- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi ince bilek
-
cinsel kimlik bozukluğu cinsel yönelimle alakalı değil. cinsel kimlik bozukluğu adı üzerinde kendi bedeniyle alakalı bir bozukluk.Benim anlamadığım bu cinsiyet değiştirip niye erkek oldu o zaman yine erkeklerle ilişkiye girecekse erkek olmasının ne anlamı kalmış
erkek olmuş ama dudak büzerek fotoğraf çektirmeye devam
işte birlikte yaşadığı adamla kendisinin.O kucağındaki çocuk kimdenmiş onu anlamadım. Çünkü birlikte yaşadığı erkek sonuçta kadın da değil, ilk hamileliği bir de. Anlayan yeşillendirsin.
Bence adamın orjinal dudağı öyle köfte ve büzük.
bebnde ona şaşırdım. kız arkadaşı olması gerekmezmiBenim anlamadığım bu cinsiyet değiştirip niye erkek oldu o zaman yine erkeklerle ilişkiye girecekse erkek olmasının ne anlamı kalmış
işte doğurmuş sonuçta. kendi çocuğuO kucağındaki çocuk kimdenmiş onu anlamadım. Çünkü birlikte yaşadığı erkek sonuçta kadın da değil, ilk hamileliği bir de. Anlayan yeşillendirsin.
Bence adamın orjinal dudağı öyle köfte ve büzük.
bir bozukluk olduğu barizdecinsel kimlik bozukluğu cinsel yönelimle alakalı değil. cinsel kimlik bozukluğu adı üzerinde kendi bedeniyle alakalı bir bozukluk.
genel eğilim cinsiyet değiştirme operasyonu olduktan sonra bir önceki cinsiyete ilgi duymaktır ama her durumda böyle değil.
o bence karar verememiş. kendini bilmiyorki ne olduğunu. tercihini yapamamışbir bozukluk olduğu barizde
işte birlikte yaşadığı adamla kendisinin.
yani ben nasıl olabileceğini tahmin ediyorum da şimdi burada paylaşsam mı emin olamadım
işte doğurmuş sonuçta. kendi çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?