Umutlu_ol senin yazdıklarını okurken kitap okuyor gibi oluyorum resmen ya çok güzel anlatıyorsun her şeyi:81:
Yazdıklarına da katılıyorum sevgi konusu bütün kızlar için farklı aynı şekilde erkekler içinde farklı.. 3 kişiyle çıktım bugüne kadar ilki 1 sene sürdü ikimiz de birbirimize hiç karışmazdık ama duygularımı önemsediğini de sanmıyorum. Her şeyi o istediğinde yaşadık yada bilmiyorum belki de ben istemediklerimi dile getirebilecek kadar özgüven sahibi değildim.
2. si ise onun istediği gibi yaşamamı istedi hep. Benim içimdeki beni öldürdü... Sonra da aldattı... Özgüvenimi yerle bir etti. Hep kendimi sorguladım hep pislik olduğumu düşündüm...
Şu an ki sevgilim ise.. Beni kimse onun kadar sevemez.. Beni kimse onun kadar ben yapamaz.. Onunla beraber insan olduğumu duygularım olduğunu ve duygularımın değerli olduğunu öğrendim.. Bana saygı duyuldu.. Sevgi gördüm.. Bana tapan, bana beni anlattığında bu anlattığın ben miyim diye düşündüren, ama aynı zamanda da onu sevmemi çok sevmemi sağlayan biri... O beni bu kadar sevdi diye şımarmadım.. Sevdi ama kendimi bir şey zannetmeme sebep olmadı.. Kendini sevdirdi...
Alın size 3 farklı sevgi işte... Diğer 2 si hayatımda iz bile bırakmadan çekip gitti.. Ama şuan ki sevgilimden ayrılırsam bende derin bir iz bırakacaktır eminim...