- Konu Sahibi tomvejerry
-
Demin yine yemek yedi ama nerdeyse yemligin ustune yatip oyle yiyecek gibiydi. bacaklarinda direnc yok. ziplayarak ciktigi yerlere simdi kafesten tirmanarak gidiyo.
suyuna antibiyotik koydum. elimle de biraz icirdim. demin de vitaminli su hazirlayip onu icirdim.
konusuyo simdi. kendine geliyo insallah yavas yavas. ama yine biraz sessizlik oldumu pusup kaliyo :26:
üzüldüm yazık derdini de anlatamıyor
veteriner yok mu yakınınızda baktırsanız bi
canım benim amcam yıllardır kuşlara bakar ve uzmandır
amcam kuşları hastalandığı zaman içme suyuna aspirin katar
inanın işe yarıyor sizin kuş büyük ihtimal hasta
aspirinin inanın işe yaıyor vermekten çekinmeyin
günaydın arkadaşım iki ayagının üzerinde uyumasında bir sorun yok bizde 2 adet besliyoruz bazen bizimkilerde çbuklarında uyur biz bunları alalı yaklaşık 2 sene oldu 2 sne önce oturdugumuz eve hırsız girmişti ve 3 yıllık muhabbet kuşumuzu çaldılar çalınan kuşumuz bir gün hasta oldu üzüntüden annemi çok severdi annemin bacakları yanmıştı annemin o halini gören kuşumuz 1 saat içinde hasta oldu hemen hasta olunca kafesin dibine indi oraya öylece yattı ilk gün hiç yem yemedi daha önceki yedigi yemleri çıkarttı bildigimz kustu dışkısının rengi degişti isal oldu 2 gün biraz biraz yemeye başladı ama yedigi yemi çıkarıyordu yine 3.günü iyileşti vitamin falan verdik çalınan kuşumuz annemi çok severdi konuşuyordu annem hastalanınca kuşumuzda hastalanırdı o kadar düşkündü annem evde olmasın yem bile yemezdi birde kuşların yerini degiştirmeyin diyorlar kuzenim veteriner kuşlar yer degiştirme olayını pek sevmezler diyor yerleri degişti an tüy dökmeye başlarlar diyor bir yerde sabit kalmaları gerekmiş aslında sende üzülme bişeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?