Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
Evlenirdim ama biraz korkarak :roflol::roflol: Baskın karakter de bir kadınla evlenmek her babayiğidin harcı değil:)Ama çok güleryüzlü ,iyi bir insanım ben yaaa evlenirim tabiii.kendime haksızlık yapmayayım.

ya böyle bisey nasil olurki zaten?
kendi kendinle evlenmek...:uhm:
ayni anda hem erkek,hem kadin olmak :uhm:
düsünmek lazim hem bir degil iki kere..

vallaha bende kacirmazdim benim gibi bir erkegi

süper machso ama dengeli
deli dolu essiz sonuna kadar seven birde espirili yardimci cocuk seven cocuklari icin ölen

yani varya ha erkek olayim ha kadin ki allaha binlerce sükürler olsun kadin olarak dünyaya geldim

ama ben kendi kendime kurban olurum ya anadinmi

sevgilerle

tabiki evet
kesinlikle kaçırmazdım :1closedeyes:
övünmek gibi olmasında benden iyisi şamda kayısı tatlicadiarzu

Yok çekemem ben kendimi ama kendim gibi birini bulmakta zor Ne yapsam ki.Yaşım gelince düşünüyim bi daha:icecream:

belki...kandırabilirsem evlenirdim galiba...ama işim zor olurdu...

muhtemelen evlenmezdim ama... tatlicadiarzu

kesinlikle hayır benim gibi kaprisli birini ancak eşim çekebilir heralde onu elimde sıkı tutmalıyım....

evlenirdim anlayışlııı güler yüzlüüüüü tavır nedir bilmeyen küs kalamayannn ,,,beni hep ilk günküü heyecanla kapıda karşılayannn,,,her hatama susan biriyle neden evlenmiyimmm

tatlicadiarzuyok be delimiyim evlencem.iiyim hoşum ama katlanılamycak deliliklerim var.anam beni anca kocam katlanır.canım benim...:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…