erkek milleti .... :)

bu erkekten erkege degisir de " dize getirmek " hos bir tabir degil, yani eger bu kisi esimiz hayat yoldasimiz cocugumuzun babasi ise yani böyle bir tabir , ciks begenmedim.
ben kendi adima bisey hosuma gitmedimi surat yaparim konusmamama taktik olsun degil tabi hakikaten kizdigim icindir. esimde danayanamaz sagolsunyani herzaman acik oynarim , herseyi acik acik konusurum.

yok canım..gerçektan yanlış anlamadım :)

canım en başta da yazmıştım... biraz kaba bir tabirle dile getirdiğimi.. inan o an aklıma farklı bişey gelmediğinden dize getirmek diye yazmıştım...

birde ben senin gibi dayanabilsem ona tavır yapabilmeye... en fazla 1-2 saat uzatırım .. sonra dayanamam ... ha birde vaktini ayırıp yazdığın,anlattığın için çooo..ok tşkler

tabiki evli değilim. bu benim görüşüm evliler farklı düşünür bekarlar farklı. arkadaş bana evliyim çoluğum çocuğum için katlanıyorum ne yapmam gerek yazmamış ki grüşümü söledim:) günün birinde allah nasip ederde evlenirsem tbki savaşırım. ama bu zamana kdr gerçekten aşık olamadım.olursam, ki yakın gözüküyo:) ben de elimden geleni yaparım. kocam değil babam değil elalemin adamı, beni dha evlenmeden boğuyorsa üzüyorsa evlendikten sonra kimbilir ne olur diye düşünerek bitiriyorum ben. tanıdıktan sonra yani. yanlış anlaşılma olmasın

çoook tşk ederim :) uygulamaya koyuyorum dediklerinizi :)

inşallah gerçekten aşık olursun canım :)

Pardon da midenizi bulandıran kısım nedir.. Ya aklınız farklı yönde çalışıyor ya da ortada yanlış anlaşılma var.
:)

evet gercekten kısasa kısas işe yarıyor..anlatayım kısaca şöyle ki...

beni uzun zamandır aramıyordu eski erkek arkadasım.ben de canım bitanemli msjlar atmaya devam ediyordum..hiç tepki yok..duvara vur ses gelir benimkinden tepki yok..arayınca da hiçbirşey olmamış gibiydik.(odundu kendisi kütük desek daha doğru)

sonra msj attım.anında mesaj geldi.anında yani.(normalde ertesi gün atma potansiyeli olan bir insan kendisi)
ben: ben artık beni sevmediğini biliyorum uğraşmayacam artık senle
O: saçmalama seni sevdiğimi cok iyi biliyorsun zart zurt...

sonra yine aynı şeyler..uzun süre aramamalar falan sıklaştı..aradım kavga ettik.aramıcam seni bi daha dedim
mesaj geldi anında seni sevyorum hemde cok seviyorum falan zart zurt......

sonra yine aramıyor,maj atmıyor..(bkz.kütük)..ben sinir krizlerine giriyorum telefonla yatıp kalkıyorum.her gelen mesajda taklalar atarak telefona koşuyorum bakıyorum ki aveadan gelmiş telefonu fırlatasım geliyor duvara..sayıyorum sayıları..keçileri..

sonra yine aynı şeyler belki düzelir umudu içimde..dayanamıyorum yok bu adam beni sevmiyor çok ilgisiz diyorum arayıp kavga ediyorum
cok pişmanım seni tanıdığıma dedim kapattım suratına..
seni çok seviyorum,sen farklısın,zart zurt......

canım benim kısasa kısas işe yarıyor odun da olsa kütük de olsa bi yere kadar işe yarıyor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…