erkek naz yapar mı?

Naz yapmayı çok seviyor erkek milleti...
Mıy mıy naz yapmasa da evliyken oturup ayağını uzatıp göbeğini kaşıyıp tv seyrediyor bu da ayrı bi naz bence
Suçlu kim?Anneleri...
Sonra da bu nazları eşleri çekiyo işte:19:

Suclu kisinin annesi olmasina katiliyorum zira benim bu bahsettigim kisi kucukken annesi etek giydirip saclarina toka takiyormus hatta suslu coraplar falan giydirmis. Kiz cocuguna cok ozendigi icin oglunu yumos yapmis haberi yok :1:

bence hastalık zamanlarında erkek ya da kadın hiç farketmez herkes biraz nazlı olur.:94:ama bu bahsettiğim naz ilgilenilme isteğidir.:48:bunun dışında öyle ''ayyyy aşkııııııım'' filan diyen erkekler cidden bi acaib olur .:44:

öyle olur canım benimkide yapar onu o olsun zaten sevgiden oluyor şefkat o :16:ama böyle sesini kız gibi yapıp aaşşşkkııımmmm diye gelmesi tuhafıma gidiyor o çocuğun ,arkadaşım kızken yapmıyor onu:1:

Ay canim bildigin koptum su an :)))))))))))

Kiz sesi yaparak askim demesine oldum bittim ya :1:

dertliyiz sanki bu konudan :31:
Ha yok canım ben genelleme yaptım sadece:))
Benim aşkım öyle değil çok şükür:16:

Suclu kisinin annesi olmasina katiliyorum zira benim bu bahsettigim kisi kucukken annesi etek giydirip saclarina toka takiyormus hatta suslu coraplar falan giydirmis. Kiz cocuguna cok ozendigi icin oglunu yumos yapmis haberi yok :1:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bence hastalık zamanlarında erkek ya da kadın hiç farketmez herkes biraz nazlı olur.:94:ama bu bahsettiğim naz ilgilenilme isteğidir.:48:bunun dışında öyle ''ayyyy aşkııııııım'' filan diyen erkekler cidden bi acaib olur .:44:

aynen size katılıyoruuummm

Son düzenleme:
Back
X