Erkek psıkoljısı?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Meehaba esimle bosanma asamasundayız brbrmzı avukata verdık, tabi benim bu surecte taleplerim olacak maddı manevi tazminat ve nafaka gıbı.. Bu surecte esım bana doner mı.. Psıkoljıkmen nası oduycem bu parayı diye dusunup R yaparmı

Sen eşini istiyor musun ki?
Ben kopek gibi pısman olmasını cok ıstyorm cunku bana cok cektrdı. Suan gununu gun ediyor ıstgram story de arabada kahve almıs gezerken vıdeo paylaşıyor, cok zoruma gidiyor, bosanma asamasunda olan bı ınsan nası bu kdr mtlu olur

Dönse nikahına geri mi alacan, bırak giden gitsin.

Benım ıcın donup dönmemesi den ziyade pısman olması önemli, yanı hatalarının farkına varıp sucunu kabul edip donmesı önemli
E zaten pişman olabilme erdemi taşısa bu insan baştan böyle saçmalamaz. Bence siz de bunu önemsemeyin ne hali varda görsün. Siz de kendi hayatınızı yaşayın.

Sen eşinden ayrılmak istemiyor gibisin onun mutlu olması hiç üzüntü duymadan hayatına devam edebilmesi seni kırmış yazılarından öyle anladım maddi manevi tazminat talep edip psikolojik olarak yıldırma politikası uygulaman seni vazgeçilmez yapmamakla beraber onun mutsuz olmasını sağlamaz. Sen hakkın olanı almak için mücadele et ve kendine yeni bir sayfa aç.

E zaten pişman olabilme erdemi taşısa bu insan baştan böyle saçmalamaz. Bence siz de bunu önemsemeyin ne hali varda görsün. Siz de kendi hayatınızı yaşayın.
Bastan anı fevrı hareket edip dava acmıs olmasını anlarım bende fevrı bı ınsanım ama adam gram uzulmuyo bıde bızım evimizde tek yasıyor insan nası dayanır buna ya

Cok zor cok ınanın Allah dusmanma vermesin bu durumu 2 aydır ayrıyız nası dayanıyor bu duruma anlamıyorum Hıcmı yoklugumu hıssetmıyor

Fevri davranmamış. Adam sizi baştan istememiş.
Hayır biz evlendikten sonraki ilk 5 ayımız cok guzel gectı brbrmzı cok sevıyor hatta asık tık.. Sonlara dogru bunları yasamaya basladık aramız acıldı kavga ses derken sogudu benden ama ınanın bosanma sebebler mız okdr cerez seyler ki hıc gecerlı sebeb yok ona uzuluyorm

Siz boşveremeyeceksiniz belli ki. E yalvarın madem ayrılmayalım diye.

Bastan anı fevrı hareket edip dava acmıs olmasını anlarım bende fevrı bı ınsanım ama adam gram uzulmuyo bıde bızım evimizde tek yasıyor insan nası dayanır buna ya
Tek yaşadığina emin misin peki ayrılık için sudan sebeplerin olması ve eşinizin hayatına mutlu bir şekilde devam etmesi aldatma olabileceği ihtimalini düşündürdü biraz olabilir mi böyle bir şey?

Seni istemeyen bir insanla mutlu olabileceğini düşünüyor musun gerçekten?

Tek yaşadığina emin misin peki ayrılık için sudan sebeplerin olması ve eşinizin hayatına mutlu bir şekilde devam etmesi aldatma olabileceği ihtimalini düşündürdü biraz olabilir mi böyle bir şey?
Tek yasadıgına eminim cunku evimi gıdıp ziyaret ettim son zamanlarda, en ufak bı iz bile yoktu tek yasıyor bence. Her yeri arastr dm baktım eve hcbsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…