• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tipi sac dokulmesi lutfen yardim edin

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.710
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kizlar selam son 4 senede 2 dogum ve 3 sene emzirme suresi yasadim sonrasinda cok fazla sac dokulmem basladi kan degerlerim normal hic bir sorun yok asiri kuru ince telli bir saca donustu saclarim normalde cok hacimli nemliydi ne oldu anlamadim yillardir elidor turuncu sampuan kullaniyorum bakim olarak pek birsey yapamadim son donemlerde cocuklardan bana dokulme onleyen kür tarifi sampuan bakim urunu tavsiyeleri verirseniz cok sevinirim inanin bir tutamdan az kaldi sacim

Emzirme doğum mahvetmiştir kan değerlerine baktır kaliteli gıda takviyesi kullan ben aminexil kullanıyorum kerastase vichy her markada var küçük ampul şeklinde kür olarak kullanırım bir de saç için takviye kullanıyorum

Emzirme doğum mahvetmiştir kan değerlerine baktır kaliteli gıda takviyesi kullan ben aminexil kullanıyorum kerastase vichy her markada var küçük ampul şeklinde kür olarak kullanırım bir de saç için takviye kullanıyorum
Kan degerlerime baktirdim hepsi normal bir sorun yok sac icin kullandiginiz takviye nedir

Kan degerlerime baktirdim hepsi normal bir sorun yok sac icin kullandiginiz takviye nedir
Saç içln ideal seviyede değildir belki ben vegamour priroin xpecia vs denedim hep iyi geldi her sene 3 4 ay kullanırım saçlarımda saç kıran oluşuyordu eskiden şuan yok. Normalde gür uzun kalın saçlarım var ama saçkıran belası aniden beliriyor 2 senedir şükür yaşamıyorum

Erkek tipi dökülme diyebilmeniz için saçın alın, şakak ve üst kısımlardan dökülüp, derinin görünüyor olması gerekir.
Kan tahlillerim normal diyorsunuz ama aile hekimi yaptıysa D vitaminine bakılmamıştır, D vitamininize baktırın, sanılanın aksine 50 ve üstü olması gerekir. D vitamini düşüklüğü dökülme yapar.

Eczaneden likit forma D3 k2 alıp kullanın.

Saç içln ideal seviyede değildir belki ben vegamour priroin xpecia vs denedim hep iyi geldi her sene 3 4 ay kullanırım saçlarımda saç kıran oluşuyordu eskiden şuan yok. Normalde gür uzun kalın saçlarım var ama saçkıran belası aniden beliriyor 2 senedir şükür yaşamıyorum
Cok tesekkur ederim 🥰

Erkek tipi dökülme diyebilmeniz için saçın alın, şakak ve üst kısımlardan dökülüp, derinin görünüyor olması gerekir.
Kan tahlillerim normal diyorsunuz ama aile hekimi yaptıysa D vitaminine bakılmamıştır, D vitamininize baktırın, sanılanın aksine 50 ve üstü olması gerekir. D vitamini düşüklüğü dökülme yapar.

Eczaneden likit forma D3 k2 alıp kullanın.
Tam olarak o sekilde dokulmem var annemde de var zaten genetik oldugu icin korkuyorum tahlilleri ozel hastanede yaptirdim diyetisyen icin bakilmisti diye hatirliyorum bakilmadiysa tekrar veririm cok tesekkur ederim

Back
X