Erkek tecrübesi olanlar?

notokayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
41
5
31
Merhaba. Uzun zamandir forumu takip ediyorum ama bu soruyu sorabilmek icin uye oldum direk konuya giriyorum.
2 yıl once birbirimiz seviyoduk ama yollarımiz ayrilmak zorunda kaldi ve dogal olarak 2 yildir gorusmuyoruz , cok uzak sehirlerde yasiyoruz. Bundan 5 ay once faceden mesajlastik bir sure ama sonra onuda kestik. Ve gecen gun gecenin bir yarisi bana faceden mesaj atmis soru isareti "?" yollamis ama ben bu mesaji 1 gun sonra gordum ve hemen cevap attim bikac sey yazdim ama bu sefer o cevap atmadi. Daha dogrusu mesajlarim okundu olarak gosterilmiyor ama interneti kapatip okudugundan eminim. Simdi sormak istedigim biz bu kisiyle 2 yildir gorusmuyoruz bana neden mesaj atmis olabilir hala bana ilgisi var midir?

Dipnot: bu arada kendisi coook egolu ve bundan 5 ay once bana teklif edip hislerini soylemisti ama benim bi problemim yuzunden olamamistik.

Son düzenleme:
O başlık çok başka şeylere çekiliyor ben söyleyeyim de.
Erkek tecrübesi olmak ne demek? :KK14:

Neyse, cevap veriyorum. O adamdan hiçbir şey olmaz kusura bakmayın da. Sizi denemek için "?" atmıştır ve hatta belki o bile atmamıştır kızın birisi "kim bu?" diyip denemek istemiştir ne tarz cevap vereceksiniz diye. Yatan bir erkek demişsiniz zaten, böyle insandan size hayır gelmez bence. Kadını kullanmak için bir obje gören erkeği düşünüp konu açmaya kadar önemsemeyi bırak, adam diye kaale almam.

Onun sana karşı ilgisi var mi yok mu bilemem ama senin hala ilgin var belli:KK14:

? Bu isarete karsilik yine ayni isaret ya gönderilir ya gönderilmez. Siz neden bir sürü sey yazma gereği duydunuz ki?

Dipnot: erkek tecrübesi nedir kardes? ?

Erkek tecrübesi derken? :KK57: Sadece bi soru işareti gönderdi diye saNa hala ilgisi olduğunumu düşünüyorsun tatlım? Düsünme.... Yem atmış sende oltaya gelmişin, tabi erkek tecrüben yok olsa yapmazdın :63:

O başlık çok başka şeylere çekiliyor ben söyleyeyim de.
Erkek tecrübesi olmak ne demek? :KK14:

Neyse, cevap veriyorum. O adamdan hiçbir şey olmaz kusura bakmayın da. Sizi denemek için "?" atmıştır ve hatta belki o bile atmamıştır kızın birisi "kim bu?" diyip denemek istemiştir ne tarz cevap vereceksiniz diye. Yatan bir erkek demişsiniz zaten, böyle insandan size hayır gelmez bence. Kadını kullanmak için bir obje gören erkeği düşünüp konu açmaya kadar önemsemeyi bırak, adam diye kaale almam.

Yok kizin biri atmaz aylaaar onceki konusmamizin o telefonda durmadigina eminim. Ayrica o kisi benimle birlikteyken tabi ki boyle biri degildi ama suan ozgur o yuzden ne yaptigiyla ilgilenmiyorum.

Erkek tecrubesi diye baslik gorunce +18 sandim ergen derdi cikti. Bu kadar nette takilacaginiza sevgili derdine duseceginize biraz kitap okuyun kendinizi ifadeden acizsiniz ergenuslar
Peki sizin akliniz neden hemen baska bir seye gitti erkek tecrubesi deyince? Ayrica ergen bi yasta degilim

Erkek tecrubesi ne olaki?
Erkek gordunuz mu?evet gordum tecrubeliyim bu konuda :KK53::KK45::KK70:

Yok kizin biri atmaz aylaaar onceki konusmamizin o telefonda durmadigina eminim. Ayrica o kisi benimle birlikteyken tabi ki boyle biri degildi ama suan ozgur o yuzden ne yaptigiyla ilgilenmiyorum.

Bana pek ne yaptığıyla ilgilenmiyormuşsunuz gibi gelmedi de neyse. Ama önemseseydi en azından bir cevap atardı burası da kesin.

X