Nişan Erkek tarafına götürdüğümüz bohçamız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kaynana kayınpeder ve kardeşine hazırladık. Birde köyden Babaanne gelmişti ona da hazırladık. Gerisi hepsi Damat beyin :109:

ya bu ne kadar çooooook:D vallahi gözüm korktu...bizimde bi iki aya olcak galiba böyle hazırlıklar ama çook uğraşmam gereken şey var ya..... Allah mutlu etsin sizleri.. her anınız böyle güzel heyecanlı geçsin inş..

hepsı çok çok guzel ben evlenırken yapmadım ama gecen ay erkek kardesım evlendı sagolsun o yapmış çok guzellerdı şok oldum gelınımız bana eşime anneme babama yengeme halama ananeme babanneme yapmış çok guzel özenmışlerdi :)))))

ya gerçekten ben çook çok beğendim çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık, yalnız birşeyi merak ettim içinden senin ve nişanlının resminin olduğu yuvarlak beyaz şeyler var o nedir? :))

maş canım herşey kusursuz gözüküyor. Merak ediyorum sen bu bohçaları ne zaman erkek evine götürdün nişandan sonra mı :/

wayyyyyyy süper ötesi olmuş twigy terlik bile koymuşsun bohçaya :) hepsi çok güzel olmuş gerçekten maşallah ben de merak ettim o yuvarlak resmli şeyler nedir sabuna benziyor sanki

Resimli Sabun :3:

Evet bizde adet kız evine nişandan 1 hafta önce gelir, erkek evine de nişandan bir hafta sonra götürülür.

Herkese teşekkürler :21:

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım valla maşallah herşeyden fazla fazla yapmışsınız elleriniz dert görmesin. anneniz hamarat galiba bizim kız daha üç yaşında ama korktum valla sizin bohçaları görünce. ne demişlar kız beşikte çeyiz sandıkta sizinki o hesap galiba. ya çok konuştum ama bişey sormak istiyorum. mutfak önlüklerine bayıldım harikalar nerede yaptırdın onları benimde kız kardeşim sözlü ona yaptırmak istiyorum süpermiş vallahi.:nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim. Hepsini kendim yaptım kendim ilgilendim. Önlükleri de bi arkadaşım dikmişti. Ama internette de satan çok bu tür ürünler.

bohçalar çok özenli ve çok güzel.resimli sabunlar çok hoş olmuş.damat çok şanslı.sanada aynı özen gösterildi mi.çok merak ettim.mutluluklar dilerim.

Back
X