Erkek neden el kaldirir?

Bir erkek neden el kaldırır? Çünkü acizdir, zayiftir, erkek olmuş ama insan olamamıştır.

Peki bir kadın neden şiddet gördüğü halde tepki vermez susar?

Aciz liginden yapar. Adam olsa konuşur halleder zaten boşanma işlemi başlamış daha neden yapar diye düşünmeyin. Önünüze bakın kurtulduğunuza şükredin

Bazı erkekler öküzdür o yüzden el kaldırır. Ilk tokatta alacaksın adli tıp raporunu açacaksın davayı. Çok sabretmişsin...

Uykudan uyandırıp tokat atması ne demek...

Allah korusun, kurtarın kendinizi...

Erkekler biz kadınlar yüzünden böyle bu arada. Ne kadar modern taklidi yapsa da kadınların çoğu içgüdüsel olarak erkek çocuğu olduğunda bir havalara girip abuk sabuk şeyler aşılıyorlar çocuklarına. Eşlerinden görmedikleri değeri anne olunca görmeye çalışıyorlar.

Sonra evlenince eşleri ailesinin ve kendisini hatasını görünce tahammül edemeyip kadınlara saldırıyorlar.

Psikoloji yerlerde..

Dayak sonrasinda normal hayatiniza geri dondugunuz icindir
Buyuk konusmak istemiyorum esimden hic dayak, tokat vs yemedim
Ama uykudan uyandirip beni doven herifle de ertesi gun ipek bocek olamam.
Neyse ki akillanmissiniz

Çünkü insanlıktan nasibini almamış mikrobun teki. Çünkü aciz.. Çünkü erkekliğini sadece pipiden sayıp adam olmak nedir haberi bile olmayan bi aşağılık..

inanin, herkes ama herkes cok beyefendi oldugunu soyluyor. beynimin algilamadigi nokta da bu zaten. boyle bir adam nasil bu sekilde davranabiliyor?

Herkes oyle mi soyluyor?? Sanki eşinizden bahsetmiyorsunuz da x birinden bahsediyoruz...onun iç yüzünü en iyi sizin gormeniz lazımdı baskalarının dıstan bakısı onemsiz

inanin, herkes ama herkes cok beyefendi oldugunu soyluyor. beynimin algilamadigi nokta da bu zaten. boyle bir adam nasil bu sekilde davranabiliyor?
Maskesini en fazka iki yil tajabilmis. Iki yil sonra gercek yuzu ortaya cikmis.
Erkek neden siddet uygular demissin. Aciz erkek siddet uygular. Kinusarak halledemeyen erkek siddete basvurur. Biraz gec olsa da en dogru karari vermissin. Umarim karatindan dinmezsin. Cunku o el bir kere kalktimi bir daha inmez. Aglayip sizlanmalarina, yeniden deneyelim laflarina kanmazdin umarim. Cunku geri donersen en fazla 4 ay iyi davranir, sonra yine fabrika ayarlarina doner, bu kez siddetin dozu da sıklığı da artar. Gecmis olsun. Cok mutlu olmani dilerim.

Siz uyurken uyandırıp tokatlamis. Bi sizofrenden kurtulduğun için şükret. Yere batsın onun sevgisi.

Gece seni uyurken tokatlayan adamın seni öldürmeyeceğinin garantisi var mı bunu bir düşün istersen

Uyuyan insanı kaldırıp dövmek...
Keşke o gün çıkıp gitseydin.
Insan böyle bir canlıdır bir kere o ipin ucu kaçarsa şiddet uygulamaktan haz almaya başlar. Sen o ilk şiddet olayında gardını almalıydın. Dilerim bundan sonra ki hayatında vicdanı olan beyefendilerle tanışırsın.

Lütfen geri dönme... bırak kadınlığına, insanlığına değer vermeyen bu adamın yanında işin olmasın...
ailene helal olsun, benim ailemde kocaman açmıştı kucağını... onların kıymetini bil ve ne yaparsa yapsın o pislik herif dönme....

Kendi gücsüzlügünü göstermek icin elini kaldirmistir. Erkek adam olsa oturup medeni insan gibi konusur. Allah size sabir ve kolaylik versin

O ilk eli kaldırdığında gitmeliydin. O zaman bitmeliydi. ikinci ve üçüncüyü de yaşamamış olurdun böylece. İlkinin ardından hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edince o kendini bilmez de ikinci ve üçüncü için cesaret bulmuş kendinde.
Bana göre şiddetim hiçbir açıklaması, haklı sebebi veya telafisi olamaz. Sakin geri adım atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…