Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar erkek tipi dökülmesi olup, saçında ciddi bir açılma olup ben bunu yendim diyen var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bana da prp ve mezoterapi için zaman ve maddi kayıp dedi. Minoksile devam ve biotin içicekmişim ama saçım çok dökülüyooooooorrrrrrrr

Merhabalar mesajların sadece son yazılanlarini okuyup yorum yapıyorum. Istanbul da sac alanında uzman birçok doktora gittim server bey de dahil çözüm bulamadim hikâyelerimiz neredeyse aynı benim de annemde var bu dökülme tipi gerçekten baş belası bir dökülme. Yararlı bir tedavi şekli bulan var mı?

Tedavisi hep gecici seyler. Minoksil kullanmam her gun ona zaman ayir para ayir yok cazip gelmedi. Bana da cildiye demir ve minoksil verdi ama demir degerleri normal. Bende ki genetik ailede dokulme var. Harici yontem deneyen var mi mesela sac ekimi filan.

Bu ne böyle üyeler anlaşıp aynı konuyu mu açıyor ger yerde saç dökülmesi salgın var herhalde

Bu ne böyle üyeler anlaşıp aynı konuyu mu açıyor ger yerde saç dökülmesi salgın var herhalde
canım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyor

canım sac ektirdim ben en temizi, simdi dökülme de yok seyrelme de. Kafam rahat. Erkek tipi dökülme vardı bende Nebil Bozdoğan'a gittim ekildi simdi mis gibi hacimli dibi zor görünüyor
Aslinda en temizi arkadasin da dedigi gibi hepsi gecici cozun oluyor

ne zman ekim yaptirdiniz ? Ekim işleminde saçlarınızi kazidilar mi ? Biraz bilgi verirseniz iyi olur.

ne zman ekim yaptirdiniz ? Ekim işleminde saçlarınızi kazidilar mi ? Biraz bilgi verirseniz iyi olur.
Benim epey oldu ekim yapılalı saçlarım kazınmadan yapıldı enseden şerit halinde değil tek tek aldılar ama hiç hissetmedim kolay geçti tahmin ettiğimden

Çok şükür dökülme kalmadı, ama sac spreyi ve jöle kullandığımda elime gelen saçlar oluyo. Onun dışında neredeyse yok
Diger mesajlarınıza baktim. Bi yerde strese bagli dokulme yaşadığınızı yazmışsınız. Bu baslikta da erkek tipi dokulme olduğunu yazmışsınız. Eger strese bagli bi dokulmeyse stres sureci gectikten sonra zaten sackar tekrar yerine gelmeye baslar o yuzden sac ekiminiz de başarılı olmustur. Erkek tipi dokulmede dokulme omur boyu devam edecegi icin sac ekiminin basarili olacağını sanmıyorum. Aciklik getirmek istedim . Bosuna umut bağlayanlar olmasin.

Diger mesajlarınıza baktim. Bi yerde strese bagli dokulme yaşadığınızı yazmışsınız. Bu baslikta da erkek tipi dokulme olduğunu yazmışsınız. Eger strese bagli bi dokulmeyse stres sureci gectikten sonra zaten sackar tekrar yerine gelmeye baslar o yuzden sac ekiminiz de başarılı olmustur. Erkek tipi dokulmede dokulme omur boyu devam edecegi icin sac ekiminin basarili olacağını sanmıyorum. Aciklik getirmek istedim . Bosuna umut bağlayanlar olmasin.
Erkeklerde bile dökülme belli bi zaman sonra duruyor giden gidiyor kalan kalıyor.kadınlarda neden ömür boyu devam ediyor dökülme :(

Erkeklerde bile dökülme belli bi zaman sonra duruyor giden gidiyor kalan kalıyor.kadınlarda neden ömür boyu devam ediyor dökülme :KK43:
Omur boyu dediğim, yani dr menopoza kadar dokulur sonra azalir dedi. Menopoz yasi kac olursa artik annem 50 hala girmedi onun da hala tutam tutam dokuluyor

Back
X