Erkek sizce neden aldatir?

Söylediklerinizde haklısınız.
Ama cinsel açlığın ülkesi burası.
Bu sebeple de çoğu cinsel anlamda ihanet ederken akşam hicbirsey olmamış gibi evine gidip aşkım,hayatım riyakarlığı yapıyor.
Duygusal boşluktan olanı da vardır illaki.
Ama neresinden tutarsanız tutun tartışmasız çirkin ve yanlış bir eylem..

İşte en başta o riyakarlık yüzünden affedilmemesi lazım.
Olayı cinselliğe indirgeyip "Erkeğin elinin kiri, 1 defalık bir şey, ne var yaptıysa zaten her erkek yapıyor" diyorlar.
Nedir erkeğin elinin kiri olan?
Yalan söylemek mi? Sadakat sözüyle evlendiği insanın arkasından iş çevirmek mi? Gözlerinin içine baka baka kandırıp salak muamelesi yapmak mı? Başkasıyla gezerken giydiği gömleği ütüleyen kadına bakıp 1 gram vicdan azabı çekmemek mi?
Olay seks ise, yıkanırsın geçer gider. Ama bütün bunları yapan adam ha 1 kez yapmış ha 10 kez yapmış ne fark eder ki? Adamın karakteri ortada.
Bunun adı hainliktir, başka bir şey değil. Hiçbir şey bunun bahanesi olamaz.
Hiçbir kadının böyle bir hainliği affetmek zorunda kalmamasını dilerim.

defalarca söylenmiş zaten ama ben de söyleyeyim, bu işin kadını erkeği yok.

daha önce maalesef erkek arkadaşını aldatmış biri olarak da şunu söyleyebilirim ki, sebep çok ama aldatmayı haklı çıkaracak hiçbir sebep yok..

ben sonrasında itiraf edip ayrıldım gerçi, aldattıktan sonra ilişkiyi sürdürebilmek ne bileyim.. aldattıysan birçok şey bitmiştir sonuçta.

Bunun karaktersizlikle şerefsiz olmakla bir ilgisi yok sizin beğendiğiniz bir erkeği başka birisi beğenemez mi?
peki kaç erkek hoş alımlı bir bayanın doğrudan ilgisine kayıtsız kalabilir?
yani en temel nokta beğeni ortalaması yüksek erkekle olmak. çirkin tipsiz diğer bayanlarca seçilmemiş bir erkek bulursanız bir ihtimal sadık kalabilir ama beğenilen bir erkekle işiniz zor.
hem kocam yakışıklı olsun göze gönle hitap etsin ama başka bayanlar beğendiğinde de otursun oturduğu yerde meselesi işlemiyor bizim erkeklere.

Geçenlerde internette bununla ilgili bir makale okumuştum.Bir maddesi kaldı aklımda.Yaşı ilerleyen bazı erkekler bu durumu kabullenmek istemezlermiş ve yaşımın ilerliyor olması Hayatımı olumsuz etkilemiyor düşüncesini yaşamak için sldatırlarmış

Eşimde aşağılık kompleksi vardı. Psikolog öyle demişti. Herkes onu sevsin beğenesin istiyormuş. Fiili değil sosyal medya üzerinden çok kez boynuzlanmışım nişanlı iken. Ben evlenince öğrendim .konuştuğu kadınlardan kendisine bağlanan olunca hemen engellemiş ya da tersleyip bırakmış. Kadınlaşacak nişanlıyım demiş mesela. Sanal seç yapmışlar ahlaksızlsr. Hatta kadının biri epey yalvarmış nişanı at biz tanışıp görüşelim diye. Engellemiş vs. Ben eşimden dinlemedim kendim okudum hepsini gizli gizli aldığı ikinci telefonu yakalayıp. Hiçbir kadınla duygusal bağı da Yok hatta kadınlar ona yalvarıyor mesela konulmak için. Benim gerizekalı kocam da onları tersleyip engelleyip yenilerini aramış. Tamamen bozuk psikoloji işte

aldatmayan erkek yok bence firsatini bulamayan var
Bu teze göre hepimiz birer şerefsizle evliyiz ve bunu bile bile evli kalacak, bir de çocuk yapacak kadar onursuz, midesiziz. Bunu mu demek istediniz? Genellemeleri bir gözden geçirmekte fayda var.

Aldatmak ahlaksızlık evet, ama bu ahlaksızlığa nasıl düşüyorlar kısmına gelince, bir çok sebebi olabilir ama benim gördüğüm temel iki sebep var; öncelikle erkeğin kendini üstün ırk, kadını da dünyaya hizmet ve mutlu etmek için geldiğini zanneden, kendini bir b.k sanma sendromu. Yanındaki kadına saygısı olmayınca, sadakati, sevgisi de olmuyor. O aldatmıyor aslında, erkek olarak hakkı olanı yapıyor. Ve nasılsa yakalanırsa, uyduruktan bir "pişmanım, anlık bir hataydı" bahanesiyle büyük ihtimalle yırtacağını biliyor. Çünkü kadınların çoğu da erkeğin yüceltildiği şekilde kodlanmış. Şu forumdaki konulardan da bunu rahatça görebilirsiniz.

Bir diğer sebep de aşağılık kompleksi. Erkek olduğunu kadının varlığı üstünden ispatlama çabası... Kadını ezerek, döverek, aldatarak kendini her şeyi yapabilecek kadar güçlü hissetmeye çalışıyor işte zavallı erk beyin. Belki de kendini üstün ırk zannedenler de aynı aşağılık kompleksinin ürünüdür, bilemiyorum.

Sizin aracılığınız ile ivedilikle beğenmedim butonuna abananlara açıklama yapayım; belli ki giriş cümlemden de anlaşılmamış;
Arkadaşlar İRONİ yaptım İRONİ.
Yazdıklarıma kendim asla kat a katılmıyorum stop.
Konu sahibi açtığı konuda diyor ki;”tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?” bu bağlamda beklediği cevabı verdim.
Not:İRONİ YAPTIM.
Insan sonuna ünlem falan bisey koyar ne bilelim ironi mi gayet ciddi yazı duruyo

Çevremde o kadar fazla aldatılan arkadaşım var ki.
Eski konumu hatırlayanlar vardır belki eski sevgilim de evliymiş meğerse.
Bugün can arkadaşımın da aldatıldığını öğrendik.
Adam seviyor bence. Peki sevmesine rağmen neden aldatiyor. Tek gecelik ilişki de değilmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa gercekten tek eşlilik erkek doğasına aykırı diyenler doğru mu söylüyor?
Aldatan kişinin ahlakı konusunda hemfikiriz ama ben ahlaksız olduğundan, şerefsiz olduğundan vb. Tespitler yerine daha çok temelinde yatan nedeni merak ediyorum
Erkekliğe giden yolda şart sayanlar var. Bir de aldatmayan erkekler var ama arkadaş ortamı varsa bir erkeğin diğer eşini aldatan kaçamaklarını anlatıyorsa bazı şaşkın balıklar heycanlanıp denemek istiyor. Ben geçen gün 2 kişi öğrendim eşini aldatan.eşleri de bilmiyor dur. Resmen şokdayım. Hele birinin torunu var. Diğerinin karısı hem çok güzel hem evi çekip cevirir marifetli. Aileden maddi geliri var evine yine destek. Herkese şüphe ile bakar oldum.

Back
X