Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
Erkek olsam sevgili olarak şansımı denerdim ama evlenip evlenmeyeceğimi bilemem ya çok nefret ederek ayrılırdım ya da hala deli gibi severek.Bazen ben bile tahammül edemiyorum kendime çok dengesizim sürekli ruh halim değişiyor kendim de ne yaptığımı anlamıyorum bazen.Benimle evlencek olan insanın çok sabırlı olması lazım.

sadık, iyimser, anlayışlı, yetenekli, on parmakta on marifet ,tek eşlilikten yana bir insanım
ben olsam
beni kaçırmazdım

Son düzenleme:
Kaçırmazdım! Benden iyi enayi bulunmaz..
Çok kolay kanarım.
İki tatlı söz yeter. Para,pul istemem.
Kısıtlamam,yormam daha ne olsun..

ben erkek olsam cok capkin olurdum ve kendimle asla evlemezdim.cünkü zaten daldan dala niye evleneyim ki böle bir capkinla hihi.

ikizler burcumusun canim:

Hayır tabi ki deli miyim ben
annem bile bazen der evladım olmasan hayatta görüşmem seninle diye

ikizler burcumusun kiz merak ettim

tabiiki de evlenirdim,her gün de allaha şükrederdim böyle bir kadına layık olabilme şerefine nail olduğum için
yok yook,(eski) sevgilim çok şımarttı beni,hala tam yere inemedi totom.Ondan üstteki cümlem :)
Yine de,şöyle bir düşününceeee
isterdim ya,bi kere sevgimi göstermeyi çok severim
Birşey anlatıyorsa dinlerim,morali bozuksa ne yapar eder yüzünü güldürürüm..
zaten neşeli bir yapım var,beni ağlatacak kadar kötü bir olayın üstüne bile neşemi toparlayabiliyorum.Yani duvarlarından kahkaha sesleri yankılanan bir yuvaya sahip olacak,daha ne istesin ki

Çok değişken bir duygu durumuna sahip olduğum için evlenmezdim sanırım.:44:

Son düzenleme:
hayatta evlenmezdim.. kaprisli,nazlı, somurtkan, sorunlu birini kim ne yapsın..:113:

Zor bi soru aslında Kocama çok çektiriyorum bazen ama hep eğlenmeye çalışıyorum onla arada bi inat yapıyom falan ama ne biliyim ya tatlıyım aslında evlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…