Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok genel bir soru olmuş.durduk yere mi ayrıldı ki pişman oldu?geri dönmüşse zaten pişman sayılmaz mı?geri dönmüş mü?ne kadar olmuş ne yapmış kız ne hissediyor vs bunlar yazılmadan affet affetme nasıl diyelim ki
Benim eski eşim deli gibi aşık deli divaneydi bana... Bir gün gereksiz sorunlar yaratıp evi terketti... Bir sonraki görüşüm mahkemede oldu. Aylar geçti üzerinden ne bir pişmanlık ne bir haber... Çok mıtluymuş bensiz... Evi terketmeden önce beni bırakma asla diye yalvaran adam...
Yani özetle erkekler yeniden çok basit bir şekilde başlayabilirler. Onlar için sorun değil...
Pişman olmuyorlar, kendinizi avutmayın
gerçekten sizi sevdiyse, sizi birine kaptırdığını düşündüğünde, yani siz hayatınıza başka birini aldığınızda (yada almış gibi yaptığınızda) pişman olur. ama sevmediyse zaten pişmanlık gerektirecek bir konu yoktur.
Bencede pisman olurlar yada unutamayada bilirler bilmiyorum.
Yaklasik uc yil oldu ayrilali bundan yaklasik 2 ay once tekrar deneyelimmi diye teklifte bulundu eski nisanlim.
Pismanliktanmi, unutamadigindanmi bilmiyorum.
senden iyisini bulamazsa pişman olur..terk eden sevgililerin genelde hepsi bi şekilde geri döner ama ilkinde yürümeyen sonrasında da yürümez çünkü ilkinde çektiği sıkıntıları kadın unutmaz