erkek sayısı mı az?

klasiktir okurken muhendislikler bolume gore istatistik cıkarır ve en sonunda makinada 1erkege 2erkek dusuyor derler :27:
dunya ve turkiye istatistiklerini bilemeyecegim fakat sektör degistirebilirsiniz... yeni cevre iyi gelir :34:

türkiyede kadın nüfusu erkeklerden daha fazla vee erkeklerin seçeneği çok bence...

dürüst iyi erkekte kalmadı açıkcası...

bi tanesini de ben kaptım :52: :52:

şaka bi yana kadınlara bakıyorum şimdi maaşı iyi ewi arabası olan, kendisi çalışmycak kocası ona bakıcak yanii böyle aradıklarından da bulamayabilirler.... en azından benim çewremdekiler böle...

klasiktir okurken muhendislikler bolume gore istatistik cıkarır ve en sonunda makinada 1erkege 2erkek dusuyor derler :27:
dunya ve turkiye istatistiklerini bilemeyecegim fakat sektör degistirebilirsiniz... yeni cevre iyi gelir :34:

Ahahhaha :21::21: Benim isyerimde ve etrafimda 2 erkege 1 erkek dusuyor hala.

Bence de ortamla alakali, ben erkeklerin cok oldugu ortamlara alistim. Kadinlarin cok oldugu isyerleri, ortamlar bana kadinlar hamami gibi geliyor.

Bence de ortamla alakali, ben erkeklerin cok oldugu ortamlara alistim. Kadinlarin cok oldugu isyerleri, ortamlar bana kadinlar hamami gibi geliyor.

okurken mimarlık fakultesine ugrasaydınız o zaman gorun kadınlar hamamını... bir de begeniler egolar çarpısır, aman allahım tam bir kabus. butun yasamım boyunca hep erkeklerin oldugu hatta onlarla maça cıktıgım yıllar gecirdim, simdi hamam sefasında ecel terleri döküyorum :))
bir de erkeklerin oldugu yerde -dedikodu bol olsa da- kıskanclık daha az oluyor, kafan rahat

Son düzenleme:

Elektronik muhendisligindeyken bir kiza 20-25 erkek dusuyordu nerdeyse. Kalsaydim iyiymis.Biraz inektiler ama olsun. :9:
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Country/region[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(CIA estimate)[SUP][1][/SUP][/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]under 15[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]15–64[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]over 65[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]total[/TH]
[TH="class: headerSort, bgcolor: #F2F2F2, align: center"]at birth
(WDB estimate)[SUP][5][/SUP][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] World[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[TD]1.06[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.78[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[TD]1.07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD]
23px-Flag_of_Turkey.svg.png
Turkey[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]0.84[/TD]
[TD]1.02[/TD]
[TD]1.05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Turkiye icin

1 erkege dusen 1.05 bayan. 1 bayandan birakcik fazla. :)

65 yas ustu olunca bir erkege dusen bayan sayisi 0.84 tam bir bayan bile dusmuyor.

Dunya genelinde

1 erkege dusen 1.07 bayan, bir bayandan ve Turkiye genelinden fazla.

(2012 )

2013 Agustos, pembe renkli ulkelerde ki bayan sayisi erkeklerden fazla. Turkiye mavi gorunuyor. :))

800px-Sex_ratio_total_population_2.png

Countries with more females than males.
Countries with an equal number of males and females.
Countries with more males than females.
No data

Kaynak: http://en.wikipedia.org/

--------- Countries with more females than males. Bayan sayisi erkek(bay) sayisindan fazla olan ulkeler.
--------- Countries with an equal number of males and females. Bayan sayisi erkek(bay) sayisina esit olan ulkeler.
--------- Countries with more males than females. Bayan sayisi erkek (bay) sayisindan az olan ulkeler.
--------- No data. Veri yok.

Elektronik muhendisligindeyken bir kiza 20-25 erkek dusuyordu nerdeyse. Kalsaydim iyiymis.Biraz inektiler ama olsun. :9:

--------- Countries with more females than males. Bayan sayisi erkek(bay) sayisindan fazla olan ulkeler.
--------- Countries with an equal number of males and females. Bayan sayisi erkek(bay) sayisina esit olan ulkeler.
--------- Countries with more males than females. Bayan sayisi erkek (bay) sayisindan az olan ulkeler.
--------- No data. Veri yok.

cok bilgilendirici bu alıntın, bilimsel yaklasmıssın olaya :1:

bu arada simdi gor o inek dedigin elektrik muh.lerini... hepsinin burnu havada.
kızlar da tam evlenilecek erkek diye bakıyorlar, kapış kapış pazardan mal kacırır gibi... :19:

oldum olası sosyal bilimleri sevdim, kadın erkek oranı bile dengeli yahu :21: tek sorun erkekleri muhendisler gibi kısa cumlelerle degil cook uzun uzun konusuyorlar içi bayılıyor insanın :9:

cok bilgilendirici bu alıntın, bilimsel yaklasmıssın olaya :1:

bu arada simdi gor o inek dedigin elektrik muh.lerini... hepsinin burnu havada.
kızlar da tam evlenilecek erkek diye bakıyorlar, kapış kapış pazardan mal kacırır gibi... :19:

oldum olası sosyal bilimleri sevdim, kadın erkek oranı bile dengeli yahu :21: tek sorun erkekleri muhendisler gibi kısa cumlelerle degil cook uzun uzun konusuyorlar içi bayılıyor insanın :9:

Ben de onlardan asagi kalmam canim. :)) Ben bir erkekte kariyer aramiyorum, yemisim muhendisligini:) ama fizik ariyorum, kimya ariyorum birde gulus. :27:

Son düzenleme:
Ben de onlardan asagi kalmam canim. :)) Ben bir erkekte kariyer aramiyorum, yemisim muhendisligini:) ama fizik ariyorum, kimya ariyorum birde gulus. :27:

parayı bulunca o erkeklerin hepsi degisiyor, durusları yuruyusleri bile bir baska oldu artık, kendi arkadaslarımdan biliyorum... eskinin sumuklu dortgozu allahım bir afralar tafralar... :9:

bu arada fizige birsey diyemem de kimya uyunca her sey yalan oluyor ben sana onu diyim :17: ama aynen... katılıyorum, gulusu guzel olacak insanın, için gidecek :27: neyse ben daha da abartmadan kacayım :10:

demeden gecmeyecegim, seninle olan yasadı aslında lucky, hem cok mantıklı hem de cok tutkulu bir birliktelik olur wala :34:

parayı bulunca o erkeklerin hepsi degisiyor, durusları yuruyusleri bile bir baska oldu artık, kendi arkadaslarımdan biliyorum... eskinin sumuklu dortgozu allahım bir afralar tafralar... :9:

bu arada fizige birsey diyemem de kimya uyunca her sey yalan oluyor ben sana onu diyim :17: ama aynen... katılıyorum, gulusu guzel olacak insanın, için gidecek :27: neyse ben daha da abartmadan kacayım :10:

demeden gecmeyecegim, seninle olan yasadı aslında lucky, hem cok mantıklı hem de cok tutkulu bir birliktelik olur wala :34:

Sagol athe cim, su mesajini bir zahmet gordugun her yere yapistir, sokak aralarina , kamyon arkalarina, otobus duraklarina vs vs... belkim bir kismet bulurum belli mi olur. :27:

Gorusuruz. :16:

Dipsiz not: Para beni etkilemez , parali erkek hic... :)

Son düzenleme:

Bende de durum ayniydi okulda...
Bir dolu erkek, uc bes muhendislik adayi hatun...
Fakat bu okul isleri bitince donup, ise baslayacagim yerde kadin kayniyor, nasil oldu hayret:53:
Cok kadinli ortamdan haz etmedim, insan, erkek kalabalikta , eger erkeklerde bir cita varsa bir nebze daha rahat ediyor...
Dedikodusu, rekabeti, hirsi bitmiyor kadin kismisinin:9:
Neyse konuya ortadan dalmis gibi oldum ama yazmadan duramadim...
Zaten athe ban yemis, bir an once gelse bari:29:

bencede az gibi.:52:.benimde çevremde bekar bayanlar fazla:24: ,belki de arkadaşlarımız bayan olunca öyle geliyor.:29:.erkekler ne durumda bilemiyoruzki..:35:
ama bu bir arkadaşın da yazdığı gibi iyiler kapılmış şeklinde bir durum değil.:47:..evlenmek bir üstünlük veya evlenmemek de bir eksiklik değil.:34:..kısmet işi bu..:46:

Hatta Hindistan da bir köyde, kadının biri 5 kardeşle evliydi...

Demek ki oralarda çok sıkıntı var :27:

kizzzz bu kadin benim okuldan arkadas olmasin:27:gecen gun teneffusde bayanlar oturduk herkes kendi kulturunu anlatiyor afganli dediki bizde 1 erkek 3 -4 kadin yada daha fazlasiyla yasar arapda aynisini dedi somalili derken bana sira geldi valla bizim milette tek evlilik var alsin bak oymuyormuz adamin gozunu dedim hindistanli demesinmi bende 3 yil once 5 tane adamla yasiyordum :53:bikdim usandim cenelerinden ayrildim :52::52:herkes soookkkklarda merakli afganli bacuuu yalnis anladigini zannedip five boyfriend lived your together kiz yessslesede bacummm devam etti isi garantiye almak icin baska sorulara bende iceri gittim tum ders boyunca yemedigim cimdikkkk kalmadi afganli abladan kiz duydunmu 5 tane erkekle millet 1 taneyi zor bulurken bu bitirmis ortaligi soyu kuruyasaca diyor :52::52::52:ayyyy yorumlarada gulmekden bayildim coookkk hossunuz bende kkda bu tur konulara denk gelip okudum okudum derken gecenlerde ruyamda 35 yasindayim ve bekarim hic evlenmemisim esimle yillardir flort ediyoruz hadi evlenelim diyorum esim surekli oyaliyor beni sonra beni kandirip yuzunu gormedigim hatunun tekiyle evleniyordu :27:bende nasil bagiriyorum dugunu basip haram zikkim olsun sana verdigim yillara zaten biseyede benzemiyordum sirf evde kaldin demesin millet diye evlenmek istedim senle bak arkadas yaaa ruyada bile gurur yapiyorum :33:ruyada olsa adamin pesinden kosan ben neyse ruyasi bile korkuncdu:18:sabahdan adama kusen kim ben :17:kizimda baba annem sana kusmu dedi ne bileyim kizim ruyasinda ne gordude acilamadi surat yapiyor dedi:27:

Back
X