınız?Yaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum![]()
İyi ki kocam değilsiniz zamanÇok konuşan ve karşıdaki insanı çileden çıkarana kadar uğraşan insanları hiç sevmem Allah eşinize sabır versin birde adamı suçlu görüyorsunuz hala.
Beklenti az kavga az2,5 yaşındaki oğlumla nasıl konuşuyorsam (tane tane kısa net) eşimle de öyle konuşuyorum.
Çünkü sizin deyiminizle "erkek milleti"nin algı kapasitesi bu kadar.
Yönerge ver , uygulat, aferin de. En akıllısı çıksın ortaya bir kadınla baş edemez iddia ediyorum.
Ben bı susarak dövdü dedim anca anlaşıldı ,gözlerim kanadı dan sonra ne olur karışmamOkurken gözlerim kanadı.esinizle konuşmanız yazınız gibiyse ciddiye almıyor olabilir sizi.
İstanbul a pahalandi diye deniz yoluyla değil de karadan dolanarak gitmek istedi ben de önce sen bilirsin dedim ama hayatımda ilk kez köyunden girdik İstanbul a..2 çocukla dağ bayır arşinladik ücretli yollara girip gerim gerim gerildik vs. Ben söylendim Ya buna değer miydi sen bunu ön göremedin mi falan diye+2 çocuk sıkıldı tabi...Neyse gene aynı Napalım,uzatma,tamam işler ters gitti falan diye..Benim iyice tepem attı..Yani evet suç bende ongeremedim demiyor da, susuyor susuyor ya da olmuş artıik uzatma falan filan...3 saatlik yolu 6 saatte geldikEşiniz konuları tartışma konusu olarak mi görmüyor acaba? Örnek verir misiniz?en son ne üzerine tartıştınız
Yok benim eşim 10gun daha dursaymis çene cikarmis sadece. Tam bir bık bık bik susmaz laf yetiştiremem ona ben daha a derim o benim ne diyeceğimi söyler yani bana soru sorar ne cevap verecegimi kestirir ona gorede cevap hazırlar o dereceYaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum![]()
Cümleleriniz tam değil anlamak çok zor. Belki de eşiniz o kadar konuşma içinde ana fikri anlayamıyordur.Hep böyle..Kabul edici hiç gönül alamıyor uğraşmıyor olarak yorumluyorum
Konu sahibi lütfen yanlış anlamayın ama gerçek anlamda Türkçe ile ilgili sorunlarınız varmış gibi duruyor.Ben bı susarak dövdü dedim anca anlaşıldı ,gözlerim kanadı dan sonra ne olur karışmam
Siz hata yaptığınızda o da söylenir mi uzun uzun yoksa sizden beklediği gibi üzerinize gelmez miİstanbul a pahalandi diye deniz yoluyla değil de karadan dolanarak gitmek istedi ben de önce sen bilirsin dedim ama hayatımda ilk kez köyunden girdik İstanbul a..2 çocukla dağ bayır arşinladik ücretli yollara girip gerim gerim gerildik vs. Ben söylendim Ya buna değer miydi sen bunu ön göremedin mi falan diye+2 çocuk sıkıldı tabi...Neyse gene aynı Napalım,uzatma,tamam işler ters gitti falan diye..Benim iyice tepem attı..Yani evet suç bende ongeremedim demiyor da, susuyor susuyor ya da olmuş artıik uzatma falan filan...3 saatlik yolu 6 saatte geldik
Yazınız okunduğunda anlaşılmıyor, iki kere okudum yorumlardan çıkardım ne anlatmak istediğinizi,karışık olmuş gerçekten. Heyecanlı bir tip siniz sanırım , hızlı yazdınızBen bı susarak dövdü dedim anca anlaşıldı ,gözlerim kanadı dan sonra ne olur karışmam