erkek milleti .... :)

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
selamm kızlar ... :) bir erkeği biraz kaba bir tabirle olacak ama nasıl dize getirirsiniz ? bana bi kaç fikir söylermisiniz ?

şahsen ben tabiri caizse odun yontmaktan sıkıldım. istediğim gibi biri olduğu sürece kalbimde yer alır, olmazsa dize getirmem yol gösteririm

hassas noktası nedir bu erkeğin neye dayanamaz ordan vuracaksın işte.üstüne çok düşmezsen merak edilen olursan dize gelir.ama sana düşkünlüğü olması lazım ve dize gelmeye meğili...yoksa çok zor.

ban düşkün olduğuna inanıyorum...haklısın aslında biraz merak edilmek işe yarabilir :)

boş bardak bir gün taşar:)

evlimisin bilmiyorum ama bekara karı boşamak kolay gelirmiş ya sen böylesin canım ne insanlar var çocukları için öyle çilelere katlanıyorki sen hayatı tanımıyorsun bigün mutlaka anlayacaksın...bizde geçtik o yollardan astık kestik offf offf neler neler ama hayat öyle bi vuruyorki tepe takla oluyorsun...

bence kimse yola gelmez karekterler değişmaz ha kısa bir süre için takdiklerle istedğin gibi biri olmasını sağlayabilirsin ama kısa bir süre için olur ,kimse değişmez olduğu gibi kabul et yada bırak gitsin daha uygununu bul bende bu kadın milletinin neden erkeklere bu kadar emek vermek için çalıştığını anlamıyorum ,uymuyorsa bırak gitsin yani ne bu bu kadar adam etme istekleri .

inan bu hiç aklıma gelmedi :) tşkler canımm :)

Ben kesinlikle denemeni tavsiye etmem bunun düşüncesi bile benim midemi bulandırıyor.Yola getirmenin tek yolu konuşarak çözmektir.Rahatsız olduğun durumları güzel bir dille anlatabilirsin. Zaten bu şekilde yola gelmiyorsa da hiç gelmesin.

şuan farklı şehirlerdeyiz zaten ... öyle mide bulandırıcı bişey yapmam.. yanımda olsa dahi yapmam... onu tanıdığım kadarıyla bende hoşuna giden veya gitmeyen özelliklerimle bunu uygulamayı düşünmüştüm.. uyarın içn tşkler

İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır.Benim demek istediğim cinsel ilişki yaşayıp yaşamamanız değil.O sizin kendi tercihiniz fakat bir erkeği bununla tehtid ederek dize getirmeye çalışmak gerçekten çok kötü bir fikir o yüzden uyarmak istedim.Ben 7 yıllık evliyim ve bu zamana dek hiçbir konuda yaptırmak istediğimi yaptırabilmek için bunu kullanmadım.

Cok dogruu.. iste benden size bir ornek.

Hergun mesajlasiriz ve bi gun keryneia cevap alamayinca neler olur

ben: bebisim niye mesajima cevap yazmadin?
x: bugun hic zamanim olmadi keryneia oraya kostur buraya kostur..
ben: hmm ama butun gun bekledim mesaj yazarsin diye.
x: canim, cok yogun oldugumda zaman bulamiyorum demistim sana degil mi, bana mesaj atman onemli degil ki, mesaj atinca ne oluyor ki?
ben: hmmm, demek oyle, iyi madem.. ben uyuyorum simdi, iyi geceler.
x: ????
bip bip bip bip.. ve telefon kapanmistir.

Ertesi gun hic mesaj atilmaz ve beklenir.. Tabi sevgili dayanamaz ve kendisi mesaj atar bir bahaneyle ve sirinlik filan yaparr.. o mesaja cevap biraz gec yazilir ve biraz mesafelidir, her zamanki sevgi sozcukleri yoktur.

Isten eve geldigimde kisacik bir mesaj yazilir.. "eve geldim" oda arkasindan "hosgeldinnnnnnnnn" diye cevap verir.
Sonra arar, uykum var diye gecistirilir ve kisaca konusulur.. sevgili anlam veremez afallamistir ve sevgi pitircigini geri ister
Tekrar arar, uyuyo numarasi yapilir ve sevgili ozurr diler ve kisacik konusulup telefon kapatilir..
Ee tekrar ararr!!!, bu sefer gercekten uyunmustur saat 01.00 olmustur ve sevgili meraklanmistir. Normalde uyumadan once mesaj atarim cunku ve ararken soyledigi sey, "merak ettim, uyanirsin sandimda.. normalde mesaj atardin" .... istenen son olmustur. Ondan sonraki gunde haftaicinde hic zamani olmamasina ragmen "sana geliyimmiiii" diye sorarr ve elinde ufak bir hediye ile beyefendi gelir..

Bir erkeği adam etmenin en meşakkatli ama kesin sonuçlu yolu "Kısasa Kısas" yapmaktadır.
Bunu da nasıl yapacağını kısaca özetlemek gerekirse;
Dışarı çıkmasını istemiyor musun ? Çıksın bırak hiçbirşey söyleme.. Ama 2 gün sonrada sende çık (O erkek arklarıyla çıkıyorsa sende kız arklarını topla)
Hiç aramıyor mu? Sende arama. Bırak o üstüne düşsün.
Özel günleri hatırlamıyor mu? Sen onun bir doğum gününü unut. Nasıl kendini önemsiz hissediyor gör.
O güzel sözler etmeyi bilmiyorsa sende etme. vs.
İnan böyle böyle adam oluyorlar.
Tecrübeyle sabittir.

Bir erkeği dize getirmenin tek yolu ona kaybetme korkusunu yaşatmaktır. bu kadar basit. eğer seviyorsa sizi kaybetmek istemiyorsa ne kadar ciddi olduğunuzu görüyorsa toparlar zaten kendini. toparlamıyorsa zaten oyle bi korkusu yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…