- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
şahsen ben tabiri caizse odun yontmaktan sıkıldım. istediğim gibi biri olduğu sürece kalbimde yer alır, olmazsa dize getirmem yol gösteririm
şahsen ben tabiri caizse odun yontmaktan sıkıldım. istediğim gibi biri olduğu sürece kalbimde yer alır, olmazsa dize getirmem yol gösteririm
peki ya hayatından çıkartamadıgın biriyse herzaman herkese yol gösterilmiyor malesef...
peki ya hayatından çıkartamadıgın biriyse herzaman herkese yol gösterilmiyor malesef...
hassas noktası nedir bu erkeğin neye dayanamaz ordan vuracaksın işte.üstüne çok düşmezsen merak edilen olursan dize gelir.ama sana düşkünlüğü olması lazım ve dize gelmeye meğili...yoksa çok zor.
boş bardak bir gün taşar:)
Ödül-Ceza yöntemi.
Dehşet derecede yola getiriyor..:)
Tecrübeyle sabittir..
inan bu hiç aklıma gelmedi :) tşkler canımm :)
Ben kesinlikle denemeni tavsiye etmem bunun düşüncesi bile benim midemi bulandırıyor.Yola getirmenin tek yolu konuşarak çözmektir.Rahatsız olduğun durumları güzel bir dille anlatabilirsin. Zaten bu şekilde yola gelmiyorsa da hiç gelmesin.
şuan farklı şehirlerdeyiz zaten ... öyle mide bulandırıcı bişey yapmam.. yanımda olsa dahi yapmam... onu tanıdığım kadarıyla bende hoşuna giden veya gitmeyen özelliklerimle bunu uygulamayı düşünmüştüm.. uyarın içn tşkler
hassas noktası nedir bu erkeğin neye dayanamaz ordan vuracaksın işte.üstüne çok düşmezsen merak edilen olursan dize gelir.ama sana düşkünlüğü olması lazım ve dize gelmeye meğili...yoksa çok zor.
Ödül-Ceza yöntemi.
Dehşet derecede yola getiriyor..:)
Tecrübeyle sabittir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?