Erkek neden el kaldirir?

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
cok severek evlendik. beni ne kadar cok sevdigini herkes soyluyordu. ne olduysa, evliligin 2.yilindan sonra oldu. ailevi sebeplerden dolayi aramizda buyuk sikintilar basladi. birgun tartisirken bir baktim, beni duvara yapistirdi, once tokat ardindan tekme atti. ne kadar soka girdiysem, tepki bile veremedim, sikayet etmek aklimin ucundan bile gecmedi. bu yaptigi icin ozur bile dilemedi. ertesi gun normal hayatimiza geri donduk. aradan aylar gecti, kendi kendine beyninde ailevi meseleyi dusunmus olacak ki icerde uyuyan beni, uyandirdi, tokadi cakti. bu sefer "seni polise sikayet edicem"diye bagirinca ailemi arayip seni gondericem deyince, vakit de gece yarisi olunca, konuyu kapattim ve yattim uyudum. polise gidip sikayet etmedim. aylar sonra yineleyen kavgalar ve ardindan gelen tokatlar ve sikayet edersem beni mahvedecegini soyleyen tehditler....en sonunda dayanamadim ve ailemin yanina geri döndüm. Beynim gercekten almiyor, herkesin son derece beyefendi olarak gordugu, beni cok seven bu adama ne oldu??? olay aileme de yansidi ve su an bosanma islemleri basladi. evi terkedince defalarca aradi, ama ok yaydan cikti. ben paramparca oldum.
beynim hala bu safhaya nasil gelindi algilamiyor. seven erkek bunlari nasil yapar? sinirlerine hakim olamayinca elini duvara vurmak varken, benim suratimdan ne istiyor???
hani beni cok seviyordu?

Demek ki sevgisi de beyefendiliğide yalanmış. Yada siz çok sevdiğinizden göremediniz gerçek yüzünü. Kendisini ifade edemeyen insanlar şiddete başvurup kendilerini bi halt sanıyorlar.
Ailenizin yanına gitmekle en iyisini yapmışsınız. Keşke korkmadan daha önce gitseydiniz hatta.

inanin, herkes ama herkes cok beyefendi oldugunu soyluyor. beynimin algilamadigi nokta da bu zaten. boyle bir adam nasil bu sekilde davranabiliyor?

inanin, herkes ama herkes cok beyefendi oldugunu soyluyor. beynimin algilamadigi nokta da bu zaten. boyle bir adam nasil bu sekilde davranabiliyor?
Dışardan nasıl gözüktüğü değil ki önemli olan. Çok dürüst gözüken dolandırıcılar var, sadık gözüküp eşini aldatanlar var. Haktan hukuktan bahsedip çalıp çırpan. İçini görmek mesele. Yoksa çok rahat çevreye melek gösterirsin kendini.
Kendini yıpratma gerçek yüzünü görmüşsüm geç olmuş ama olmuş sonuçta.

Birkaç gün önce denk gelmiştim konunuza noldu döndünüz heralde kocanız olacak caninin yanına? Dayak yiyeceğinizi bile bile niye döndünüz bu herifin yanına ? Hadi döndünüz diyelim boşanmak için niye bu kadar beklediniz ? Hiç mi canınızın kıymeti yok ?

Cunku zayiftir, karaktersizdir, bir annenin gece gunduz aman birsey olmasin diye baktigi gul goncasina sevgisi saygisi yoktur, siddetten baska kendini tanimlayacak beyne akla sahip degildir, erkek olmayi penis sahibi olmaya indirgeyecek zekaya sahip mal fitratli bireydir, sevmiyordur, o zaten kimseyi sevemez cunku sevmeyi bilmez...

Tanıyamamışsınız.
Gerçek yüzlerini iyi günde değil kötü günde ortaya koyar insanlar.
Ne yapmanı gerektiği açık.
Boşanmak en mantıklısı gibi görünüyor .
Yok ben bu adamı bir ömür çekerim diyorsanız buyrun.
Ama üzgünüm ki değişmeyecek sizi yine hayal kırıklığına uğratacak .

Erkek değil o yüzden....

geri donmedim. aslinda ben o kadar ozur dileyince yumusadim ama ailemin tavri cok net: geri donus yok, bu is bitti.

Benim de eşim dışarıdan çok uzaktan değil annem tarafından mülayim huylu yumuşak başlı bilinir görülür. Amaa asla öyle değildir aslaaa. Erkekler ikili oynamayı iyi biliyorlar. Siz size nasıl davrandığına bakın.

geri donmedim. aslinda ben o kadar ozur dileyince yumusadim ama ailemin tavri cok net: geri donus yok, bu is bitti.

Sadece aileniz değil sizin de tavrınız net olsun. Ne demek yumuşamak falan özür diledi diye. Değil özür dilemek kapınızda yatsa affetmeyin. Bir an önce boşanmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…