- 19 Mart 2018
- 22
- 1
- 1
- 36
19 yaş büyük bendenpardon?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaş büyük bendenpardon?
Başlangıçta istiyordu neden geri adım attiBütün yolları kapadı ise istemiyor demek ki ... Uğrasma o zaman sende
Fake bile olsan zihinden problemlisin19 yaş büyük benden
Ya ne ilgisi var sen hiç aşık olmadın miFake bile olsan zihinden problemlisin
Fake değilim inanmayacak birşey yok evli adama aşık olan tek kız ben değilim gerçek olduğumu düşünmüyorsan yazma
Aşk diye sapkınlıkları normalleştirelimYa ne ilgisi var sen hiç aşık olmadın mi
Benim seçsin.ben uyum bir kızım evli adamı sevmeyi istemedim ama seviyorum yardım edin akıl verinBu kısmı görmemişim .
Evliymiş işte adam beklentin ne acaba ??
Beni sevsin istiyorumBenim seçsin.ben uyum bir kızım evli adamı sevmeyi istemedim ama seviyorum yardım edin akıl verin
Haklisin bende onu düşünuyorum ama ya benim duygularım ne olacakEvli bi adama nasıl asılabiliyorsun? Senin kocana aynı şeyi yapsalar hoşuna gider mi? Biraz empati yap lütfen.
Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
Nasıl yakınlaşırYakinlasmamis ki uzaklassin. Algida sorununuz var acaba?
Evet seviyorum çünkü.beni neden istemiyorSaka mi bu? Evli adamı nasil etkilerin diye soruyorsunuz öyle mi? Pes.
Evet seviyorum çünkü.beni neden istemiyor
Ne alaka ya hiç aşık olan kadın yok mu evli adamaFake kuşum başka kapıya
Bütün erkekler aldatıyor o neden sadık kaliyorEvli oldugu icin olabilir mi:) hay Allah konu sahibi git baska bi yerde kaffa bul ya zabah zabah
Owwwww aldatsin mi yani :) deli misin kiz ban sebebim olma dovcem seni :)Bütün erkekler aldatıyor o neden sadık kaliyor