Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar erkek tipi dökülmesi olup, saçında ciddi bir açılma olup ben bunu yendim diyen var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arydsm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
412
251
103
Arkadaşlar uzun yıllardır saçlarım dökülüyor lise yıllarından beri. Ben bunu başlarda önemsememiştim ta ki saçlarım seyrekleşip özellikle tepe kısmı açılana kadar. şuan 27 yasındayım.ara ara drlara gittim tahliller yapıldı demir biotin vs takviyeler aldım.değerler yerine geldi dökülme durmadı. Tiroit sorunum yok.hormonal dedi en son dr. Doğum knt hapı ve minoksil önerdi. Ben gebelik düşünüyorum ikisinide kullanamam. Zatn doğm knt hapı geçici bi çözüm. Kadın doğumcu dr hormonlarında çok asırı birsey yok o kadar dökülme yapacagını sanmıyorum diyor.Yağlar bi işe yaramıyor.napmalıyım ben bilemiyorum artık . Bu tip dökülme, seyrelme yasayıp sonra düzelen var mı çok merak ediyorum ?

saç diplerine sakın yağ kullanma. ben kullandım yağdan daha çok döküldü saçım cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim.

Cildiye ye
saç diplerine sakın yağ kullanma. ben kullandım yağdan daha çok döküldü saçım cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
Cildiyeye çok gittim. Yukarda da dediğim gibi vitamin ve minoksil veriyrlar. Doğum knt hapı bide.

Ben prof.dr. server serveroğluna gittim erkek tipi dökülme için. Minoksil verdi . Hamike olduğunu öğrenene kadar kullan. Hamilelikte saçlar çok güçlenir. Doğumdan sonra o çıkan saçları korumak için yine kullan dedi. Zararı yokmuş. arydsm arydsm

Bende de bu sıkıntı var server beye gittim aynen sylediği şeyleri banada dedi yaklaşık 6aydır minoksil kullanıyorum pek faydasını göremedim ince küçük saçlarım var tepemde biraz ama seyrekliği kapatacak derecede değil saçlarım git gide inceliyor cansızlaşıyor. %5minoksili önermişti aşırı derecede kepeklenme kaşıntı yaptığı için %2liği kullanmaya basladım ama yok durduramıyorum saçım çok çok az ve git gide de azalıyor. Bunun çözümü yok bence

Minoksil başlarda sende de dökülmeyi arttırdı mı? Benim 1 ay oldu. Çok aşırı dökülme başladı. Böyle olunca etkisi olacağı anlaşılıyormuş güya ama bilmiyorum. Server bey zaten herkese minoks yazıp gönderiyor anladığım kadarıyla. Bunun ilacı yok başka:( kemdi kendine de durmuyor :( ben de yeni evlendim güya evlenince kendine dikkat eden kadınlardan olucaktım ama bu iğrenç saçlarla pek mümkün değil.
Kısa kestirip peŕuuk taksam mı diyorum
Hiç değilse kendime güvenim gelir. Yabancılar özelliklede zenciler peruğu çok kullanıyor ama yine de insan eski halini istiyor.
Bütün dünyam saç oldu. Çok mutsuzum.@ceastrlak

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bnde aynı psikolojideyim okulum 1yıl sonra bitiyor bitmeden öbce söz veya nişan yapmayı düşünüyordum bende ama şimdi istemiyorum kendime güvenim sıfır 3yıldır bi iki tane çıt çıt takıyorum onlar dahi gözükmeye basladı ne yapıcamı bilmiyorum minoksilin ilk aylarda etkisi öyle oluyor evet. Devam et ara verme hiç. Saça gelince bende bu konuda o kadar mutsuzumki anlatamam evlenmekten Kaçıyorum şuan psikolojimi çok bozdu

Saça bu kadar odaklanıp hayatının normal seyrini değiştirme . Evlensen de bu dert var evlenmesen de. Eminim yine de çok güzelsindir.
Tepelikler var ya da böyle yarım peruklar ne bileyim takma kahkül falan var onları denesene.
Ben çok döküldüğünden saçımı boyatamıyorum. o yüzden de renk tutmaz diye alamıyorum. Benim her yerden dökülüyor. Öfff. Tek umudum server beydi. Ondan da minoksil çıktı. Sen de işe yaramıyor dedin:) allah yardımcımız olsun.

Ama kullan en azından dkülmeyenleri korursun. Ben kaynak düşünüyorum bi kadın daha var oya oğuz diye onada muayene oldum kullanabilirsin dedi istanbul da bi yer araştırdım o kadar kafam karışık ki gözükücek biliyorum ama gözükmeyen kaynaktan bahsediyorlardı. Aslında bi başlık açmak istiyorum hem erkek tipi dökülmesi olup hemde kaynak yaptıranlatın yorumlarını merak ediyorum

Yok kızlar yok bunun Çözümü. Her seyi denedim. Ara ara azalıyor sonra tekrar artıyor dökülme. Minoxsil kullanamadım çok şiddetli baş ağrısı yapıyor bende dayanamadım. Bıraktım. Isırgan kürü ne başladım inş işe yarar. Sarımsak zeytinyağı da yapıyorum.

Kaynak var olan saçları döküyor diye biliyordum uyuması ve yıkaması zormuş. Konuyu açarsan belki yanlış bildiklerimizi düzeltirler. Oya oğuz ne dedi. O da mı minoksil önerdi.
İyi bayramlar bu arada P Pineapplem arydsm arydsm

merhaba ben son olarak prp mi ne o işlemi deneyeceğim sanırım kök hücre tedavisi mi diyorlar hani kendi kanını alıp ona bir işlem yapıp saç köklerine enjekte ediyorlarmış
mezaterapi değil ama bu kendi kanundan olan bişey canlı hücre mi acaba
deneyip fayda gören olmuş
ama ücreti bilmiyorum bu aralar gidip nedir ne değildir iyice bilgi alıcam
mezoretapi minoxil vs yağlar falan bende işe yaramadı... hormon tiroid vs bir sorun da çıkmadı sadece genetik dendi annemde böyle çünkü...
şuan ersağ kremsiz şampuan + bi şampuan ve tonik kullanıyorum .. şuan hiç dökülmem yok ama tepeler açıldı zaten
:((( onlara çare lazım

Minoksili ben 1 aydır kullanıyorum tepe bölgeme. Açılma ilerlemedi ancak ensede yanlarda saçlarım yağmur gibi akmaya başladı:( hala kullanıyorum. Prp ben de istiyorum ama onu yapacak yerinde kaliteli olması gerekiyor. Kitleri mi ne farkediyomuş işe yaramayabiliyormuş.

merhaba ben son olarak prp mi ne o işlemi deneyeceğim sanırım kök hücre tedavisi mi diyorlar hani kendi kanını alıp ona bir işlem yapıp saç köklerine enjekte ediyorlarmış
mezaterapi değil ama bu kendi kanundan olan bişey canlı hücre mi acaba
deneyip fayda gören olmuş
ama ücreti bilmiyorum bu aralar gidip nedir ne değildir iyice bilgi alıcam
mezoretapi minoxil vs yağlar falan bende işe yaramadı... hormon tiroid vs bir sorun da çıkmadı sadece genetik dendi annemde böyle çünkü...
şuan ersağ kremsiz şampuan + bi şampuan ve tonik kullanıyorum .. şuan hiç dökülmem yok ama tepeler açıldı zaten
:KK43:(( onlara çare lazım
Prp denilen işlemi iyice araştırdın mı? Bırakınca tekrar dökülme oluyor diye duydum. İşe yarayacağını bilsem yaptırcam da.

Prp denilen işlemi iyice araştırdın mı? Bırakınca tekrar dökülme oluyor diye duydum. İşe yarayacağını bilsem yaptırcam da.
yok araştırmadım gidicem ama yakında iyi bir cildiyeci araştırıyordum kardeşim yüzü için gitti memnun kaldı yüzüne uyguladılar bu işlemi sivilce izleri için...yazarım doktorun diyeceklerini

Minoksili de sorar mısınız? Ben de cmt server serdaroğluna gidicem ben de ona sorarım prp yi yazarım.

Server Serdaroğluna sormustum maddiyatının iyi olması lazım zaman ayırman gerek ve acısına katlanmalısın yararlı birsey olsa ben burda yaparım falan demişti bana o adam sadece minoksili öneriyor oda pek işe yaramıyor küçük saçlar çıkıyor onlarda açılan yerleri pek kapatmıyor sonra tekrar dökülüyor.benimde annemde var bu durum çok can sıkıcı ya gercekten bi kadının güvenini tamamen bitiriyor.

Prp ve Mezoterapi düşünenler benim önerebilicem güvenilir bir yer var istanbulda ben yüzüm ve saçım için gitmiştim çok sivilcem vardı memnun kaldım saçım için bna aldactone die bi hap verdi kullanmaya korktum araştırıp öyle baslıcam prp yi bnde istiyorum en azından denicem belki bi faydası olur

Back
X