- 18 Ağustos 2016
- 5.274
- 22.024
- 348
Çocukların dogum gününe davetiye hazırlamak mi? Buna heyecan gosterecek erkek var mi cidden?
Kalabaliktan nefret ediyorum Kimseyle dogum gunu flan kutlyacagimi sanmam. Ok garip geliyo bana boyle hareketlerBuna heyecanlanacak kadın sayısı bile az.
1 yaş doğum gününe ben de hazırlamıştım. Hatta bastırmıştık. Ulan zaten çağırdığımız kişi babaanne dede falan, ne davetiyesiyse. Şimdi oturduğum yerle gülüyorum kendime. Ne gerek var Allah aşkına...
Yani bilemedim karşıdan dinlemek de istedim sonuçta çocuğun doğum gunu davetiyesi falan demişsiniz çok mu uçlarda yaşayan birisiniz acaba? Ama kendinize uymayan enerjide biriyle evlisiniz o net. Bir de evliliğinizi başkalarıyla karşılaştırmayın, her dışarıdan görünene de inanmayın :)neden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
Aynen ya bana bile ilgi cekiici degilÇocukların dogum gününe davetiye hazırlamak mi? Buna heyecan gosterecek erkek var mi cidden?
Kırk yıllık hayat doluyum ama ben bile davetiye falan hazırlamam yanihep mi böyleydi?
sizin hayat dolulugunuza da imrendim doğrusu, doğum günü için davetiye hazırlamak mı?
Kırk yıllık hayat doluyum ama ben bile davetiye falan hazırlamam yani
Bira şişesine günlerce uğraşıp etiket tasarlayan insanım ama doğum günü davetiyesi ı ıh bende bile oturmadı.Kırk yıllık hayat doluyum ama ben bile davetiye falan hazırlamam yani
sizde şey eksik olabilir o zaman .. dolu dizginlik. o da olsa doğum günü davetiyesi heyecanınız olabilirdiKırk yıllık hayat doluyum ama ben bile davetiye falan hazırlamam yani
Konu açıp anında kaybolan üyelere ayar oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?