erkek var karısını baş tacı eder erkek var karısını yerin dibine sokar

Çocukların dogum gününe davetiye hazırlamak mi? Buna heyecan gosterecek erkek var mi cidden?

Buna heyecanlanacak kadın sayısı bile az.
1 yaş doğum gününe ben de hazırlamıştım. Hatta bastırmıştık. Ulan zaten çağırdığımız kişi babaanne dede falan, ne davetiyesiyse. Şimdi oturduğum yerle gülüyorum kendime. Ne gerek var Allah aşkına...

Doğum günü için davetiye bastırmak bana absürd geldi. Bu uç örnek.. sanki çokmu desinler için yaşıyorsunuz öyle hissettim. Eş te yılmış gibi. Mesela çiçek gönder hediye al özel günlerde yemeğe götür diyen birimisiniz

Buna heyecanlanacak kadın sayısı bile az.
1 yaş doğum gününe ben de hazırlamıştım. Hatta bastırmıştık. Ulan zaten çağırdığımız kişi babaanne dede falan, ne davetiyesiyse. Şimdi oturduğum yerle gülüyorum kendime. Ne gerek var Allah aşkına...
Kalabaliktan nefret ediyorum Kimseyle dogum gunu flan kutlyacagimi sanmam. Ok garip geliyo bana boyle hareketler

neden hayat böyle ilişkiler karmaşık zor yada banamı öyle geliyor eşimin karakterinden dolayı çok çok zor biri boşansam sanki erkeklerin yüzyüzü iyimi arkadaslarımın eşlerine bakıyorum onlarda hep aynı dertten muzdarip. iyi erkekler yokmu tabiki var misal bi arkdasımın eşi kıza resmen prensesler gibi davranıyor demek istediğim hediyeler süprizler falan değil. iki güzel söz bile olabilir az önce mesela çocukların doğum günü için davetiye hazırladım ona attım resmini biraz sonra aradım davetiyeyi nasıl buldun dedim verdiği tepki ne bilim ya çocuklar iyi çıkmamış neyse ben kapatıyorum (işte değil dışarda dolanıyodu) yani neden bu kdr heyecanı sönük donuk bir adam ne yapıyorsam kendi kendime çok isterdim hayatımde neşe dolu heyecanlı dolu dizgin birisi olsun
Yani bilemedim karşıdan dinlemek de istedim sonuçta çocuğun doğum gunu davetiyesi falan demişsiniz çok mu uçlarda yaşayan birisiniz acaba? Ama kendinize uymayan enerjide biriyle evlisiniz o net. Bir de evliliğinizi başkalarıyla karşılaştırmayın, her dışarıdan görünene de inanmayın :)

Bu şans ve büyük oranda iyi seçim. 30 yaş hallerimiz 40'ta başka yapılara bürünüyor. O iki yeni insanın ilişkisi başka oluyor. Bazen öngörmek mümkün, bazen ise değil.
Daha iyisi yok diye elde tutmak iyi bi şey değil.
İnsan yalnızlığı da göze alabilir.
Bellentileri karşılar ya da karşılamaz bilemezsiniz.
Ama belki sizden bağımsız sebepleri vardır heyecanını bitiren.

Hiçbirimiz in evliliği böyle barbie evinde yaşar gibi geçmiyor ki,mesela ben de böyle çiçekli böcekli,canımlı cicimli şeyleri çok sevmiyorum.Arkadaşlarımın eşleri prenses gibi davranıyor demiş siniz,bunun da gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.İnsanlar dışarıya karşı çok güzel rol yapabiliyorlar.Eşinizin morali bozuk olabilir,bir derdi olabilir.Her zaman mı böyle?Sevgi,saygı ve sadakat olduktan sonra bir evlilikte aşılamayacak herhangi bir sorun yoktur.

Evlenmeden önce keşke böyle görebilsek ilerisini 😒
Birde size tavsiyem kimseyle ilişkinizi kıyaslandırmayın o daha çok yıpratır emin olun ki. Eğer mutlu değilseniz eşiniz ile konuşmayı deneyin. Benim eşimde öyle idi karşılıklı oturduk, konustuk. O anlattı ben dinledim, ben anlattım o dinledi. Bu sene çok şükür daha iyiyiz ve daha iyi anlaşıyoruz ve bende mutluyum.

Eşim konusunda etrafımdaki herkes şanslı olduğumu söyler, bende her defasında bilet mi bu ne şansı, tanıdım bana olur dedim, bu özellikte olmasaydı zaten evlenmezdim diyorum. Ya da nasıl böyle yaptın adamı diyorlar, ben ne yapayım olmuşu varmış aldım, niye birilerini istediğim şekle sokmaya çalışayımki diyorum. Gerçekten içime sinmeseydi evlenmek için evlenmezdim.

Benim gözlemlediğim kadarıyla, Evliliğinde mutlu olmayanlar, kıyaslama falan yapanlar vakti geldi, daha iyisini mi bulcam, zaten niyetimiz ciddi olarak başlamıştık diyenler. Ben bununla bir ömür yaşarım deyip evlenenlerde o mutsuzluk yok. Çünkü onlar mutsuzluk başladıysa zorlamanın ne alemi var herkes kendi yoluna gitsin diyebiliyor. Hem yanımdakiyle kalayım hemde adam/kadın bir anda değişsin diye beklemek beyhude oluyor.

Son düzenleme:
Çünkü erkekleri kendimiz gibi sanıyorum. Erkekler ayrıntı düşünmez. Kadınlara verilmiş bir şey genel olarak.

Eşinizin tepkisi ne kadar garipse
Sizin de doğum günü icin davetiye hazırlamanız o kadar garip :KK53:

Kabullenmek mutluluğun anahtarıdır. Boşanmayacaksaniz kabullenin. Elinizdeki adam bu.

Back
X