- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle aramız bozuldu ve beni her yerden engelledi ona pasta sipariş etsem küçük bir notla acaba hoşuna gider mi? kendisi maskülen bir tip ama.
Öyle de benim yüzünden oldu yaBence hoşuna gitmez. İletişimi direkt kesmiş. Seni her yerden engellemiş olması demek ilişkiyi bitirmesi demek oluyor. Boşver bir süre uzak kalın en azından o adım atsın. İletişimde olmak istemeyen biriyle görüşmemelisin
Öyle de benim yüzünden oldu ya
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga ettiHatalı misin peki, ciddi bı konu mu?
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga ettiHaksız olduğunuz konuya bağlı
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga ettiHaksız olduğunuz konuya bağlı
Ya benimle buluşmak istedi sınavlardan sonra ama ben çalıştığım için cuma yada cumartesi ne fark ediyor ki dedim o yüzden kavga etti
Sevgilimle aramız bozuldu ve beni her yerden engelledi ona pasta sipariş etsem küçük bir notla acaba hoşuna gider mi? kendisi maskülen bir tip ama.
Evet buluşma yüzünden kaç defa kavga çıkarttıHer yerden engellemek boş bı hareket bu yüzden asla birşey yapmam, kaldı ki böyle bı konudan engellediyse def olsun gitsin zerre umurumda olmaz, tribe bak
Maskulen dedin de bana premses model gibi geldiEvet buluşma yüzünden kaç defa kavga çıkarttı
Bu arada sevgilin seni engelledikten sonra adım atıp barışmaya kalkarsan her kavgada haksız bile olsa yine seni engelleyip senin adım atmanı bekleyecektir.
Bu yüzden adım atma bir
Evet kaç defa aradım engelledi yani garip bir durumMaskulen dedin de bana premses model gibi geldi
Hiç ugrasilmaz, bu nasıl rol değişimi pasta çiçek böcekle kapısında yat istersenEvet kaç defa aradım engelledi yani garip bir durum
Sorun ben de sandım amaHiç ugrasilmaz, bu nasıl rol değişimi pasta çiçek böcekle kapısında yat istersen
Görüyor bildirimden aradığını. Süründürüyor bilerek.Evet kaç defa aradım engelledi yani garip bir durum
Engelleyince gitmiyor arama yaGörüyor bildirimden aradığını. Süründürüyor bilerek.
Naz yapıyor.