Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyorBu ne böyle üyeler anlaşıp aynı konuyu mu açıyor ger yerde saç dökülmesi salgın var herhalde
Aslinda en temizi arkadasin da dedigi gibi hepsi gecici cozun oluyorcanım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyor
Donör bölgeniz gür müydü çok?birde seyrek alan genişmiydi az mıydı?canım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyor
ne zman ekim yaptirdiniz ? Ekim işleminde saçlarınızi kazidilar mi ? Biraz bilgi verirseniz iyi olur.canım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyor
Benim epey oldu ekim yapılalı saçlarım kazınmadan yapıldı enseden şerit halinde değil tek tek aldılar ama hiç hissetmedim kolay geçti tahmin ettiğimdenne zman ekim yaptirdiniz ? Ekim işleminde saçlarınızi kazidilar mi ? Biraz bilgi verirseniz iyi olur.
Epey derken 2 sene mi 5 senemi sure belirtirseniz daha iyi olur:))Benim epey oldu ekim yapılalı saçlarım kazınmadan yapıldı enseden şerit halinde değil tek tek aldılar ama hiç hissetmedim kolay geçti tahmin ettiğimden
sürenin bir önemi yok ama yine de 2015 de ekim yapıldıEpey derken 2 sene mi 5 senemi sure belirtirseniz daha iyi olur:))
Peki dökülme devam etmiyo mu ? Tesekkur ederim cevaplar icin :)sürenin bir önemi yok ama yine de 2015 de ekim yapıldı![]()
Çok şükür dökülme kalmadı, ama sac spreyi ve jöle kullandığımda elime gelen saçlar oluyo. Onun dışında neredeyse yokPeki dökülme devam etmiyo mu ? Tesekkur ederim cevaplar icin :)
Diger mesajlarınıza baktim. Bi yerde strese bagli dokulme yaşadığınızı yazmışsınız. Bu baslikta da erkek tipi dokulme olduğunu yazmışsınız. Eger strese bagli bi dokulmeyse stres sureci gectikten sonra zaten sackar tekrar yerine gelmeye baslar o yuzden sac ekiminiz de başarılı olmustur. Erkek tipi dokulmede dokulme omur boyu devam edecegi icin sac ekiminin basarili olacağını sanmıyorum. Aciklik getirmek istedim . Bosuna umut bağlayanlar olmasin.Çok şükür dökülme kalmadı, ama sac spreyi ve jöle kullandığımda elime gelen saçlar oluyo. Onun dışında neredeyse yok
Erkeklerde bile dökülme belli bi zaman sonra duruyor giden gidiyor kalan kalıyor.kadınlarda neden ömür boyu devam ediyor dökülmeDiger mesajlarınıza baktim. Bi yerde strese bagli dokulme yaşadığınızı yazmışsınız. Bu baslikta da erkek tipi dokulme olduğunu yazmışsınız. Eger strese bagli bi dokulmeyse stres sureci gectikten sonra zaten sackar tekrar yerine gelmeye baslar o yuzden sac ekiminiz de başarılı olmustur. Erkek tipi dokulmede dokulme omur boyu devam edecegi icin sac ekiminin basarili olacağını sanmıyorum. Aciklik getirmek istedim . Bosuna umut bağlayanlar olmasin.
Omur boyu dediğim, yani dr menopoza kadar dokulur sonra azalir dedi. Menopoz yasi kac olursa artik annem 50 hala girmedi onun da hala tutam tutam dokuluyorErkeklerde bile dökülme belli bi zaman sonra duruyor giden gidiyor kalan kalıyor.kadınlarda neden ömür boyu devam ediyor dökülme![]()