• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden el kaldirir?

Su katilmamis öküzluğunden.Tepki görmeyince de,devam etmiş

İnsan değil çünkü!
Kafese kapatmak, elini kolunu bağlamak lazım böylelerinin.
İşte bana veya benim gibi birine denk gelmez ki bunlar, bir tokat attığında bütün şehri ayağa kaldırıp rezil rüsva edip tüm kariyerini maddi manevi her şeyini bitirip donunu da ortaya atacak kadınlara!
Niye susarsınız ya niye!
İnsan karıncaya kıyamıyor, yolunu değiştiriyor üzerine basmayayım diye...

Uykudan uyandırıp tokat yapıştırmak ne ya. O eli alıp münasip bi yerine sokarlar adamın. Neden sustun? Niye her seferinde üstünü kapadın yahu? Allah aşkına biz kadınlar güçsüz değiliz.

Öleceğimide bilsem bana tokat atana ben yumruk çakarım. Son gücüme kadar savunurum canımı. Sen kimsin ya her fırsatra tekme tokat atacaksın. Terbiyesiz küstah ahlaksız adam. Böylelerine sizde vurun çekinmeyin. Şiddete şiddet ya bu kadsr basit. Terbiyesiz adam

cok severek evlendik. beni ne kadar cok sevdigini herkes soyluyordu. ne olduysa, evliligin 2.yilindan sonra oldu. ailevi sebeplerden dolayi aramizda buyuk sikintilar basladi. birgun tartisirken bir baktim, beni duvara yapistirdi, once tokat ardindan tekme atti. ne kadar soka girdiysem, tepki bile veremedim, sikayet etmek aklimin ucundan bile gecmedi. bu yaptigi icin ozur bile dilemedi. ertesi gun normal hayatimiza geri donduk. aradan aylar gecti, kendi kendine beyninde ailevi meseleyi dusunmus olacak ki icerde uyuyan beni, uyandirdi, tokadi cakti. bu sefer "seni polise sikayet edicem"diye bagirinca ailemi arayip seni gondericem deyince, vakit de gece yarisi olunca, konuyu kapattim ve yattim uyudum. polise gidip sikayet etmedim. aylar sonra yineleyen kavgalar ve ardindan gelen tokatlar ve sikayet edersem beni mahvedecegini soyleyen tehditler....en sonunda dayanamadim ve ailemin yanina geri döndüm. Beynim gercekten almiyor, herkesin son derece beyefendi olarak gordugu, beni cok seven bu adama ne oldu??? olay aileme de yansidi ve su an bosanma islemleri basladi. evi terkedince defalarca aradi, ama ok yaydan cikti. ben paramparca oldum.
beynim hala bu safhaya nasil gelindi algilamiyor. seven erkek bunlari nasil yapar? sinirlerine hakim olamayinca elini duvara vurmak varken, benim suratimdan ne istiyor???
hani beni cok seviyordu?
Şiddet dozu giderek artan bir davranıştır. Zamanla size daha büyük zararlar verebilirdi. Psikolojisi normal değil. Hatta yatarak tedavi boyutunda. O evde kalmaya devam etseydiniz canınızı tehlikeye atıyordunuz. Karşınızda normal bir insan yok. Nasıl ki bir gün anlamadığınız şekilde size şiddet uyguladı. Yarın yine hiç aklınıza gelmeyecek şekilde daha kötü şeyler yapabilirdi. Lütfen kendinize dikkat edin. Çok üzüldüm çok. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle..

benı seven adam bu hale nasıl geldi demeden once ılk tokatta tekmede uyumususnuz..eski hayatımıza donduk...ıkıncı tokat dayak...sonra ucuncu...bu ne boyle...kendimden suphelenırdım once....

Gerçekten seven bunu sevdiği kadına yapmaz zaten istesede yapamaz
Özür bile dilememis adamliktan uzak

Senin için üzüldüm canım biz kadınlar sevmek sevilmek tek isteğimiz ama ayrılık kararını vererek çok doğru bir karar vermişsin
İnşallah hayatına seni değer verip el üstünde tutan birisi girer ve çok mutlu olursun

başına gelenlere çok üzüldüm adam sonradan öyle olmamıştır zaten öyledir kavga gürültü de gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır siz sevdiğiniz için inanmak istememişsiniz halada anlam veremiyorsunuz anladığım kadarıyla ama eşiniz çok kotu biri ve çok merhametsiz ondan kurtulmaniza sevindim devam etseniz canınızı kastetmeye kadar gidecek bir adama benziyor çok geçmiş olsun

Siddet basli basina rahatsizlikken sizi uyandirip yapmasina ifade edicek bir sey bulamiyorum.

Insan sevdigine kiyamaz ve cok sinirlenip duvara etrafa vuranlar var onlar demek ki bunun bilincindeler.

Çünkü kadınlar zekidir ve onlara cvp veremezler. Çaresiz kaldiklari icin kaba kuvvet uygular. Yani kisaca zavallı oldukları için
çünkü sana sadece öyle üstünlük kurduğunu sanıyor benim x de boyle bir manyaktı, dışarda hırpalardı korkudan evde kavga edemezdim. SİKAYET edememe halini de çok iyi anlıyorum çünkü şok yaşıyorsun, ama yıllarca böyle yasamaktansa kurtulmuşsun en azından hayata yeniden başlama şansın var. Psikolojik destek alıp bu tarz kitaplar okuyup az çok başına gelenlerden anlam çıkarıp yoluna daha bilinçli devam edebilirsin. Zamanla acın küllenecek yepyeni ve güçlü bir sen olacaksın.

Çünkü kendini suçlar. Oyle demeseydim sinirlendi anlık gaflet vs
Ben şiddet olayı bir arkadaşa anlattığımda sen ne yaptın da hakettin, öyle sessiz, sakin,adamı ne hale getirmişsin, kendinde suç bulmalısın dedi. Bunu benden kaç yaş büyük bir kadın söylüyor, cvp bile vermedim, bir daha da sohbet etmedim asla da bu zihniyeti annem bile olsa anlamam anlayamam. NET...
SİDDET varsa SEVGİ yoktur. Sadece KORKU vardır bu ilişkide.

Cunku zayiftir, karaktersizdir, bir annenin gece gunduz aman birsey olmasin diye baktigi gul goncasina sevgisi saygisi yoktur, siddetten baska kendini tanimlayacak beyne akla sahip degildir, erkek olmayi penis sahibi olmaya indirgeyecek zekaya sahip mal fitratli bireydir, sevmiyordur, o zaten kimseyi sevemez cunku sevmeyi bilmez...
Hay ağzına saglık yazacaklarımı kelimesi kelmesine yazdığın için

Böyle adamlar dışarı çok efendi çok naiftir zaten. Evdekini kum torbası olarak görür. İstediği kadar sevsin, hastalıklı ruhu kontrolsüz öfkesini şiddetle dışarıya çıkarır.

Bende tokat ve tekme sonrası normale dönmenize şok oldum. Çok seven bi kadın bunu kaldıramazdı bence. Lütfen boşanmaktan vazgeçmeyin

Böyle adamlar dışarı çok efendi çok naiftir zaten. Evdekini kum torbası olarak görür. İstediği kadar sevsin, hastalıklı ruhu kontrolsüz öfkesini şiddetle dışarıya çıkarır.

Bende tokat ve tekme sonrası normale dönmenize şok oldum. Çok seven bi kadın bunu kaldıramazdı bence. Lütfen boşanmaktan vazgeçmeyin
cok ozur diledi, ben yumusadim ama ailem cok sert cikti, geri donus olamaz dediler. evi terkettikten sonra ailesinden hicbiri de arayip beni sormadilar, ki evi bu yuzden terkettigimi asla soylememistir.
birbirini cok seven bir cifttik, hala beynim almiyor....

nedeni var mı? daha soruyor musun? adam uykudan uyandırıp dövüyor ya nasıl bi nedeni olabilir bunun?

nedeni var mı? daha soruyor musun? adam uykudan uyandırıp dövüyor ya nasıl bi nedeni olabilir bunun?
tanisan/bilen herkes ne kadar beyefendi ve mulayim oldugunu soyler. hic kimse ondan kötü olarak bahsetmez. sessiz sakin olarak tanir herkes. benim anlamadigim böyle biri nasil böyle yapabiliyor? gercekten beynim almiyor. cok sinirlendigi icin gozu donup mu yapiyor? nedir boyle beyefendi gozuken birinin bu durumu?
beynim catliyor!

Back
X