senden çok hoşlanıyorum ama önceki ilişkimden çok yara aldım yeni bir ilişkiden çok korkuyorum erkek tipi
aslında her şey hikayedir tamam sorunlu bir ilişki bitirmiştir ama olay bundan ibaret değildir sorumluluk almak istemez ama arkadaşlığınızdan da hoşlanır siz ona acır yaralarını sarmaya çalışırsınız ama tuzağına düşer aşık olursunuz canı sıkıldığında gitmek istediğindeyse ben sana bir şey vaadetmemiştim bir ilişkiye hazır olmadığımı söylemiştim benden bir şey beklememeliydir der ve genelde kayıplara karışır en az bir aya başka biriyle ciddili ve mutlu bir ilişkiye başladığını duymanız da kuvvetle muhtemeldir uzun lafın kısası sizi yara bandı olarak kullanmaya çalışan bu tipten kesinlikle uzak durunBunu daha önce hic dusunmemistim, peki neden? Nelere yol acar bu erkek tipi? :)
ya uzak durulması gereken erkek tipleri saymakla bitmez bizim sorunumuz işaretleri görmezden gelmek. Aslında adam başlarda bağırıyor benden sana yar olmaz diye ama biz o hevesle heyecanla belki aşkla yakıştırmıyoruz bunları halının altına süpürüyoruz bir nevin görmezlikten geliyoruz ben hallederim düzeltirim adam ederim değişir zamanla diyoruz ama yok ipucunu aldığın gibi kaçacaksın yoksa canın yanmadan kurtuluşun yokGercekten mantikli iyi ki söyledin bunlari aklimda tutacagim...
Birde narsist erkek tipi var, senin ilgini cektiginde ortaliktan kaybolan her kiza sahip olabilirim diye gezen tip, napicaz be upsydaisyy?
ya uzak durulması gereken erkek tipleri saymakla bitmez bizim sorunumuz işaretleri görmezden gelmek. Aslında adam başlarda bağırıyor benden sana yar olmaz diye ama biz o hevesle heyecanla belki aşkla yakıştırmıyoruz bunları halının altına süpürüyoruz bir nevin görmezlikten geliyoruz ben hallederim düzeltirim adam ederim değişir zamanla diyoruz ama yok ipucunu aldığın gibi kaçacaksın yoksa canın yanmadan kurtuluşun yok
Öncelikle ensesine şu şekildebir şaplak atıp sinir katsayısını ölçüyoruz
Sinirlenmez iseböyle yapıyoruz tiksinmezse işte o erkek gerçekten seviyordur
Şaka bi yana, kavga anında düşman kesilen ama kavga yokken melek gibi olan erkeklerden uzak duruyoruz. Öylelerinden herşey beklenir tehlikeli tipler, saf suratına aldanmayınız.
Iyy en kusunç olanı.delisin
oooozaman kendini hep hakli sanan erkek tipi? ...
Iyy en kusunç olanı.
Özür dilemeyen ve hatalı olsa da zeytinyağının görevini üstlenen erkeklerden topuklarımızı totomuza vura vura kaçmamız gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?