erkek sürücülerden nefret ediyorum

ddenizs

KRONİK MUTSUZ
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
44
0
86
Ankara
on seneden fazla oldu sürekli araba kullanıyorum bence bir bayan için özgürlük demek.ama her trafiğe çıktığımda erkek sürücülerin saygısızca iğrenç hareketlerinden tüm sinirlerim alt üst oluyor. klava: sanki araba kullanma hallı onların,tüm yollar onların iğreçler.en büyük hayalim bir tankla trafiğe çıkmak o zaman ne yaparlar görürüz bakalım klava: klava: klava:

ne yapıyorlar ki ben hiç karşılaşmadım...

sende bakma arabanın içine sinirlenmezsin..
ben hiç karsılaşmadım da gamyoncuiremsu

allah allah bende hiç karşılaşmadım tam olarak napiyorlar?
belkide ben hiç dikkat etmiyorum sağ sola ondan görmüyorumdur

canım bazen bende kızıyorum...zor durumda bırakıyorlar...trafıkte sıkıştırıyorlar...
anıden onune cıkıyorlar...kendılerınce ustunluk saglamaya calısıyorlar...
lambalar sureklı gornaya basıyorlar....dıkkat dagıtıyorlar....zaten trafık malum bıde bunlar sınır edıyorlar..
ha bazı erkeklerde gercekten saygılılar....onlara tesekkurler

arkadaşım sana teşekkür ederim birden sadece ben yaşıyorum sandım.
işte bunlardan bahsetmiştim.arabalara neden bakayımki yani arkadaşlar anlayışınıza şaşırdım sağolun! aslında işte bunun için bu foruma sadece okuyucu olarak katılıyordun yorumlarınız bazen ne kadar acımasız arabalara baktığımı düşünmüşsünüz pes yaaa

Bende sık olmamakla beraber trafiğe çıkıyorum. İnanın bana bende iğreniyorum Özellikle gençlerden. Çok yakın geçiyorlar, birden önüne sürüyorlar. Açıkçası panik yapıyorum bu durumlarda. Ne yazıkki dert anlatabilecek kimse yok bu konuda. en çok buna üzülüyorum...

canım bende bazen bazı davranılşlar gördüm..
ama çok nadir...
özellikle korna çalmalar ,el sallamalar falan..
hatta bazı trafık magandaları sıkıştırıyorlarmış falan.

yani bence araba kullanma konusunda kimse kusura bakmasın ama erkekler çok daha iyi. ben araba kullanmıyorum ama ailemin ya da erkek arkadaşımın arabasındayken dikkat ettiğim kadarıyla, hem yavaş hem de en sol şeritten gidenler, 2 şeridi ortalayarak 2 şeritlik yol kaplayanlar ki ciddi acayip sinir oluyorum buna :mymeka:, yol vermeyenler, soluna, arkasındaki araçlara falan bakmadan dönmeye çalışanlar vs yüzde 90 kadın. ben tesadüfen hep kötülere denk geliyorsam bilemicem. aynı cinsiyetten olmamıza ve kadınlara karşı yapılan kadınlar bunu beceremez vs. olayına çok karşı olmama rağmen ciddi trafikte kendi cinsime sinir oluyorum. ama sizin sinir olmanızdaki neden trafikte sıkıştırmaları, bakmaları gibi şeylerse doğrudur, kıro çok. kaydirigubbakcemile

doğru söylüyorsun canım ama insanların birbirine saygısı olsaydı trafik kurallarına gerek kalmazdı zaten.evet doğru sol şeriti kapatan 2 şeritlik yol kaplayan işlek yollarda dönemeyip trafiği kapatan bayanlar ama bu acemiliğin geçmesine izin vermeyenlerde erkekler.çok güzel araba kullanan bayan arkadaşlarım var ben uzun yollarda da kullanıyorum saygı birazcık saygı o kadar işte bütün sır bunda

ay kızlar kusura bakmayın da bende bir bayan olarak ne zaman bişi görsem kesin kadındır diyorum ve şimdiye kadar hiç yanlış tahminde bulunmadım belikide çok dikkat ettikleri için hareketlerde serilik olmuyo bilemiyorum tabi genelleme yapmıyorum çok güzel kullananlarımızda var. bu trafik magandaları ise ayrı olay ben ölümden döndüm onlar yüzünden araba kullanma korkumu yeni atıyorum sayesinde o adamın. allahın belası pislik adam. ciddi derecede tehlikeli bi kaza atlattım aklıma geldikçe titrerim hala, bir süre arabaya hiç binemedim. ama yaptığını yanına bırakmadım indim bir güzel kavga ettim hatta oraları pek hatırlamıyorum zor tuttular beni deli gücü geldi resmen dövücektim adamı.bi an sadece allahım şuna at yumruğu kır şu gözlüğü ortadan ikiye dediğimi hatırlyorum kendime ve sonra ilk darbeyi vuran daima suçludur nolur bana vursun diye dua ettim. vurmadı pislik keşke vursaydı da olayı tamamen büyütseydim.
bomboş yolda beni sol şeride öyle bir sıkıştırdı ki benim arabam alçak bir araba biraz da oynanmış yani alçaltılmış, benim aynam onun aynasının altındaydı ve kornam bozuktu hiç tepki veremedim fren yapamam viraja giriyorum hızım bayaa yüksekti (ki burda ben hatalıyım hızdan dolayı) savururum diye gaza basamadım geçerken arkadan takar dönerim diye. ve soldan orta refüjdeki taşlara 2 cm bile yoktu. allah korudu verilmiş sadakam varmış eğer ki ufacık hakimiyetim gitseydi korksaydım panik yapsaydım o an rahat 20 takla atardım ve parçamızı bulamazlar arabayla gömerlerdi. tabi adam çekildikten sonra olayın ciddiyetini kavradım sağa çektim çıktım 4 şeritli yolun ortasına durdurdum pisliği. hem suçlu hem güçlü bide utanmadan. hey allahım hey.allahtan arabadaki sopamı eve bırakmıştım o gün yoksa yemin ederim adamı öldürürdüm.

ay kızlar kusura bakmayın da bende bir bayan olarak ne zaman bişi görsem kesin kadındır diyorum ve şimdiye kadar hiç yanlış tahminde bulunmadım belikide çok dikkat ettikleri için hareketlerde serilik olmuyo bilemiyorum tabi genelleme yapmıyorum çok güzel kullananlarımızda var. bu trafik magandaları ise ayrı olay ben ölümden döndüm onlar yüzünden araba kullanma korkumu yeni atıyorum sayesinde o adamın. allahın belası pislik adam. ciddi derecede tehlikeli bi kaza atlattım aklıma geldikçe titrerim hala, bir süre arabaya hiç binemedim. ama yaptığını yanına bırakmadım indim bir güzel kavga ettim hatta oraları pek hatırlamıyorum zor tuttular beni deli gücü geldi resmen dövücektim adamı.bi an sadece allahım şuna at yumruğu kır şu gözlüğü ortadan ikiye dediğimi hatırlyorum kendime ve sonra ilk darbeyi vuran daima suçludur nolur bana vursun diye dua ettim. vurmadı pislik keşke vursaydı da olayı tamamen büyütseydim.
bomboş yolda beni sol şeride öyle bir sıkıştırdı ki benim arabam alçak bir araba biraz da oynanmış yani alçaltılmış, benim aynam onun aynasının altındaydı ve kornam bozuktu hiç tepki veremedim fren yapamam viraja giriyorum hızım bayaa yüksekti (ki burda ben hatalıyım hızdan dolayı) savururum diye gaza basamadım geçerken arkadan takar dönerim diye. ve soldan orta refüjdeki taşlara 2 cm bile yoktu. allah korudu verilmiş sadakam varmış eğer ki ufacık hakimiyetim gitseydi korksaydım panik yapsaydım o an rahat 20 takla atardım ve parçamızı bulamazlar arabayla gömerlerdi. tabi adam çekildikten sonra olayın ciddiyetini kavradım sağa çektim çıktım 4 şeritli yolun ortasına durdurdum pisliği. hem suçlu hem güçlü bide utanmadan. hey allahım hey.allahtan arabadaki sopamı eve bırakmıştım o gün yoksa yemin ederim adamı öldürürdüm.

Bazı erkekler kasıtlı olarak bayanlara gıcıklık yapıyorlar ben çok şahit oldum valla.. Kırmızı ışıkta bile beklerken arkandan sabırsızca kornaya basarlar, sıkıştırırlar v.s.

Sana katılıyorum ben de Ankaradayım ve Ankarada ayı tipli şoför çok ne yazık ki..örneğin bazı dolmuşçular ya da kırolar... hafta sonu cıkmakta fayda var trafiğe ..hafta içi çok yoğun biliyorsun..saygılı erkekler yol verenler de oluyor ama nadir..bayanların hangi işi kolay ki!

arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.ama araba kullanmayı bırakma.bende bu şekilde bir kaza geçirdim ayının biri beni 25 m.sürükledi emniyet kemerim olmasaydı bende yoktum şu anda.bende bir süre araba kullanamadım ama sonra mecbur.ya otobüslerde ya da biri beni götürse diye bekleyeceğime kullanmaya başladım tekrar ama sopa iyi fikirmiş.ankaradaki minibüsçülere yetmez ama kötükedihüsoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…