erkek sayısı mı az?

Erkeklerin erkenden düzenli hayata geçme isteğinden dolayı bu böyle.Kadınlarda da var bu istek ancak erkeklerde daha fazla.Ayrıca her evli erkek ideal,iyi erkek evli olandır diye bir şey yok.

bence sen yenı farkedıyosun bunu..

düşünsene 90 larda bıle kadın kadına dans edıyolardı..:)

kızlar şaka bi yana hepiniz için helal süt emmiş evine ocağına bağlı merhametli vicdanlı sevgi dolu eş adayları dilerim, Rabbim bahtınızı açık etsin yüzünüzü güldürsün hayırlı iseler tez zamanda beri gelsinler hayırsız iseler uzak olsunlar

Bende öyle düşünüyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Şu son yıllarda da doğum yapan çoğu insanın oğlu oldu. Bi 20 yıla yine kızlar karaborsa olur.:1:

Yakışıklı, iyi huylu erkeklerin hepsi rezerveli olduğu için bize azmış gibi geliyor. Çünkü kusursuz ya da en azından 4te 3lük iyi olanlar kapılmış oluyor. Bizde öyle bakakalıyoruz. Biraz gözümüzü açarsak belki buluruz :9:

kızlar şaka bi yana hepiniz için helal süt emmiş evine ocağına bağlı merhametli vicdanlı sevgi dolu eş adayları dilerim, Rabbim bahtınızı açık etsin yüzünüzü güldürsün hayırlı iseler tez zamanda beri gelsinler hayırsız iseler uzak olsunlar
AMIN :nazar: insallah

Dunya nufusuna gore her erkege 2-3 kiz dusuyormus. Benim hakkimi kim yiyorsa zehir zikkim olsun diyen erkekler var. :)

Ayy çok güldüm
Unv.deyken gazete aldik birgün. 2003 yılında
Postaydi gazete.iste erkek başına 4 bayan düşüyormus (tr içindi bu detay)
Neyse yurtta kızın biri de 2 erkeği idare ediyordu:19:
Aynı şeyi o zaman onun icin demiştik
Kac kişinin hakkina giriyor utanmaz diyee:27:

geçen gün biz de aynı şeyi konuşuyorduk.. hatta arkadaşım durumu abartıp, benim evleneceğim adam kimbilir kim ile beraber şimdi pislik diye saydırmıştı adama :27:
veya kimbilir belki onlar da sizi bekliyordur bir yerde.. ama illa ki temiz, dürüst, doğru kişiler var hala.. allah hepinizi iyilerle karşılaştırsın :16:

Son düzenleme:
Back
X