• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek sevgiliye hediye?

sena0867

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Sevgilimle aramız bozuldu ve beni her yerden engelledi ona pasta sipariş etsem küçük bir notla acaba hoşuna gider mi? kendisi maskülen bir tip ama.

Sevgilimle aramız bozuldu ve beni her yerden engelledi ona pasta sipariş etsem küçük bir notla acaba hoşuna gider mi? kendisi maskülen bir tip ama.

Bence hoşuna gitmez. İletişimi direkt kesmiş. Seni her yerden engellemiş olması demek ilişkiyi bitirmesi demek oluyor. Boşver bir süre uzak kalın en azından o adım atsın. İletişimde olmak istemeyen biriyle görüşmemelisin

Hatalı misin peki, ciddi bı konu mu?

Bence hoşuna gitmez. İletişimi direkt kesmiş. Seni her yerden engellemiş olması demek ilişkiyi bitirmesi demek oluyor. Boşver bir süre uzak kalın en azından o adım atsın. İletişimde olmak istemeyen biriyle görüşmemelisin
Öyle de benim yüzünden oldu ya

Bu ilişkilerde engelle barış olaylarını hiç anlamıyorum erkeğin küsüp engel atması da bi değişik hiç bisey yapma

Hatalı misin peki, ciddi bı konu mu?
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga etti

Haksız olduğunuz konuya bağlı
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga etti
Haksız olduğunuz konuya bağlı

Her yerden engellemek boş bı hareket bu yüzden asla birşey yapmam, kaldı ki böyle bı konudan engellediyse def olsun gitsin zerre umurumda olmaz, tribe bak

Bu arada sevgilin seni engelledikten sonra adım atıp barışmaya kalkarsan her kavgada haksız bile olsa yine seni engelleyip senin adım atmanı bekleyecektir.

Bu yüzden adım atma birkaç gün bekle.

Her yerden engellemek boş bı hareket bu yüzden asla birşey yapmam, kaldı ki böyle bı konudan engellediyse def olsun gitsin zerre umurumda olmaz, tribe bak
Evet buluşma yüzünden kaç defa kavga çıkarttı

Back
X