Erkek neden eski sevgilisini f*ce de aratır? Merak mı? Özlem mi?

ozlem olsa coktan bulurdu..simdi ne halde diye merak etmistir.surekli sorarak esinizin merak damarlarini kabartmayin..

harbi ne uydurmus he :)) meraktan işte özlem varmıdır bilemicem ama merak ediyor olabilir

erkekleri bu kadar takmamak lazım bizim şu an didik didik ettiğimiz konu onun için baktım bitti , bu kadar basit, onların düşünceleri çok yüzeysel bizim gibi teferruata asla inmezler,sen de teferruatını düşünüp 3 günlük dünyada canını sıkma mutluluğuna bak derim

Bende öyle düşünüyorum.. Yalan söylediğini ve merak ettiği için aradığını.. Acaba bulsa ne olurdu.. Bunlar aklıma geldikçe de sinir oluyorum.. Ama hiçbişey söyleyemiyorum...

Çoğu sadece meraktan arama yapıyor ve çoğu iletişime bile geçmiyor.
Sevgilinizi tanıyorsanız eğer iletişime geçip geçmeyeceğini siz bilirsiniz.
Bence endişelenip, ya da sinirlenip boşuna olumsuz etkilenmeyin.

meraktır,ne olacak...
ben de merak ediyorum,hatta baktım keşke fotoğraflar herkese açık olsaydı bile dedim,biriyle resmi vardı,eşi muhtemelen.kötü niyet asla yok,
kötü niyeti olan yapar yapacağını zaten.

Kesinlikle merak.
Birden fazla aratması hiç hoş değil. Yaklarsan bir daha canına okuyabilirsin.
Merak kediyi öldürürmüş

merak etmiştir bence de,özlem olduğunu düşünmüyorum.
şu an nerede?ne yapıyor?evlendi mi?nişanlı mı?eşi nasıl biri?vs vs...
Panik yapmayın ama yine de kulağınız gözünüz açık olsun.

canım aklına kötü şeyler getirme ve onunda aklına sokma.
kesinlikle meraktandır.altında birşey olduğunu sanmıyorum..
ben varya eski sevgililerime bakmakla kalmayıp onların yeni sevgililerine bile bakıyordum :)
ama sırf meraktan yani..boşuna sıkıntıya sokma kendinide ilişkinide

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için çoooooook teşekkür ediyorum.... İyi ki yazmışım.. Rahatladım.. Aslında çokta takan biri değilim, yinede sizlerin fikirleri, görüşleri iyi geldi bana .. :21:

Back
X