Buna evlenmeden önce karar vermeniz gerekmiyor muydu?çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
neden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
Acilen evliğinizi kıyaslamayı bırakmalısınız. Mutsuzluğunuz daha da artar.neden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
O halde boşanıp neşe dolu, heyecanlı, dolu dizgin biriyle olun. Baştacı olmak da, yerin dibine sokulmak da insanın kendi seçimidir.neden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
Bu birşeye ilgi duymak ile alakalı. Yanlış anlamayın ama bende doğum günü davetiyesi hazırlayıp atsa eşime aynı tepkiyi verirdimneden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
Hoduk herifneden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?