şimdi kızlar ben yeni evlendim ve adettendir diye bohça dağıtılması gerekiyor ancak,sadece erkek tarfına verilirmiş kız tarafına verilmezmiş diyor erkek tarafı ve bunula ilgili eşim kendi tarafını çok tutuyor beni dinlemiyor.düğün biraz olaylı oldu takılardan dolayı ve hepsi surat çevirdi evimize gelmesin diyen bile var bide arkamdan bir dünya laf dedikodu gidilirmi şimdi siz söyleyin,ben hiçbirine gitmek istemiyorum çünkü hiçbirini istemiyorum ne konuşmak ne görüşmek ama eşim çok zorluyor beni bu konu da,bide hiç laf getirtmiyor ben şöyle demişler diyorum hayır yoo onlar öyle demez kesinlikle diyor. sıkılıyorum artık ya.hemde 2 ay geçti bohça gidermi ki ya??????bence geçti yani vermekte istemiyorum zaten ne dersiniz sizlerde?????????
şimdi kızlar ben yeni evlendim ve adettendir diye bohça dağıtılması gerekiyor ancak,sadece erkek tarfına verilirmiş kız tarafına verilmezmiş diyor erkek tarafı ve bunula ilgili eşim kendi tarafını çok tutuyor beni dinlemiyor.düğün biraz olaylı oldu takılardan dolayı ve hepsi surat çevirdi evimize gelmesin diyen bile var bide arkamdan bir dünya laf dedikodu gidilirmi şimdi siz söyleyin,ben hiçbirine gitmek istemiyorum çünkü hiçbirini istemiyorum ne konuşmak ne görüşmek ama eşim çok zorluyor beni bu konu da,bide hiç laf getirtmiyor ben şöyle demişler diyorum hayır yoo onlar öyle demez kesinlikle diyor. sıkılıyorum artık ya.hemde 2 ay geçti bohça gidermi ki ya??????bence geçti yani vermekte istemiyorum zaten ne dersiniz sizlerde?????????
canım benim bildiğim amca dayı hala teyze verilir ama iki tarafada.. bence erkek tarafı sizin tarafı biraz ekarte etmeye çalışıyo olabilir. yeni evlendiğinde oluyo böyle gelin sanki çöpten bulunmuş gibi ailesiyle fazla samimi olsun istenmiyo. Benim kaynanam bana ilk zamanlarda anne evine fazla gidilmez evine alışamazsın filan diyodu benim annem arabayla bana 1 saatlik uzaklıkta ve ilk başlarda bir iki sefer 15 günde bir gitmiştim kaynanamlada altlı üstlü oturuyorum 1 sene sabah çıktım akşam indim evime ama 15 günde bir annemlere gitmem gözüne batmıştı. ondan sonra yok çok gezenin ayağına bilmem ne bulaşır vs halbuki kocamsız 5 senedir sokağa adım atmam attıysam bile sayılıdır yani. Anlayacağın seni huzursuz etmek için napcağını şaşırır kaynana taviz verirsen sürekli huzursuz eder ve benim gibi 5 senede geçse kendini anlatmakla yırtınırsın seni herşeylerini yapmaya onlara hizmet etmeye mecburmuş gibi görürler ama kendileri bir doğum yapsan tozunu bile almazlar. Ne diyim kocanla aranı bozma gidelim de ama senin tarafada götür yani ne onların istediği olsun ne de bişey diycek lafları olsun. götürdün mü götürdün amaaaa kendi tarafına da götürdün hiççç bişey diyemezler.ağızlarına şekeri tıkamış olursun
Bohça nedir ki ya bu sebepten huzur bozmaya değer mi cidden bazı aileleri anlamıyorum yıl olmuş 2011 kafa kalmış 1911'de resmen.
bana da aynısını yapıyorlar yok anneme gidemezmişim haftada 1 gidecekmişim çok gezmeyecekmişim,geç saatlere kadar dolaşmayacakmışım,arkadaşlarımı silecekmişim ,akrabalarımla telefonda konuşmayacakmışım v.s gibi bir sürü zırvalıklar yani.bende altlı üstlü otuduğum için birşey olsa hemen yetiştiiriyor kaynanamla görümcem sanki onlar değilde eşim söylemöiş gibi de söyletiyorlar eşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?