• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden el kaldirir?

tanisan/bilen herkes ne kadar beyefendi ve mulayim oldugunu soyler. hic kimse ondan kötü olarak bahsetmez. sessiz sakin olarak tanir herkes. benim anlamadigim böyle biri nasil böyle yapabiliyor? gercekten beynim almiyor. cok sinirlendigi icin gozu donup mu yapiyor? nedir boyle beyefendi gozuken birinin bu durumu?
beynim catliyor!

el iyisi deriz biz onlara. ayrıca tutup arkadaşını dövemez ya gücü size yetiyor işte. siz de maşallah kaç kere dövmüş affetmişsiniz. adam cesaret almış.

Gücleri bir kaduna yetiyor böyle adilerin. Çünkü acizler erkeklere vursunlar bakalım ne olacak ona cesaret edemezler. Hayatında yeni sayfalar ac ailen arkanda bitir ve geri bakma artik

peki birsey sorucam. tanisan/bilen herkes sne kadar beyefendi ve mulayim oldugunu soyler. hic kimse ondan kötü olarak bahsetmez. böyle biri nasil böyle yapabiliyor?
Aslında nasılı nedeni yok bence çünkü bazı insanlar kimliklerini etrafa göstermezler şöyle diyim eğer gerçekten çevrenin dediği gibi birisi olsaydı asla bunu yapmazdı içinde varmış demekki saklamış ve hala çevreye bu halini saklıyor. Mesele şöyle örnek vereyim benim eşim dışarıdan çok kötü birisidir sinirli durur hatta öğrencilerim moralim bozuk olduğunda kocamın dövüp dövmedipini soruyor o derece düşünün ama içten çok merhametlidir ve kadına şiddete karşıdır bazıları içten dışa farklıdır yani

Psikopatlık derecesinde kişilik bozukkuğu olduğu için canım .bunun geçmişi ve ailesiyle en önemlisi annesine karşı nasıl olduğuna bak muhtemelen sorun temelden geliyor .psikopatlar genelde saklarlar dışa çok iyi olurlar hatta dışarda kavga olsa korkar lar ama sen zayıf olduğunu anladığı için öfke ve sinirini sendwn çıkarıyor

Psikopatlık derecesinde kişilik bozukkuğu olduğu için canım .bunun geçmişi ve ailesiyle en önemlisi annesine karşı nasıl olduğuna bak muhtemelen sorun temelden geliyor .psikopatlar genelde saklarlar dışa çok iyi olurlar hatta dışarda kavga olsa korkar lar ama sen zayıf olduğunu anladığı için öfke ve sinirini sendwn çıkarıyor
psikopatlik?? ciddi misiniz? herkes tarafindan cok sevilen sayilan birinin bu yaptiklarina inanamiyorum. asiri ofke nobeti gecirince boyle yapiyordu, bu psikopatlik degil de asiri ofkenin sonucu olabilir mi?

İki kelime özetidir: ruh hastasıdır.
En iyisini yapmışsınız hayata bir kez geliriz kimse için heba etmemeliyiz.

psikopatlik?? ciddi misiniz? herkes tarafindan cok sevilen sayilan birinin bu yaptiklarina inanamiyorum. asiri ofke nobeti gecirince boyle yapiyordu, bu psikopatlik degil de asiri ofkenin sonucu olabilir mi?
Evet bu bir ruh hastalığı ve siz hala yapılan yorumlara aşırı öfkenin sonucu olabilir mi diye kılıf arıyorsunuz. Peki size bir soru bu çok mülayim eşiniz neden dışarıda aşırı öfkesinin sonucu kimseye bir tokat patlatamiyor yada siz ona ne yapıyorsunuz da aşırı öfkesinin sonucu sizi dövüyor ?yoksa içten içe hakettiğinizi mi dusunuyorsunuz? Aşırı öfkesinin sonucu gidip yüksek mevkide birini de dovebilir mi acaba bu kişi yoksa kendini kontrol edebilir mi? Büyük ihtimalle kontrol edebilir çünkü öyle kişilere karşı cesaret edip bişey yapamaz ama size gücü yeter. Genelde bu tip adamlar dışarıdan mükemmel görünür zaten..lütfen biraz psikopati narsisizm paranoya gibi hastalıkları inceleyin.

Eski sevgilimle alışveriş yaptık cuzdanimda eski alyans buldu çıkınca bana tokat attı sonra bana tecavuz etmeye kalkti nerede hayatta sifatsiz gereksiz insan var kendini adam hissetmek için kadina şiddeti kullanır kendini güçlü hissetmek için sadece

P
psikopatlik?? ciddi misiniz? herkes tarafindan cok sevilen sayilan birinin bu yaptiklarina inanamiyorum. asiri ofke nobeti gecirince boyle yapiyordu, bu psikopatlik degil de asiri ofkenin sonucu olabilir mi?[/QUOT

Bir psikolog la konusup eşimin benzer özellik lerini anlatmıştım ordan biliyorum canım

cok severek evlendik. beni ne kadar cok sevdigini herkes soyluyordu. ne olduysa, evliligin 2.yilindan sonra oldu. ailevi sebeplerden dolayi aramizda buyuk sikintilar basladi. birgun tartisirken bir baktim, beni duvara yapistirdi, once tokat ardindan tekme atti. ne kadar soka girdiysem, tepki bile veremedim, sikayet etmek aklimin ucundan bile gecmedi. bu yaptigi icin ozur bile dilemedi. ertesi gun normal hayatimiza geri donduk. aradan aylar gecti, kendi kendine beyninde ailevi meseleyi dusunmus olacak ki icerde uyuyan beni, uyandirdi, tokadi cakti. bu sefer "seni polise sikayet edicem"diye bagirinca ailemi arayip seni gondericem deyince, vakit de gece yarisi olunca, konuyu kapattim ve yattim uyudum. polise gidip sikayet etmedim. aylar sonra yineleyen kavgalar ve ardindan gelen tokatlar ve sikayet edersem beni mahvedecegini soyleyen tehditler....en sonunda dayanamadim ve ailemin yanina geri döndüm. Beynim gercekten almiyor, herkesin son derece beyefendi olarak gordugu, beni cok seven bu adama ne oldu??? olay aileme de yansidi ve su an bosanma islemleri basladi. evi terkedince defalarca aradi, ama ok yaydan cikti. ben paramparca oldum.
beynim hala bu safhaya nasil gelindi algilamiyor. seven erkek bunlari nasil yapar? sinirlerine hakim olamayinca elini duvara vurmak varken, benim suratimdan ne istiyor???
hani beni cok seviyordu?

Benim eş kişisi de öyleydi de noldu. Bırak tokası yumruklardan tekmelerden üç gün kendime gelemedim yemek yiyemedim çenemin ağrısından. Kulak zarım patladı ameliyat olmam gerek. Sorsan birine bana olan aşkından ölüyordu. Aynı senin olayın gibi kafasında kurup hazmedemediği saçmalıklaırn kurbanı oldum. Neden neden diye düşünme. Aslında bu insanlar hep böyle şiddete meyilliydi. Zamanı gelince de ortaya çıktı

Size şimdi birşeyler yazardımda saldırılarla uğraşacak halim yok ;)
Sizi duvara yapıştırıp tekme tokat girişen adamla hiç birşey yokmuş gibi devam ederseniz öyle her ay dayak yersiniz neden el kaldırır değil nasıl el kaldırır olucak o eli biyerlerinw monte ettirmek lazım susmak degil
Daha fazla dövecegini bilsem bile kimse beni durduramaz elimden geldiğince saldırırdım artık gözümı çıkar kulagımı kopar ne olursa olsun

hala adama bahaneler buluyorsunuz.
siz aşırı öfkelenince ne yapıyorsunuz?
mesela kendi kendinize ortada hiç bir halt yokken gece yarısı eşinizi kaldırıp tekme tokat giriştiniz mi?

hala adama bahaneler buluyorsunuz.
siz aşırı öfkelenince ne yapıyorsunuz?
mesela kendi kendinize ortada hiç bir halt yokken gece yarısı eşinizi kaldırıp tekme tokat giriştiniz mi?
ben, beni vakti zamaninda cok seven bu adamin yaptiklarina o kadar inanamiyorum ki, o kadar soktayim ki. nasil olur nasil? gozunden sakinirdi beni, herkes hayrandi bize. bir insan nasil olur da kiyar sevdigine?

Back
X