- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Bende muhabbet kuşlarıma çok düşkündüm
Genelde bizimkiler hastalandıklarında bu şekilde oluyorlardı.
Ele falan gelmiyorlardı bazen çubukta bazende kafesin içinde yere yatıyorlardı.
Suyuna bebe aspirini vitaminli yiyeceklerinden veriyorduk ilaçları falanda vardı damla şeklinde düzeliyordu.
Ama genelde bebe aspirini daha iyiydi.
Ama siz genede bir veterinere danışın.
Hava değişiminden de etkileniyor olabilirler hassas kuşlar çünkü.
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir...
arada bi konusuyo, yemek yiyo ama dusecek gibi surekli boyle durdugu yerde siniyo
Eki Görüntüle 547818
lanet olasica kamerami bulamadim. webcam den cektim
Yesil kusum.. bebegim bu halde..
sürekli bu haldemi duruyo,hiç kafasını kaldırmıyomu:26:
simdi kafasini cevirdi uyuyo ama bu onun normal halleri degil. yine sinmis bi sekilde, iki ayaginin ustunde, kafasi arkasinda uyuyo
normalde bu saatlerde (amerikadayim saat 18.10) 5 dk uyur sonra butun aksam car car oterdi
diskisi falan normal, tuyleri de kabarik degil, oda ne yeterince sicak..
rahat uyuyamiyo ama. tek ayagi ustunde duramiyo
biz 3 sene canım kuşumuzla çok mutlu zamanlar geçirdik o bizi biz de onu çok sevdik
ama hiçbir şey yokken pat diye kötü oldu ve öldü
belirti yoktu öncesinde hiç.sizin kuş belki biraz rahatszlanmıltr cnm inş.iyileşir ama ayakta duruyosa iyidir bence:26:
vucut direncini kaybetmesin, enerjisini harcamasin diye kafesinde tutuyorum canim. ucurtmadim. ama tek ayak ustunde duramadigina gore (bi kac defa ayagini kaldirmayi denedi) denge sorunu var sanirim
benim kusumunda hic biseyi yoktu. o da benimle 3 senedir. ama bugun boyle oldu. pencerenin onunde durmus butun gun, orda buldum zaten onu sinmis bi halde. orda usuttu sanirim..
benim kusumunda hic biseyi yoktu. o da benimle 3 senedir. ama bugun boyle oldu. pencerenin onunde durmus butun gun, orda buldum zaten onu sinmis bi halde. orda usuttu sanirim..
oyy kıyamam ya minicik bi can işte
cereyanda kalmasın canm ona dikkat et sen dediğin gibi belki pencere yanında üşütmüştür,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?